możecie mi powiedzieć dlaczego ceny gry są tak różne? widziałem od 10zł do 100zł?
Dobre pytanie. Najlepsze jest to, że Mass Effect, wszystkie TRZY części kosztują mniej niż klucz do minecraft. Chyba dlatego, że są te całe pakiety premium i może te najdroższe je zawierają?
Gra kosztuje 90 zł, wszystkie tańsze oferty są niczym innym jak sprytną próbą wyłudzenia pieniędzy, albo sprzedawaniem tego samego konta stu różnym osobom, przez co 100 osób gra na jednym koncie i panuje chaos bo skin przez to jest zmieniany dosłownie co chwilę, a na większość serwerów nie można wejść bo inny użytkownik bardzo starał się o bana.
Dokładnie. Kupisz takie konto za złotówkę (bo takie też są i działają identycznie jak te za 10), to tracisz możliwość logowania się na minecraft.net. Nie możesz zmienić skina, a jakiś inny pan Iksiński trolluje i czituje na tym koncie przez co dostaje bana na wszystkich serwerach, a reszta graczy (w tym ty) nie możesz na nie wejść. Dodam tylko, że te konta są kradzione lub hackowane.
Poza tym mój kolega kupił sobie takie premium za 30 zł. Po miesiącu okazało się że już nie może się logować.