Grałem od powstania tej gry do końca WotLK. Obecnie mam przerwę, ale prawdopodobnie wracam do gry za kilka tygodni.
Gra swego czasu mnie uzależniła to fakt, dlatego ją odstawiłem żebym ochłonął. Mam 22 lata i w tym wieku być uzależnionym od gry nie jest ciekawie; wiele osób o tym doskonale wie.
Abonament nie jest problemem, bo np. ja opłacałem go za golda w grze - czyli de facto grałem za darmo.
Co by tu dopisać:)
Nigdy nie zapomnę jak robiliśmy z gildią Black Temple - genialny rajd z genialnym klimatem.
Nigdy nie zapomnę Ulduaru - według mnie zdecydowanie najlepszy rajd jaki w WoWie powstał.
Nigdy nie zapomnę momentu w, którym pierwszy raz przekroczyłem Arenowy rating 2k.
Nigdy nie zapomnę jak na początku WotLK Retri Paladyn mnie irytował swoim burstem.
To by było tyle.
pozdr.
Oczywiście. Niezapomniane wspomnienia. Mnóstwo poznanych ludzi. Praktycznie dzięki tej grze nauczyłem się angielskiego i przez mikrofon mogłem rozmawiać po angielsku rozumiejąc wszystko co do mnie mówią.
Za jakiś czas wracam do gry.
Ktoś kto słabo ocenia WoWa nigdy nie zaznał end gameowej gry. W tej grze chodzi o grę z ludźmi, a nie o robienie questów jak wielu myśli. Jak ktoś grał sobie kilkanaście leveli sam i znudził się robieniem questów to wiadomo, że oceni grę słabo, bo nawet nie ma pojęcia co jest później.
A teraz policz sobie ile pieniędzy wydałeś na tę grę i jaką podróż po świecie mógłbyś sobie za nie urządzić. Wtedy miałbyś niezapomniane wspomnienia, a angielski też byś podszlifował...
Rok gry- okolo 430 zl.Faktycznie po 3 latach stac by mnie bylo na Turcje,Egipt albo Bulgarie-niezapomniane wrazenia !
Ja mam inne zdanie i daje 4/10. Ale to tylko moje zdanie pod którym zaraz zostanę opieprzony 120 razy
Napisz czemu krowi sutku.
icansee obecnie nie gram, ale kusi mnie żeby za chwile wejść na allegro kupić prepa i zacząć:P Jak dobrze pójdzie to za tydzień zacznę, bo mam jeszcze kilka spraw do załatwienia.
lol ja mam ta grę, pozyczyłem od kolegi, chciałem zainstalować ale to trwało strasznie długo( z 5 h) i w końcu wyłączyłem instalatora. I nie wiem czy w Word Of Worcraft można grać misje pojedyncza, i czy jest cos takiego jak w call of duty modern warfare 2 odzielne wejscie do pojedynczej gry i oddzielne do multiplayera
13 letnie dzieci i ryby głosu nie mają.
@icansee miałem grać Paladynem, ale jednak zmieniłem zdanie i biorę się za Warlocka - klasa, której nigdy nie tknąłem, bo jakoś nie wydawała mi się strawna, ale czas czegoś nowego sprobować.
ja do tej pory próbowałem palka retri, warriora, huntera (ale to tylko 70) ,magiem trochę ale jednak trzymam się mojego wysłużonego rogala ;] (dwoch mam, jeden w ally 2 gi w hordzie XD)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . ________
. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`\
Gra 10/10 moim skromnym zdaniem (to, że uzależnia to jedyny minus chyba). Sam zakochałem się swego czasu w Hunterze, romansowałem z Druidem. For the Alliance!
WoW ma filmowy rozmach, doskonały soundtrack, aktorstwo podkładających głosy jest bardzo dobre. Dobrze napisany teksty, ciekawy aczkolwiek miejscami niekonsekwenty lore.
Z dużymi przerwami gram od czterech lat, żadna inna gra nie wywarła na mnie takiego wrażenia. Grafika nie jest powalająca, niektórzy twierdzą, że gra jest nudna, ale tak naprawdę od gracza zależy czy będzie ciekawie czy nie ( a możesz byc każdym : od kupca po najmnika, choć wymaga to jakiejs wyobraźni i pomysłu). Gra ciągle ewoluuje, nowe patche udoskonalają rozgrywkę. Nigdy nie byłem hardkorem i niczego w tej grze nie osiągnąłem, nie byłem w rajdującej gildii ani poważnej pvp (staram się spełniać poza grami), jednak zawsze tęsknię za ciasnotą Warsong Gulch (zrobiłem exalted z Warsong Raiders na pierwszej z postaci), solowaniem starych raidów hunterem (solowanie BWL exploitami ftw) dla golda czy okazjonalnym RP. WoW to niesamowity pożeracz czasy, eskapistyczny lek na całe zło, hehe, ale talentu jego twórcom odmówic nie można, lore jest przeogromny, świat ciekawy.
Właśnie przeczytałem, że planują nowy dodatek: Mists of Pandaria. Powyższej opinii nie zmienię, aczkolwiek obawiam się, że do gry już nie wrócę, choć planowałem przed wyjściem patcha 4.3. Ewidentnie pojechali po bandzie, hehe. Świat był cukierkowy, ale trochę przesadzili tym razem.