PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=678629}
9,6 62 tys. ocen
9,6 10 1 61595
Wiedźmin 3: Dziki Gon
powrót do forum gry Wiedźmin 3: Dziki Gon

przechodzę grę 3 raz nieśpiesznie odkrywając wszystkie lokacje, może to błędy może moja nieuwaga ale:
Misja Niewysłuchana prośba-nie ma nic w tej skrzyni ale znacznik jest że tam mam szukać, wcześniej tę skrzynię ograbiłam

Misja Statuetka żołnierza- wchodze z Triss do domu gdzie ma go odczarować nie dzieje się nic i misja dalej wisi jako nie zrobiona choć na zielono wszystko odchaczone

Misja temerskie precjoza- nie ma dostępu do skrzyni w zawalonym domu koło młyna w białym sadzie...pokazuje się..odblokuj..i nic

Misja Łupy z pobojowiska-zebrałam co się dało z tej lokacji a mimo wszystko w misjach mam że nie zaliczona i mam tam szukać...

może ktoś miał podobnie albo zna rozwiązanie mam na bieżąco aktualizowaną wersję.

ocenił(a) grę na 10
ankha74

Nie pamiętam dokładnie z którymi misjami ja miałem problem, ale te typu "Poszukiwania" często są pobugowane, przykładowo skrzynki w ogóle nie ma tam gdzie ma być, ewentualnie jest ale nie ma do niej klucza, ostatecznie nie zalicza nawet po zebraniu z niej rzeczy. Jeśli tak jak napisałaś ograbisz ją przed wzięciem zadania to też chyba nie da się już zaliczyć. Statuetkę żołnierza zrobiłem za to bez żadnego problemu.