Pękam ze śmiechu... następny głupi film z zajebistymi efektami... mam w dupie ten obraz, mam dość oglądania takiego gówna, mówię NIE, takim "dziełom"... jedyne co mi się podobało to ta nowa rasa niebieskich zwierzaków... a reszta... eeee szkoda gadać. Chyba najbardziej przereklamowany film, marketing tak samo dobry jak miała "Alicja w krainie czarów", ( ale to już inna historia ), z stąd moje olbrzymie rozczarowanie. NIE POLECAM !
Morał z tego błaznowania: "znowu zaczęła te swoje idiotyzmy wypisywać, jak na błazna przystało"
" Trzeba urodzić się błaznem, by zostać królem. "
Der_SpeeDer... jeśli chcesz wiedzieć, to rozmawiałam na temat filmu, na tym samym temacie oraz wymieniałam argumenty dotyczące "Avatara" ( i nie tylko tutaj )
Jednak z tobą tego nie robiłam, bo już na wstępie określiłeś mnie jakoś "frustratkę" i "żałosny prostak"... jakoś nie chciałeś wymieniać żadne argumenty...
Bo jeżeli byś chciał, to napisałbyś coś w tym stylu: "Absolutnie się z tobą nie zgadzam. Film jest arcydziełem.". Nawet nie musiałbyś podawać argumentów dlaczego tak uważasz, adekwatnie do mojego wstępu, tego bardzo obszernego tematu. Być może, ja spytałabym się ciebie: "dlaczego?", ty mnie "dlaczego?" i miałbyś to chciałeś. Proste?
" Diabelnie jestem zresztą ciekaw, czy faktycznie przeszłaby do rzeczy, nawet gdyby TO: "
Oczywiście, że tak... jeśli tak bardzo chcesz ze mną rozmawiać, na poziomie to nie ma sprawy... tylko nie zaczynaj znowu rozmowy: od pouczeń... nikt tego nie lubi... nawet jak nie ma racji, ale to już inna sprawa. Miło mi, że mnie tam zapraszasz, jeśli będę mieć coś ciekawego i innego niż inni do powiedzenia oraz cenny czas ; ) to napiszę. Nie ma sprawy.
Pozdro : D
Oczywiście, że ma. Każdy ma. Co do tego nie ma żadnych wątpliwości.
Jeżeli jednak, już na wstępie zwraca się do mnie jak zwrócił ( ile jeszcze razy będę o tym pisać?? ), to proszę nie oczekiwać pełnej kultury w moim wydaniu i pisaniu o filmie, jeżeli post bezpośrednio uderza w moją osobę.
Czy jest to dla ciebie jasne, Plantum?
"Jeżeli jednak, już na wstępie zwraca się do mnie jak zwrócił "
Kochana czikito, ty już na wstępie nazwałaś film gównem i zarzuciłaś fanom że dali się zmanipulować
, więc nie oczekuj od nas pochlebstw ;)
Kochany, plantumie: znowu ze mną zaczynasz? Poprzednia kłótnia dotyczyła tego samego...
Film to film... człowiek to człowiek... każdy dał się zmanipulować, kto poszedł do kina ( moje subiektywne zdanie ), ja niestety też ; )
Film to taka dziedzina sztuki, która wywołuje różne emocje, podobnie jak obrazy, muzyka itd. Mogę o nim pisać, co mi się żywnie podoba, a twórców to tylko będzie cieszyć, że ich dzieło nie jest obojętne i nawet po roku, po premierze wywołuje skrajne emocje.
Inna sytuacja to człowiek... gdy cię biją, to się bronisz... naturalna reakcja...
Oto kolejne majaczenie Huanga - tych którzy jeszcze nie wiedzą, informuję - Huang ma delirium.
Czyli LadyCzikita też cierpi na delirium?
W końcu napisała ,cytuję:
"Film to film... człowiek to człowiek"
plantum cierpisz na zespół urojeniowy.
"Czyli LadyCzikita też cierpi na delirium?"
Nie, bo ona, chociaż wydaje się być suką, pisze z sensem, czego o tobie Huangu pieprzony, powiedzieć nie można.
Huang pisze z sensem, tylko ty jesteś tak ograniczony, że nie potrafisz zrozumieć człowieka, który ma inne zdanie niż ty.
"nie potrafisz zrozumieć człowieka, który ma inne zdanie niż ty."
Tu mnie masz!
Nie potrafię zrozumieć patałachów takich jak wy.
"Nie, bo ona, chociaż wydaje się być suką, pisze z sensem"
Su.ka i sens... z jednej strony mnie obrażasz, w drugiej pochwaliłeś... mam dwa w jednym...
