PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=613242}
7,3 5,5 tys. ocen
7,3 10 1 5459
World of Tanks
powrót do forum gry World of Tanks

Grałem fajna

ocenił(a) grę na 7

gram już rok i mam już kw 1 ale jednak za drogie te czołgi 900,000 za kw 1s a w święta 620,000

ocenił(a) grę na 4
mati223123

ja gram pół roku i mam odkryte 90% czołgów 5 poziomu wszystkich nacji i kilka czołgów 6 poziomu; wliczając artylerie i niszczyciele

ocenił(a) grę na 7
filmonieznawca

no no już mam t-150 i troch nudna się robi po roku na początku : je zajefajna a potem nuda

ocenił(a) grę na 4
mati223123

nie wiem, ja pograłem z 3-4 miechy, potem ponad miesiąc przerwy i gram od 3 tygodni znowu i jakoś nudy nie odczuwam... może dlatego, że gram wszystkimi nacjami i mam ambicję zrobić każdym czołgiem co najmniej 1 klasę czołgową, a wieloma mam już mistrzowską, czyli najlepszą...

ocenił(a) grę na 6
filmonieznawca

gram 4 miechy i mam PzKpfW V Panther, odblokowany Tygrys, BDR G1B KW 1 i t-34 tylko problem jest z kredytami....

ocenił(a) grę na 4
mati8482

ja wczoraj gralem z kolesiem ktory gra 3 miesiac i gral t-150... i co z tego, jak on mial tylko jedna galaz odblokowana... wiecej bitew niz ja, a wszystkie staty gorsze... WR 47%, przy 4000 bitew tylko tysiac zniszczonych czolgow, podczas gdy ja przy moich 3800 mam prawie 3000 zniszczonych i ponad 11000 wykrytych, on majac 200 biitew wiecej mial zaledwie 89 punktow zadanych obrazen wiecej niz ja... reszty statystyk nawet nie komentuje... odkryc czolg to mozna bardzo szybko - pytanie czy umiesz nim jezdzic... ja na czolgach na ktorych mam 50-100 bitew mam w wiekszosci I-klase mistrzowska w prowadzeniu pojazdu... 100-200 bitew mam klase asa pancernego... na jednym durnym ruskim m3 nie mam zadnej bo po 5 bitwach go sprzedalem, bo stwierdzilem ze to kicha a nie czolg... co do odkrywania: francuzi, niemcy, anglicy, amerykanie, ruscy - wszystko zbadane i odkryte do 5 poziomu - lekkie, ciezkie, srednie, arty i iniszczyciele, a obecnie mam juz kilka zbadanych na 6 poziom tylko kredytow trzeba, a tych teraz braknie bo dzis weszly chinskie i juz mam zbadany 3 poziom, tylko co z tego jak mam 20 bitew i zaledwie II klase pancerna...

ocenił(a) grę na 7
filmonieznawca

Cool story, bro...

ocenił(a) grę na 9
filmonieznawca

Podaj mi swój nick w grze kolego, zobaczymy na co cie stać. Ja mam na koncie ponad 10 000 bitew, robię teraz trzeci X tier. Obecnie posiadam IS 7 (X tier czołg ciężki) Object 268 (X tier niszczyciel) z artylerii Object 212 (VII tier) i GwTiger (VII tier). Nie mów że 200 bitew i masz asa pancernego, ponieważ grasz kolego na śmiesznych tierach, wbij na X tiery to zobaczymy jak ci pójdzie, tam nie ma już tak dużo noobów, (chociaż czasami się zdarzają) ale jest ich zdecydowanie mniej niż na niskich tierach.

ocenił(a) grę na 4
killerek132

mnie bawi takie zestawianie się graczy ze mną, zwłaszcza tych którzy szczycą się lepszymi statami niż moje, a mają dwa razy więcej bitew niż ja... sam fakt, że ktoś ma dwa razy więcej bitew i gra czołgami, które same z siebie zadają więcej obrażeń niż czołgi niskotierowe już nabija statystyk... wczoraj to jednemu liczyłem - ja moim arl v39 z palcem w nocniku wychodzę na jednej bitwie 1000-1500 DMG (i tak mało), albo na churchill I robię 1500-2000 DMG, podczas gdy na niższych tierach, żeby taki DMG zrobić trzeba się napocić... i nie mów mi że V tier jest śmieszny, bo to jest najbardziej poryty i najtrudniejszy wg mnie poziom z prostego faktu - masz bitwy przejściowe między niskimi a wysokimi tierami... i co taki V tierowy czołg może zrobić w bitwie z VII-X tierem - i nie mów mi że to nie prawda co mówię, bo mam (miałem zanim nie zrobili update'a) powtórki z bitew i to nie jednej, a dobrze wiesz że MM jest powalony - weź sobie zobacz planowany MM do wersji 0.8.4. - jeszcze bardziej poryty... piszesz, że masz ponad 10k bitew - ile miesięcy grasz? ja mam 4,6k bitew, gram od lipca 2012 i mam zbadane WSZYSTKIE (poza artą, która mam na IV poziomie) czołgi do V poziomu i wiekszość z VI poziomu, grałem WSZYSTKIMI czołgami, to sobie policz ile to jest czołgów i bitew przy tylu nacjach ile mamy w grze... i na prawdę bawią mnie ludzie z wyższych tierów, którzy w swoim kompleksie wyższości zestawiają się z graczami z mniejszą ilością bitew... pogadamy jak ja będę miał 10k bitew i ile będę miał zbadanych czołgów i jakie będę miał na nich klasy; i nie mów mi, że na niskich tierach jest łatwo nabić asa pancernego - wszystko zależy od popularności danego czołgu, więc na takich T1 Cunnigham lub LTraktorku wcale nie jest łatwo zrobić asa, bo w cholerę starych wyjadaczy na nich jeździ i to mają czołgi wymaksowane że hej z tymi wszystkimi perkami... ja mam asa na czołgach przy 500 exp jak i przy 1400 exp, więc tak jak pisałem - wszystko zależy od czołgu;

