pewnie pieniądze, relacje między aktorami, relacje miedzy innymi aktorami i zainteresowanie medialne
Thor jedynka - rzekomo umarł
The dark world - rzekomo umarł
Infinity war - w końcu umarł
A wystąpił w sumie w 5 filmach Marvela, więc ponad w połowie swoich filmów umiera. Niech mu dadzą w końcu umrzeć
Od kiedy w jedynce rzekomo umarł? Mogę nie pamiętać nie powiem, ale gdzie było coś takiego, spadł w inne światy, a nie umarł, a w Dark World od razu każdy wiedział że żyje...
Bo byl w pierwszych Avengersach i siedzial w pierdlu... Ogladales to w ogole? Chociaz w sumie w Avengersach tez sie Thor specjalnie nie zdziwil, ze braciszek jest caly i zdrowy. Reszta go nie miala prawa znac.
sam Thanos mowił 'No resurrection this time'. Loki nie żyje, aczkolwiek nie wiemy co z tym z przeszłości, który podpi'erdolił Tessaract
Ten, który ukradł Tessaract też już nie istnieje, ponieważ w momencie, w którym Kapitan Ameryka oddał kamienie na miejsce, to ta nowa linia, w której Loki uciekł, przestała istnieć. ;)
Ta nowa linia czasowa jak najbardziej istnieje- właśnie dlatego że Loki uciekł z tesseraktem, Steve i Tony musieli cofnąć się do lat 60 jeśli dobrze pamiętam, żeby stamtąd zabrać kamień. Więc Steve zwrócił kamień do tamtych lat, nie do 2012 roku.
Istnieje, właśnie o tym Lokim będzie serial na Disney+ który rozgrywać się będzie w alternatywnej rzeczywistości.
Ale który Tessaract bo istnieją dwa xP Jeden znany z Avengers a drugi co zeżarł Goose w Mr Marvel Chyba ze jeden z nich to Kostka Rzeczywistości....
Niestety, ale z tego co wiem, Lodowe Olbrzymy po śmierci, nawet pod postacią człowieka, po śmierci pokazują swoje prawdziwe oblicze, więc albo to małe niedopatrzenie, albo Loki strzelił kolejnego fake'a.
Jednak teorii na to, że on sam żyje, i używa iluzji jest tyle, że praktycznie niektóre wydają się być prawdziwe, i w sumie jest jedna, z którą się zgadzam, ale ciężko określić, czy może być prawdziwa.
zwyczajnie wam go wywalczyłem moim postem. reżyserowie nie mogli przejść obojętnie na moją prośbę w trybie rozkazującym XD