Podobno przy tworzeniu gry pracowało też kilku Polaków. Sądzę, że pomyślą niedługo o swoich rodakach. Poza tym nieoficjalne spolszczenie też powinno się ukazać. Znając życie jego twórca będzie chciał za nie trochę kasy ;)
Niewykonalne. W tej grze jest 1000 razy więcej tekstu niż w Kotorze 2 nad którego fanowską polonizacją pracowano dość długo. Poza tym gra ciągle się rozwija i ciężko byłoby nad tym zapanować. Zresztą technicznie nie wiem czy to jest takie łatwe polonizować MMO/grę online, ale i tak - po co? Bez znajomości angielskiego nie dogadasz się nawet z innymi graczami co całkowicie zabija klimat gry online.
SPOLSZCZENIE ??? :D :D :D :D Hahahahaha..... nie
Angielski jest w tej grze na poziomie przedszkola, każdy zrozumie o co tam biega, nikt realnie nie bedzie w stanie przetlumaczyc takiej masy materialu
a Guild Wars? a LOL? nie jestem fanem mmorpg ale pewnie troche by sie znalazlo tego typu gier z oficjalnym spolszczeniem w wersji kinowej.
O ile wiem ten nowy MMO Blizzard "Projekt Tytan" ma mieć pełną polonizacje. Poza tym sądzę, że gdyby dziś wydali WoWa to pewnie też by miał. W końcu Blizz polonizuje wszystko.