Którą postać najbardziej lubicie w Twierdzy Krzyżowiec?Bo ja Kalifa...choć wiem że to
straszna sucz he he...
Mi zawsze było go żalt :)
A najbardziej chyba Szczur i Wieprz. Chyba najtrudniej było z Wilkiem lub Saladynem. Ale dialogi w tej grze są świetne :D
zastanawia mnie czy gra ktoś jeszcze w to po sieci, ech...pamiętam te sesje z grą i wymyślane przez siebie taktyki na żywych graczy, bo niestety z botem nie mam zamiaru grać (przewidywalny jest)
Najbardziej sympatyczny był chyba Saladyn, Emir Omar (pojawia się w drugim szlaku krzyżowca) i Lwie Serce, żeby mnie o "arabofilię" nikt nie posądził... :D
Jeśli chodzi o umiejętności wojenne to bardzo nie lubiłem grać przeciw Wieprzowi, Kalifowi ze względu na szybkie rajdy po moich ziemiach. ;)
Wieprza - taki typowy polityk. Ale najlepszy jest tekst: "Wieprz jest dziś jakiś nieswój... Wieprz może wpaść w kłopoty..."
Ja mam po polsku, ale są dobrzy aktorzy: Świnka nie umrze! Nie, nie, nie! Nie, nie, nie!
Albo kalif: Aaaa!!! Testujesz moją cierpliwość?!!
Rzeczywiście, gra spolszczona nad wyraz dobrze. Wręcz polskie głosy lepsze, a korzystam z angielskich głosów bo mam pirate, ponieważ oryginalną gre zgubiłe. ;(
Emir, Saladyn, Lwie serce i Marszałka.
Z głosów to chyba był najlepszy Wezyr, a Emir to wgl :-)
Ten jego akcent... Czy mógłbyś przekazać trochę towarów?
A jako przeciwnika cenie sobię Wilka, Ryśka oraz Opata.
Może Opat nie jest najlepszy ale czasami trudno się szturmuje jego zamki. A Nazira najłatwiej.
nazir dla mnie nie taki łatwy.Dla mnie naj enemy....Nie mam ulubionego wszyscy super.Ciekawe czy komuś się kiedykolwiek zdarzyło by Wieprz zrobil rycerza albo rycerza na koniu