PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=708252}
5,7 46  ocen
5,7 10 1 46
Satellite Reign
powrót do forum gry Satellite Reign

Syndicate 10/10 jak na tamte czasy jedna z najlepszych gier strategicznych. Grałem w nią w 1993 roku i miałem do tego polską wersie plus dodatkowe misie. Gra była dość trudna ale też bardzo ciekawa jako nieliczny z moich kolegów skończyłem ją całą :D
Satellite Reign to kopia tej gry ale nie to jest tu najgorsze. Mamy 2016 rok i przy optymalizacji takich gier jak np: StarCraft 2 taki Satellite Reign powinien chodzić jak burza a do tego cały system celowniczy itd. powinien być jak żyletka a tu
slow motion.
Porównując jeszcze jej cenne ze Stema za 27,99€ do StarCraft 2 ze sklepu Blizzard 19,99 EUR + 19,99 EUR to już sprawa jest jasna.
Twórcy Satellite Reign skopiowali Syndicate z 1993r dołożyli trochę kitu i liczyli już kasę z tego.
Syndicate z 1993r wśród gier była swoistym nowym powiewem czegoś nowego, interesującego odpowiednikiem czarnych dziur w kosmosie w stosunku do planet (gier tamtych czasów).
Niestety czarna dziura z 1993r wchłonęła swoją innowacją i kierunkiem jak na tamte czasy Satellite Reign z 2015 r.
To prawda że czarne dziury zaginają czasoprzestrzeń !