Na YouTube są takie teksty 6 -latków typu : "cesć, ja jestem mrcreeper45 i to jest pierwszy odcinek
z serii let's play minecraft" wkurza was to?
NIE ! a jaki masz z tym problem ? przecież nie musisz włączać tych filmów ! co nie !?
Na kij oglądać taki syf ?
dokładnie :) zwłaszcza, ze nie wszystkie serie 'lest play' są nagrywane przez 6 latków. ^^ osobiście jestem wielką fanką serii Let's Play w wykonaniu Achievement Hunters z firmy Rooster Teeth. :) Nie można wszystkiego wkładac do jednego worka, a poza tym ktoś ma takie hobby, a ktoś inne. Inni grają w piłkę, albo czytają książki, a drudzy grają w minecrafta. także, bez hejtów pls
Wkurza. Przecież nikogo nie obchodzi co jakiś gimbus robi w Minecrafcie. Jak ktoś chce pograć to nie potrzebuje do tego cholernych Let's playów. ( Wyjątkiem są bardziej skomplikowane gry np. Skyrim albo Call of Duty: nie wiesz jak wykonać jakąś misję lub gdzie pójść- włączasz Let's playa). Ale Minecraft ma na tyle łatwą fabułę, że nie potrzeba do niego specjalnych instrukcji.
Ja lubiłem Minecraft tylko do czasu, kiedy wydano wersje 1.4. Wraz z premierą tej aktualizacji twórcy gry(szczególnie Jeb) rozpoczeli dodawanie do niej zupełnie niepasujących do tej produkcji mobów (na przykład wiedźm) oraz głupich bloków i przedmiotów. Obecnie ta gra przypomina jeden wielki mod do Tibii lub Metina. Zgadzam się również z tym, iż Youtube jest zaśmiecany przez całą masę słabo wykonanych filmików z Minecrafta kręconych przez dzieci neo.
No niestety... Niektórzy robią ciekawe poradniki, jak np. słynny Minecraft Polska, inni nagrywają też w fajny sposób swoje przygody po prostu, ale większość to tak jak mówisz: idiotyczne let's playe, którymi dzieci internetu chcą zabłysnąć w sieci... i trochę im nie wychodzi.