Jaki masz problem, Plantum?
sie kłuciż ze speederem ;) ze mnom tyż sie kłóciłaś. A teraz probojesz udawać że wszystko jest okej.
http://i1195.photobucket.com/albums/aa391/synner313/tumblr_lcg532zrYi1qby0j9.gif
ooo widzę że argumenty sie skończyły (nawet te zmyślone) i po prostu już mnie obrażasz. ok, spox. rozumiem to debilu.
http://i1195.photobucket.com/albums/aa391/synner313/tumblr_lcg532zrYi1qby0j9.gif
"(nawet te zmyślone)"
Skąd wiesz ,że zmyślone?
Może sam zmyślasz i w tym notorycznym zmyślaniu tak się zapętliłeś ,że wszystkich oskarżasz o zmyślanie.
Przypominam ci, Plantum, że podpisaliśmy pakt o nieagresji, ale ty robisz chyba wszystko żeby go zerwać... ; )
A SpeeDer to twoja dziewczyna, że się go tak uczepiłeś?
Czemu usunąłeś tamtą wypowiedź ? Chociaż nie miała tylu błędów ortograficznych, co ta ; P
Chyba, że to taka stylizacja... ale na kogo? ... nie rozumiem jej...
Bardzo ładna piosenka Jerzego Połomskiego "Bo z dziewczynami..." ( to co wysłałeś wcześniej ; PP ) i mogłeś to zostawić, gdyż była ta odpowiedź bardziej interesująca niż to co teraz czytam.
Też mam coś dla ciebie i dla każdego faceta: http://www.youtube.com/watch?v=cicdjletXD4&feature=related
"Przypominam ci, Plantum, że podpisaliśmy pakt o nieagresji, ale ty robisz chyba wszystko żeby go zerwać... ; )"
Nie, ja nie chciałbym znowu się kłócić ;)
"A SpeeDer to twoja dziewczyna, że się go tak uczepiłeś?"
To fan, a my fani staramy trzymać się razem. Jesteśmy towarzyszami niedoli ;)
"Czemu usunąłeś tamtą wypowiedź ?"
Bałem się, że się wściekniesz ;)
Wściekłam się, gdy zobaczyłam tą drugą bezsensowną odpowiedź. : P
Ja nic nie udaję... było, jest i będzie okej ; )
; )
Bezsensowna?
Pozbawione sensu to było moim zdaniem wparowanie na forum i nazwanie avatara gównem.
Być może, wydaje się że było to bezsensowne, ale tylko na pierwszy rzut oka. Dużo rzeczy się tutaj dowiedziałam i z każdą osobą, z którą prowadziłam tutaj dyskusję ( nawet z tobą ) bardzo dobrze mi się pisało.
Ale twoja odpowiedź była bezsensu... zdaję sobie sprawę, że nie jestem jakąś mistrzynią ortografii, ale akurat ten twój post miał masę błędów. Wiesz, że większość ludzi jest wzrokowcami a na świecie przybywa coraz więcej dyslektyków? W dodatku ludzie zaglądają tutaj, czytają i zapamiętują...
Chociaż moja pierwsza wypowiedź, ( nie ma co ukrywać ), nie była zbyt mądra ( ale ja nie mam ani problemu ani kompleksów żeby się do tego przyznać ), to została napisana poprawnie.
A twoja nie dość, że nie miała sensu, to jeszcze zawierała mnóstwo błędów.
" nie jestem jakąś mistrzynią ortografii, ale akurat ten twój post miał masę błędów"
bo ciężko mówić z pełną gębą, a jak wiadomo wszyscy mnie obecnie dokarmiają ;)
Nom Nom Nom.
Hm. Może nie do końca przemyślałem swoje słowa, wiec odszczekuję to co o tobie napisałem :)
HAU! ;D
ooo widzę że argumenty sie skończyły (nawet te zmyślone) i po prostu już mnie obrażasz. ok, spox. rozumiem to debilu.
http://i638.photobucket.com/albums/uu102/Shikamaruxxz/You-are-so-dumb-You-are-re ally-dumb-Fo-real.jpg
"bo ciebie już zniszczyłem"
Myśl sobie co chcesz.......
.......buahahaha! ale to zabrzmiało ^_^
lepiej zabrzmi to (i bardziej wiarygodnie):
"Pisz sobie co chcesz"
(bo o twoim myśleniu nie mam nawet mowy)
hmm zachowujecie sie jak zwierzeta , to tylko film wypowiadajcie sie z kultura na tym forum wkoncu tutaj wchodzi najwiecej polskiego spoleczenstwa zeby poczytac co ludzie sadza o danym filmie , ludzie nie ZWIERZETA.