PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611927}
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 14811
League of Legends
powrót do forum gry League of Legends

Ulubiony bohater

ocenił(a) grę na 10

Jaka/jakie postać jest waszą ulubioną i dlaczego? Moje typy to Karthus, Twitch i Master Yi!!!
Karthus ze wzgledu na ulti, Twitch bo nim wymiatam a master Yi bo dzieki niemu mozna rozwalac turrety w kilka sekund w LATE GAMIE :)

ocenił(a) grę na 9
Kempy235

Riven i Kata tylko i wyłącznie :>. Wybiłem sie nimi na 1600

Kempy235

Gralem w to jeszcze na wakacjach zeszlego roku, ale ta gra tak wciaga ze musialem ja calkowicie skasowac :) w tamtym czasie moimi ulubuonymi postaciami były:

- LeBlanc - do 6 lvl slaba, od 6-14 zmiata wiekszosc magow, w late gamie juz slaba, ale zazwyczaj byla tak sfeedowana ze nawet w late gamie byla calkiem dobra :)

- Morgana - najlepszy wyglad, swietne ulti, supportowy spell i dobry stun. Na midzie swietnie sie nia gralo, szkoda ze zazwyczaj byla banowana. Troche malo "mobilna" postac.

- Karma - jako support mozna z niej bylo wyciasnac naprawde sporo, w szczegolnosci ze wiekszosc gracz nawet nie wiedzial o jej istnieniu ;p a to dziwne bo Karma to naprawde dobra postac :)

- Trynda - nie wiem czemu ludzie tak hejtowali ta postac. Zadne ulti nie nadrobi umiejetnosci. Postac fajna, kryty nieziemskie :)

- Miss Fortune - chyba ulubiony ad carry. Trzeba nia grac ostroznie bo jest dosc krucha, ale z dobrym supportem daje rade :)

- Shen - jako tank swietny, do tego robi sporo dmg.

- Mundo - nie wiem czemu stosunkowo malo ludzi gra ta postacia. Twardy z niego skurczybyk, a do tego robi duzy dmg.

- Olaf - na jungle albo solo top byl idealny :)

Moglbym jeszcze wymienic sporo innych ktorymi naprawde lubilem grac, ale tymi gralem jednak zdecydowanie najczesciej :)

edit. dopisalbym jeszcze akali i jaxa :)

ocenił(a) grę na 10
Squesher

Morgana i Shen są często w dalszym ciągu na rankedach banowani, a Karma to faktycznie trochę niedoceniana i zapomniana postać :)

Kempy235

Dziwne ze na morgane tak sie uwzieli :) ulti ma dobre ale wydaje mi sie ze przez czas jak nie gralem wprowadzono sporo lepszych magow. Wlasciwie to nawet jak jeszcze gralem bylo juz wielu lepszych magow od niej, a i tak ciagle byla banowana ;P chyba to stalo sie jakas tradycja ;)

ocenił(a) grę na 10
Squesher

Teraz się banuje przynajmniej na US 1350 Elo zwykle kogoś z tej grupy: - Malphite, Shen, Amumu, Blitzkrank, Darius, Morgana, Kha Zix, Riven czasem, Taric czasem... Elise to jest chyba lepszy ap od Morgany, też czasem banowany...

Kempy235

Troszke sie pozmienialo, dawniej kassadin, amumu, akali, morgana byly kasowane od razu. Kurde zapomnialem dodac Malaphite'a i Amumu ;P paredziesiat gier nimi rozegralem, dla mnie chyba po prostu wiekszosc postaci byla fajna, a ja do tego lubiłem eksperymentowac :) zreszta ktos kiedys fajnie powiedzial, ze w LOLu liczy sie nie tylko to jak grasz swoja postacia, ale tez to co wiesz na temat przeciwnika i tego co moze ci zrobic :)

ocenił(a) grę na 10
Squesher

Kassadinem gram bardzo często, praktycznie nikt go nie banuje w dzisiejszych czasach, a akali chyba pogorszyli bo już od dawna nikt jej nie blokuje:D

Kempy235

Singed.jest.op

ocenił(a) grę na 9
Kempy235

Dopiero 16 lvl, ale:

-Master Yi (AD)
-Shyvana
-Hecarim
-Riven

ocenił(a) grę na 10
MisterGonzo

Yorick-Jego omeny wymiatają.
Vladimir-Może wydawać się słaby tylko trzeba go dobrze farmować.
LUX-Jak dlamnie najlepszy support w grze.
DARIUS-Super pasywa, ale i też spelle.
Rengar-Super jungler, a w okolicach 8 lv dobry na liniach.

