Film bardzo dobrze ukazuje dla widza teorie zamachu:)) Mimo tego że brakuje teorii sztucznej mgły, którą osobiście najbardziej lubię:)) Wielu super specjalistów, doktorów i profesorów obwieszcza nam smutną "prawdę", niestety żaden z nich nie jest ekspertem od katastrof lotniczych lub od lotnictwa jako takiego. Bardzo ciekawa i podejrzana sprawa komisu który zniknął. Film także pokazuje że kierowcy rosyjskich autobusów widzą we mgle dużo lepiej niż Polscy piloci którzy nie widzieli nic. Oczywiście w filmie nie mogło zabraknąć mojej ulubionej postaci czyli eksperta od wszystkiego Pana Antoniego Macierewicza:))) Od razu dodam że nie jestem za PO ani za PIS ani za żadną partią polityczną ponieważ na wybory przestałem chodzić bo uważam że i tak nic się nie zmienia na lepsze. I taki dowcip na koniec : Polacy chcą poznać prawdę. Chcemy wiedzieć czy była jedna bomba czy dwie :))
Ty i autor tego posta idealnie obrazujecie społeczeństwo polskie. Jak to się stało? Dlaczego choćby cząstka waleczności, czy patriotyzmu nie pozostała w nas po naszych przodkach, którzy nie wahali się zginąć, posłać na śmierć własne dzieci żebyśmy my mogli żyć w wolnej Polsce... Zamiast tego przez takich jak wy mamy to co wcześniej tylko tym razem ze słabymi Polaczkami. Już nie mam siły. Mam nadzieję, że obudzicie się, zaczniecie myśleć i (to czego obawiam się nie robicie) będziecie śledzić co się dzieje, ale tak naprawdę.