gram już rok i mam już kw 1 ale jednak za drogie te czołgi 900,000 za kw 1s a w święta 620,000
ja gram pół roku i mam odkryte 90% czołgów 5 poziomu wszystkich nacji i kilka czołgów 6 poziomu; wliczając artylerie i niszczyciele
no no już mam t-150 i troch nudna się robi po roku na początku : je zajefajna a potem nuda
nie wiem, ja pograłem z 3-4 miechy, potem ponad miesiąc przerwy i gram od 3 tygodni znowu i jakoś nudy nie odczuwam... może dlatego, że gram wszystkimi nacjami i mam ambicję zrobić każdym czołgiem co najmniej 1 klasę czołgową, a wieloma mam już mistrzowską, czyli najlepszą...
gram 4 miechy i mam PzKpfW V Panther, odblokowany Tygrys, BDR G1B KW 1 i t-34 tylko problem jest z kredytami....
ja wczoraj gralem z kolesiem ktory gra 3 miesiac i gral t-150... i co z tego, jak on mial tylko jedna galaz odblokowana... wiecej bitew niz ja, a wszystkie staty gorsze... WR 47%, przy 4000 bitew tylko tysiac zniszczonych czolgow, podczas gdy ja przy moich 3800 mam prawie 3000 zniszczonych i ponad 11000 wykrytych, on majac 200 biitew wiecej mial zaledwie 89 punktow zadanych obrazen wiecej niz ja... reszty statystyk nawet nie komentuje... odkryc czolg to mozna bardzo szybko - pytanie czy umiesz nim jezdzic... ja na czolgach na ktorych mam 50-100 bitew mam w wiekszosci I-klase mistrzowska w prowadzeniu pojazdu... 100-200 bitew mam klase asa pancernego... na jednym durnym ruskim m3 nie mam zadnej bo po 5 bitwach go sprzedalem, bo stwierdzilem ze to kicha a nie czolg... co do odkrywania: francuzi, niemcy, anglicy, amerykanie, ruscy - wszystko zbadane i odkryte do 5 poziomu - lekkie, ciezkie, srednie, arty i iniszczyciele, a obecnie mam juz kilka zbadanych na 6 poziom tylko kredytow trzeba, a tych teraz braknie bo dzis weszly chinskie i juz mam zbadany 3 poziom, tylko co z tego jak mam 20 bitew i zaledwie II klase pancerna...
Podaj mi swój nick w grze kolego, zobaczymy na co cie stać. Ja mam na koncie ponad 10 000 bitew, robię teraz trzeci X tier. Obecnie posiadam IS 7 (X tier czołg ciężki) Object 268 (X tier niszczyciel) z artylerii Object 212 (VII tier) i GwTiger (VII tier). Nie mów że 200 bitew i masz asa pancernego, ponieważ grasz kolego na śmiesznych tierach, wbij na X tiery to zobaczymy jak ci pójdzie, tam nie ma już tak dużo noobów, (chociaż czasami się zdarzają) ale jest ich zdecydowanie mniej niż na niskich tierach.
mnie bawi takie zestawianie się graczy ze mną, zwłaszcza tych którzy szczycą się lepszymi statami niż moje, a mają dwa razy więcej bitew niż ja... sam fakt, że ktoś ma dwa razy więcej bitew i gra czołgami, które same z siebie zadają więcej obrażeń niż czołgi niskotierowe już nabija statystyk... wczoraj to jednemu liczyłem - ja moim arl v39 z palcem w nocniku wychodzę na jednej bitwie 1000-1500 DMG (i tak mało), albo na churchill I robię 1500-2000 DMG, podczas gdy na niższych tierach, żeby taki DMG zrobić trzeba się napocić... i nie mów mi że V tier jest śmieszny, bo to jest najbardziej poryty i najtrudniejszy wg mnie poziom z prostego faktu - masz bitwy przejściowe między niskimi a wysokimi tierami... i co taki V tierowy czołg może zrobić w bitwie z VII-X tierem - i nie mów mi że to nie prawda co mówię, bo mam (miałem zanim nie zrobili update'a) powtórki z bitew i to nie jednej, a dobrze wiesz że MM jest powalony - weź sobie zobacz planowany MM do wersji 0.8.4. - jeszcze bardziej poryty... piszesz, że masz ponad 10k bitew - ile miesięcy grasz? ja mam 4,6k bitew, gram od lipca 2012 i mam zbadane WSZYSTKIE (poza artą, która mam na IV poziomie) czołgi do V poziomu i wiekszość z VI poziomu, grałem WSZYSTKIMI czołgami, to sobie policz ile to jest czołgów i bitew przy tylu nacjach ile mamy w grze... i na prawdę bawią mnie ludzie z wyższych tierów, którzy w swoim kompleksie wyższości zestawiają się z graczami z mniejszą ilością bitew... pogadamy jak ja będę miał 10k bitew i ile będę miał zbadanych czołgów i jakie będę miał na nich klasy; i nie mów mi, że na niskich tierach jest łatwo nabić asa pancernego - wszystko zależy od popularności danego czołgu, więc na takich T1 Cunnigham lub LTraktorku wcale nie jest łatwo zrobić asa, bo w cholerę starych wyjadaczy na nich jeździ i to mają czołgi wymaksowane że hej z tymi wszystkimi perkami... ja mam asa na czołgach przy 500 exp jak i przy 1400 exp, więc tak jak pisałem - wszystko zależy od czołgu;
kolejna rzecz - staty długoterminowe, te które funduje nam WG oraz ta słynna ruska strona nie odzwierciedlają bieżących umiejętności gracza; teraz na forum pojawiła się nowa sygnaturką, którą jak nawiedzeni wszyscy wstawiają, w tym i ja - pokazuję Twoje wyniki z 1,7,30 i 60 dni plus zestawienie ogólne - i na bazie tej sygnaturki można ocenić czy gracz robi postępy czy nie...
