PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611948}
7,8 15 tys. ocen
7,8 10 1 14975
Minecraft
powrót do forum gry Minecraft

Czy można go ściągnąć za darmo?
Jeśli tak to jak?
Proszę o pomoc.

użytkownik usunięty
speedcube

wpisz sobie po prostu w youtube ,, jak pobrać minecraft " tam masz pełno poradników jak to zrobić za darmo

speedcube

Sposób zawsze się znajdzie, ale to nie jest legalne. Choć sam Notch nie ma nic przeciwko piractwu, więc... ;-)

ocenił(a) grę na 10
speedcube

c h o m i k u j . p l lub t o r r e n t y . o r g ;D

speedcube

Musisz najpierw podpisać cyrograf.

ocenił(a) grę na 9
speedcube

Samą grę można chyba pobrać za darmo ale jeśli chcesz grać na multi to musisz coś (jakiś kod) wykupić jak dobrze kojarzę to coś koło 10 zeta kosztuje ale nie pamiętam szczegółów.

Stryks

Żeby w ogóle grać (legalnie) to trzeba kupić grę. To czy pirat może wejść na serwer, zależy od tego, jak ustawi administrator. No i sama gra kosztuje obecnie dużo więcej ;-)

ocenił(a) grę na 9
kenexgro

W takim razie przepraszam za wprowadzenie w błąd.

speedcube

Od następnej aktualizacji minecrafta ma być podobno możliwość grania w coś w stylu demo, dla użytkowników not-premium. -> http://craftsite.pl/aktualizacja-minecraft-12w16a/7537

ocenił(a) grę na 9
kenexgro

1."Dodano możliwość ustawienia używania komend w trybie jednoosobowym w opcjach tworzenia świata"
2."Dodano możliwość startowania świata z bonusową skrzynią (Wypełniona podstawowymi narzędziami itp." - no tutaj przegięli pałę...

PhateAdemar

Zgadzam się co do punktu drugiego. Jak się gra na survivalu to właśnie to początkowe zbieranie surowców i tworzenie przedmiotów jest chyba najfajniejsze. Jak już się ma wszystkiego pod dostatkiem, to robi się bardziej "creative" z możliwością zginięcia. Co do pierwszego punktu, mi to nie przeszkadza. W "creative" się przyda.

ocenił(a) grę na 10
PhateAdemar

jak nie chcesz możesz startować bez skrzyni

ocenił(a) grę na 10
speedcube

Grę można ściągnąć bez żadnego problemu. Jeśli gra nie działa proponuje ściągnąc program pt: java. Grę można oczywiście kupić. Ale jeśli nigdy nie grałeś w tą grę to na początku radze ściągnąć piracką wersje.(bo nie karzdemu może przypaść do gustu) Gra w orginale nie jest tania koszt to około 100 zł... Osobiście polecam grę. Oczywiście jak już wyżej wspomniano gra piracka jest nieco ograniczona, ale i tak bardzo dobra :D

użytkownik usunięty
speedcube

ja jak miałem java runtime environment to nie mogłem ściągnąć a teraz mam minecraft ale nie mogę ściągnąć javy :)

speedcube

Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
You can get one too!

>> minecraftcodes.me <<