kolejna rzecz - staty długoterminowe, te które funduje nam WG oraz ta słynna ruska strona nie odzwierciedlają bieżących umiejętności gracza; teraz na forum pojawiła się nowa sygnaturką, którą jak nawiedzeni wszyscy wstawiają, w tym i ja - pokazuję Twoje wyniki z 1,7,30 i 60 dni plus zestawienie ogólne - i na bazie tej sygnaturki można ocenić czy gracz robi postępy czy nie...

i jeszcze jedno na koniec - w tej grze nie ma przymusu grania na X tierze i nikt mi nie zabroni grania na "śmiesznych" czołgach piątego poziomu - nie mam chorej aspiracji rywalizowania z innymi i zaspokajania chorych wymogów łowców klanowych - staty są dla mnie i dla mojej własnej satysfakcji...

ocenił(a) grę na 9
filmonieznawca

Mój na Object704 gdzie ubiłem 10 fragów (wywiad u faji) :

http://www.youtube.com/watch?v=rjWgEm3IZlU

ocenił(a) grę na 4
killerek132

hahaha... nawet nie oglądałem do końca - wystarczy, że spojrzałem na ten wspomagacz na mini mapie - z taką kreską celowniczą to ja mogę na ślepo przez całą mapę zdejmować :D dobiję Cię - na forum pisali, że z nowym patchem dojdzie blokada i kary za używanie podobnych rzeczy ;) więc nie ciesz się długo swoimi osiągami ;) i jeszcze jedno - pisałeś że na wyższych tierach jest mniej noobów? - masz XVM i widać jak byk, że wcale tak mniej nie ma, różnica 1-2 graczy na team ??? to jest wg Ciebie mniej? weź mnie nie baw... poza tym poszczyć się 10 fragami z bitwy gdzie lista graczy jest choć w połowie zielona ;) masz tu 4 zielonych i sam jesteś pomarańczowy i do tego jesteś topowym pojazdem tej bitwy (3 od góry na liście); ja albo jestem w połowie albo u dołu tabeli, rzadko kiedy jestem u góry, nawet jak gram ostatnio HT to ląduję na dole w bitwie z VII tierami... schowaj se ten Twój wyczyn i go nie pokazuj...

ocenił(a) grę na 4
killerek132

i tak jeszcze jedno na koniec - inaczej się gra w plutonie, a inaczej się gra solo... dużo łatwiej nabić staty grając z czyjąś pomocą...

ocenił(a) grę na 9
filmonieznawca

bueheheh kolego widać jakie masz pojęcie o tej grze, proszę cię nie wypowiadaj się jak się nie znasz, ja na T1 potrzebowałem 8 bitew żeby zabić 11 gości bueheheheh, i ten twój motyw V tier na IX bueheheh, chyba jak grasz w plutonie z T-50-2, max 2 tiery wyżej rzuca bueheheh.

Pozdrawiam i życzę miłego noobowania, sprawdź swoje staty na http://www.noobmeter.com ja z ostatnich 1000 bitew mam Efficiency Rating: 1 694 czyli hmm Bardzo Dobry gracz, i ten twój śmieszny argument " sam fakt, że ktoś ma dwa razy więcej bitew i gra czołgami, które same z siebie zadają więcej obrażeń niż czołgi niskotierowe już nabija statystyk..." buehehhe, nie wiem czy wiesz ale jest coś takiego jak średni poziom czołgu którym grasz, i ja grając na wysokich tierach muszę mieć bardzo dużo obrażeń, bo twoje 1500DMG na 5 tierach, to jak moje 4000DMG na X tierach !

ocenił(a) grę na 4
killerek132

wiesz - zamknę ten Twój ironiczny śmiech krótko - puścić Ci publiczną powtórkę i ośmieszyć przed całym forum filmwebu?? na forum WG też mnie wyśmiewali dopóki nie pokazałem screenów z gry... chcesz byc ośmieszony czy wolisz pozostać w swojej glorii i chwale?

i nastepna rzecz - ile bazowych obrażeń zadaje pojazd na X tierze a ile na V ?? takie samo zestawienie jak V tier z I ... więcej na Twoje zakompleksione odpowiedzi nie odpowiadam... dalej tkwij w swoim narcyzmie wysokich statów... myślisz że członkostwo w klanie i wywiad z kimś mało znanym upoważnia Cię do poniżania innych... ave kompleksy !!!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) grę na 4
killerek132

brawa za dojrzałość wypowiedzi... na prawdę nie warto z Tobą dalej dyskutować

ocenił(a) grę na 7
mati223123

ja tam się nudzę tą grą nie ma piechoty ani samolotów wojennych a kiedy mialem czolg M2 medium odkryłem że wogule nie ma czołgistów

ocenił(a) grę na 9
mati223123

Mój filmik na Object704 gdzie ubiłem 10 fragów (wywiad u faji) :

http://www.youtube.com/watch?v=rjWgEm3IZlU