i jeszcze jedno na koniec - w tej grze nie ma przymusu grania na X tierze i nikt mi nie zabroni grania na "śmiesznych" czołgach piątego poziomu - nie mam chorej aspiracji rywalizowania z innymi i zaspokajania chorych wymogów łowców klanowych - staty są dla mnie i dla mojej własnej satysfakcji...
Mój na Object704 gdzie ubiłem 10 fragów (wywiad u faji) :
http://www.youtube.com/watch?v=rjWgEm3IZlU
hahaha... nawet nie oglądałem do końca - wystarczy, że spojrzałem na ten wspomagacz na mini mapie - z taką kreską celowniczą to ja mogę na ślepo przez całą mapę zdejmować :D dobiję Cię - na forum pisali, że z nowym patchem dojdzie blokada i kary za używanie podobnych rzeczy ;) więc nie ciesz się długo swoimi osiągami ;) i jeszcze jedno - pisałeś że na wyższych tierach jest mniej noobów? - masz XVM i widać jak byk, że wcale tak mniej nie ma, różnica 1-2 graczy na team ??? to jest wg Ciebie mniej? weź mnie nie baw... poza tym poszczyć się 10 fragami z bitwy gdzie lista graczy jest choć w połowie zielona ;) masz tu 4 zielonych i sam jesteś pomarańczowy i do tego jesteś topowym pojazdem tej bitwy (3 od góry na liście); ja albo jestem w połowie albo u dołu tabeli, rzadko kiedy jestem u góry, nawet jak gram ostatnio HT to ląduję na dole w bitwie z VII tierami... schowaj se ten Twój wyczyn i go nie pokazuj...
i tak jeszcze jedno na koniec - inaczej się gra w plutonie, a inaczej się gra solo... dużo łatwiej nabić staty grając z czyjąś pomocą...
bueheheh kolego widać jakie masz pojęcie o tej grze, proszę cię nie wypowiadaj się jak się nie znasz, ja na T1 potrzebowałem 8 bitew żeby zabić 11 gości bueheheheh, i ten twój motyw V tier na IX bueheheh, chyba jak grasz w plutonie z T-50-2, max 2 tiery wyżej rzuca bueheheh.
Pozdrawiam i życzę miłego noobowania, sprawdź swoje staty na http://www.noobmeter.com ja z ostatnich 1000 bitew mam Efficiency Rating: 1 694 czyli hmm Bardzo Dobry gracz, i ten twój śmieszny argument " sam fakt, że ktoś ma dwa razy więcej bitew i gra czołgami, które same z siebie zadają więcej obrażeń niż czołgi niskotierowe już nabija statystyk..." buehehhe, nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego jak średni poziom czołgu którym grasz, i ja grając na wysokich tierach muszę mieć bardzo dużo obrażeń, bo twoje 1500DMG na 5 tierach, to jak moje 4000DMG na X tierach !
wiesz - zamknę ten Twój ironiczny śmiech krótko - puścić Ci publiczną powtórkę i ośmieszyć przed całym forum filmwebu?? na forum WG też mnie wyśmiewali dopóki nie pokazałem screenów z gry... chcesz byc ośmieszony czy wolisz pozostać w swojej glorii i chwale?
i nastepna rzecz - ile bazowych obrażeń zadaje pojazd na X tierze a ile na V ?? takie samo zestawienie jak V tier z I ... więcej na Twoje zakompleksione odpowiedzi nie odpowiadam... dalej tkwij w swoim narcyzmie wysokich statów... myślisz że członkostwo w klanie i wywiad z kimś mało znanym upoważnia Cię do poniżania innych... ave kompleksy !!!
ja tam się nudzę tą grą nie ma piechoty ani samolotów wojennych a kiedy mialem czolg M2 medium odkryłem że wogule nie ma czołgistów