Zgadzam się, jak wypadł przez to okno to myślałem, że padnę na zawał ze śmiechu xd
Ja myślałem że ten dysk trafił w podłogę i już taki zawiedziony że lipa bo przecież podłogi nie powiększą... a tu nagle ciuchcia rozwala pół domu. Normalnie myślałem że się sturlam ze śmiechu.
Jeszcze ten czołg wcześniej ... spodziewałbym się wszystkiego ale nie tego. xD .. A na końcu ten ''pies'' to już konkretnie rozwalił system.
Niezła komedia z tego co piszecie:D Muszę obejrzec tę morderczą mrówkę walczącą z żółtym żakietem :P
Faktycznie film nie jest komedią, ale ma bardzo dużo umiejętnie wprowadzonego humoru - czasami nawet tego podchodzącego pod czarny, np.: motyw z królikiem. Dobrze się to oglądało.
Mnie również parowóz "Tomek" rozłożył na łopatki. Omal się ze śmiechu nie udusiłem.
byłem wczoraj w Arkadii w Warszawie. Siedziałem w 7. rzędzie (chyba w 10-rzędowej sali). Widoczność bardzo dobra - tak na oko siedzenie poniżej 5. rzędu nie ma sensu.
Co do efektów - pierwszy raz byłem na 4DX, więc nie mam porównania, ale doświadczenie bardzo ciekawe. Szczególnie wrażenie zrobiły na mnie strumienie sprężonego powietrza, które dawały wrażenie, jakby kule przelatywały bardzo blisko głowy :-) Krótko mówiąc - moim zdaniem warto. Seans jest oczywiście w 3D.
Co do samego filmu:
- tak jak ktoś pisał w trakcie napisów końcowych są dwie dodatkowe sceny, z czego jedna na zupełnie samiusieńki koniec (czekałem chyba >5 minut i byłem ostatnią osobą na sali, a że była już 23:30 bałem się, że o mnie zapomną i spędzę w kinie noc ;-). Same sceny średnie, na pewno nie tego kalibru co scena z Thanosem z Avengers.
- film rzeczywiście uratowany przez humor. Arcydzieło to oczywiście nie jest, ale na megahit Polsatu za 5 lat jak znalazł ;-)
też pierwszy raz wybieram się na 4D z koleżanką, zarezerwowałyśmy bilety na trzeci rząd od tyłu , to chyba jest 7 bo jest 10 rzędów ... :) będzie ciekawie, bałam się że usłyszę iż tragedia lub coś w tym stylu
po co zaczynasz g*wnoburzę ? nudzi ci się ? ta rozmowa do niczego nie prowadzi ...
masakra :D kogoś zabolało wyrażenie "lała ze śmiechu" :D
i od razu kontratak Wyborczą :D
nie wiem teraz co śmieszniejsze :D Thomas the Tank Engine czy bojący się lania ze śmiechu :D
Druga scena? :/ Nie spodziewałbym się... Możesz po krótce napisać co tam było? Jak będzie na DVD/BR to będę czekać do ostatniej sekundy. ;) Szkoda, zostałbym w kinie do samego końca.
drogo, zależy od filmu, tutaj płaciłyśmy z koleżanką po 42 złote, ale przeżycia wyjątkowe, raz na jakiś czas warto odłożyć i zamiast na trzy zwykłe filmy iść na jeden taki, tylko trzeba szukać żeby było dużo efektów :)
Kurczę, współczuje, naprawdę przykro mi z powodu tak ciężkich objawów tej niestety coraz częstszej choroby zwanej "nienawidzizmem", której jestem klasyczną ofiarą:dawanie niemal wszystkiemu ocen 1/10, obraźliwy avatar, pogarda dla interpunkcji, gigantyczna niechęć do synonimów ( serio, w słowniku jest więcej słów niż "sranie" ) i posty praktycznie niemożliwe do zripostowania, gdyż wartość merytoryczna jest odwrotnie proporcjonalna do ilości znaków . Straszna sprawa
Jestem nieszczęśliwy bo jak sobie was całe stada lemingów zobaczę i wcielę się w waszą świadomość to widzę tylko pustkę i coś tam na dole. Te filmy są dla matołów i w kółko to samo przedstawiają, ale ogłupione narody tego nie widzą! Ciekawe jak to się stało - całe legiony ludzi tak ogłupionych i steruje się nim jak bydło? Ale jak wiem, bo zamiast bydełko rozmawiać o poważnych tematach na poziomie człowieka, siedzi przed TV lub ogląda durnowate filmy na poziomie małpy, ni hu czając że patrzą na to samo z inną grafiką.