PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=9}
7,4 256 tys. ocen
7,4 10 1 255816
5,9 55 krytyków
Armageddon
powrót do forum filmu Armageddon

Co jest ku..a na TV Puls miał Armageddon lecieć a tam jakieś gówno..

Godfather99

dokładnie, jedna wielka kichaaa

Godfather99

zgadzam się z Tobą, tyle, co patrzyłem, bo chciałem pooglądać, a tam jakieś gówno.

ocenił(a) film na 9
rocky1976

racja co za chamstwo ja tu czekam na film a tam jakieś gówno tanie leci ... ale domyśliłem się już przed że to nie możliwe by to był ten film bo na pulsie tylko gówniane filmy lecą.

Godfather99

http://www.filmweb.pl/film/Armageddon-2009-501475# ten filmik nam zafundowali, jestem zawiedziona :/

ocenił(a) film na 9
Godfather99

Po prostu jakiś jeleń dodał nie ten film. Na TV Puls leci "Armageddon (Countdown: Jerusalem)" z 2009. Średnia ocen 3,8 :|

ocenił(a) film na 8
karolinex

Co za porażka!

ocenił(a) film na 3
karolinex

Myślę że to tv Puls poleciała w kulki, zajrzałem na program tv Tele Magazyn i tam piszę że miał być "Armagedon" z 1998 roku

ocenił(a) film na 9
Andy400

Całkiem możliwe że masz rację, bo na kilku innych programach tv też widziałam, że niby miał być Armageddon z 1998 r. Pewnie ktoś z TV Pulsu przy podawaniu ramówki coś pokićkał i stąd zamieszanie.

ocenił(a) film na 3
karolinex

No pewnie tak było, a już myslałem że będzie to Armagedon z 1998 roku, chętnie bym obejrzał bo nigdy go w całości nie widziałem i się nawet tak nastawiłem że obejrzę, a tu masz babo placek !

ocenił(a) film na 3
karolinex

I znów zajrzałem do programu tv i Tv Puls na tą sobotę na godz 22.00 Ma w programie "Armageddon" z 1998 roku. Ciekawe czy bedzie kolejna wpadka ?

ocenił(a) film na 9
Andy400

Wiesz, chyba jednak będzie to ten sam film. Na tv.wp.pl wprawdzie napisali, że to Armageddon z 1998, ale czas trwania dali 2 godziny (z reklamami), a "nasz" Armageddon sam w sobie trwa 2,5 godziny, więc chyba znowu będzie powtórka tamtego badziewia:(

Edit: Jak się sprawdzi program TV Puls na stronce telewizji "n" to z opisu wynika że będzie to ten szit z 2009. Niestety:/

ocenił(a) film na 3
karolinex

Tak masz rację sprawdziłem na stronie telewizji "n" program tv Puls i jest opis filmu z 2009 roku pt "Armagedon"

Andy400

Też widziałem to. Na programie tv WP było napisane, że będzie tan z 98r

ocenił(a) film na 3
rocky1976

No więc dobrze wszyscy widzieliśmy. Tv Puls zrobiła nas w jajo !

Andy400

No ale czego było się spodziewać, poziom telewizji= poziom filmów.

ocenił(a) film na 3
rocky1976

A to dziady ! No!!! zdenerwowałem się przez nich.....

ocenił(a) film na 7
Godfather99

To też "Armageddon" tylko że z 2009 roku. Jak już zacząłem oglądać to dokończę, ale mnie rozczarowali :(

ocenił(a) film na 6
MartiniKS

Tak w ogóle to ten film nazywa się "Countdown: Jerusalem", tylko ktoś źle przetłumaczył.

wojtekm_fw

No właśnie dzisiaj znowu ma być o 22 dzisiaj na TV PULS. Lęże w domu chory i półżywy mam nadzieję że mnie nie dobiją:)

ocenił(a) film na 8
Godfather99

Oszukali nas banda decydentów kur*a takich jak tu chodzą.
I tak powiem, że połowę tej administracji z Pulsu bym wyjebał w piździet i tu straż miejską bo oni tylko kur*a ... Co? dobra kur*a pier*oli mi tu jak ja tu wywiad udzielam.

A tak na serio naprawdę myśleliście, że taka tania telewizja jaką jest puls mogła by puścić takiego hita?

Godfather99

Puls 2 trzeba było włączyć (Łowicz Armagedon).