PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618124}
5,7 4,0 tys. ocen
5,7 10 1 4020

Metin2
powrót do forum gry Metin2

gra jest ciekawa , ale niestety bardzo wciągająca , ludzie mają sny o tej grze , strata czasu,
gra w metina jest nałogiem, jedyne pocieszenie poznałem tam parę sympatycznych ludzi na serwerze deimos w kraju niebieskich

ocenił(a) grę na 6
pmsk

Co do tych uzależnień, to muszę się z Tobą zgodzić- gry internetowe, a zwłaszcza MMORPG często uzależniają. Grałam w to kiedyś i bardziej się wkurzałam, jak mi ktoś przerywał, a i ja jakoś ciężko znoszę takie internetowe rozmowy, a zdarza się i nawet, że jak nie umiem się z kimś dogadać, to się najprościej w świecie... trzęsę :D W sumie to dobrze, że w końcu przestało działać (mój modemowy internet nie wytrzymał?), bo to mi z pewnością dodatnio na zdrowie podziała :)

pmsk

Faktycznie gra strasznie uzależnia i jeżeli ktoś chce w nią grać to radze sobie od razu ustalić np. pół godziny albo godzine dziennie i się tego trzymać. Jeżeli ktoś będzie miał takie nastawianie od początku gry, to metin nie jest taki straszny. ;)

pmsk

AHAHAH, PRZEPRASZAM BARDZO, Z KTÓREJ STRONY TA GRA BEZ FABUŁY JEST CIEKAWA? Poza tym, że ma straszną grafikę a tańczące piksele szamanek na yt robią mi sałatkę z mózgu - to muszę się z jednym zgodzić. To gówno wciąga, a nie warto:D

ocenił(a) grę na 3
smokexthat

Grałem dawno, mam malutki sentymencik ale w tym czymś fabuły nie było.

ocenił(a) grę na 10
pmsk

Eeee >? Ja snów nie mam i żadko gram prawie w ogóle nie gram.

Kileeer

i masz racje że żadko grasz , jest tyle ciekawszych rzeczy do robienia

ocenił(a) grę na 10
pmsk

Na przykład dobra książka lub film .;)

ocenił(a) grę na 6
Kileeer

Lub język polski ;)

pmsk

Całkowicie się z Tobą zgadzam. Grałem w to 3 lata. Przez ostatnie 2 próbowałem przestać, w końcu się udało :)

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?