Mr_Apokalips

Fizz, Maokai, Eve, Panth - to tak dla mnie.
Ale Akali jest tak OP, że ja nie mam pytań co do tej postaci...... powinni coś z nią zrobić.

ocenił(a) grę na 5
Krisztian6

Darius- bo niby OP i super ulti
Mordekaiser- bo metalowy i super skille
Warwick- bo ciężko przed nim uciec
Tryndamere- bo ma super krytyki
Vladimir- bo Putin

ocenił(a) grę na 10
Kempy235

ja to oczywiście wszystkie dziewczyny<3
no ale tak:
orianna - bo jest op, dużo aoe skilli, w tf jest świetna, duży range i jeszcze z auto attacku można dobić. i shield często ratuje przed zginęciem, istne cudo!
ahri - niegdyś moja ulubiona, w końcu ma kocie uszka i lisi ogon <3 ale nie wiem co jej teraz zrobili, ahri ma nagle aż tak żałosne dmg, że płakać się chce
vayne - bo jest op, najsilniejszy adc według mnie, w late nie ma mocniejszych
miss fortune - za rude włosy :D (jednak jestem kobietą i lubię postaci za wygląd)
sona i lulu- moje dwa ukochane supporty, katarina, akali, diana za szybkie przemieszczanie się do przeciwników i ogólnie ciężki dmg;) a no i jungla dianą jest prościutka. Lux jeszcze lubię, bo można spamować z ulti :d
no i teemo, mały słodziak!! :3

ocenił(a) grę na 8
mirakuru

Od Vayne mocniejszym Ad carry w late jest Kogmaw.
Ja w LoLa gram od półtora roku. Ulubiona postać? Nie mam. Gram wszystkim, no prawie wszystkim, ale jak mialbym kilka wymienić to Karthus, Graves, Lulu, Olaf, Wukong i może jeszcze Talon.

ocenił(a) grę na 8
Kempy235

Nasus, Renekton, Riven, Master, Zilean.

Kempy235

Katarina ze względu na E,Karma ze względu na W Ashe ze względu na ulti. C:

ocenił(a) grę na 9
Patty1990

Fiora ze względu na ulti, Leona- fajny skin i dużo oszołomień no i oczywiście Pantheon.

ocenił(a) grę na 10
Kempy235

Master na kryty miecie.

ocenił(a) grę na 9
Kempy235

1. Singed- mało osób zna jego ataki, dobry early, łatwo można zdobyć 1 deda, dużo hp przy dobrym buildzie.
2. Yorick- ciekawe spelle, rzadko spotykany, super ulti.
3. Maokai/Ziggs- ale nimi niestety grałem tylko w rotacji więc za dużo nie powiem, ale wiem że grało mi się nimi zajebiście.

ocenił(a) grę na 10
zubek29

Yorick jest op na topie :)

ocenił(a) grę na 8
Kempy235

A gdzie tam...

ocenił(a) grę na 10
Kempy235

na początku grałem postaciami walczącymi z dystansu ale teraz shyvana wymiata!

ocenił(a) grę na 7
Kempy235

Tryndamere, najlepsza postać, ze względu na niesamowite umiejętności, niesamowitego krytyka i ogólnie bardzo dobrze nim gram(chyba, ze mam noobów na linii).
Caitlyn, ale ostatnio coraz mniej. Niemniej nia miałem swój najlepszy wynik(14/0/dużo asyst przy przegranej bitwie)
Rammus, doskonały tank, który w dodatku ma olbrzymi pancerz, a co za tym idzie ma olbrzymi atak. Rzadko nim przegrywam.
Lubię też Jannę i Sonę, ale nie tak jak tych wyżej.

Kempy235

Lux. Jeżeli kupi się jej Graal Athene i Morellonomicon, może walić ultem co 40 sekund, a swoim Q zdejmuje 1/3 zdrowia, na dodatek unieruchamiając.

użytkownik usunięty
Kempy235

Zdecydowanie Urgot. Bardzo mocna postać.

Kempy235

Lux. Zdecydowanie Lux. Gdy tylko nią zagrałem, wiedziałem że jest dla mnie postacią idealną, zwłaszcza gdy rozwija się ją pod moc i skracanie czasu ładowania umiejętności. Trafi cię jej combo: E - Q - R - LPM - LPM - E: jesteś martwy.

ocenił(a) grę na 10
Kempy235

powiem w rolach mag : ziggs veigar twisted fate i lux tank : blitzcrank sion amumu i malphite strzelec : lucian miss twitch tristana i teemo wojownik : mundo garen jax trynda i warwick wsparcie : tahm kench zabójca : katarina master evelynn i shaco

ocenił(a) grę na 10
Kempy235

Riven Xd
Żaden inny champion nie daję mi tylu fanu z gry jak ten.
Gram nią już 3 sezony i jeszcze mi się nie znudziła xD

KarwaszTwarzBarabasz

Jaką masz dywizje ?

ocenił(a) grę na 10
Avenalle

A na co Ci to wiedzieć? xd A wgl co dywizja ma do ulubionej postaci xD.

KarwaszTwarzBarabasz

Dużo :P . Postaciami agresywnymi łatwiej się wybić

ocenił(a) grę na 10
Avenalle

Diax V jeżeli tak Ciebie to interesuje.

ocenił(a) grę na 5
Kempy235

Nie mam wprawdzie jednej, jedynej, ulubionej postaci, ale uwielbiam Teemo (pomimo conajmniej irytującego polskiego głosu), Rengara, Nasusa i w mniejszym stopniu Warwicka.
Coś niezbyt podobają mi się postacie ludzkie, mam za to zamiłowanie do zwierząt (kocham futerkowce ! xD.)
Słowem mówiąc, zawsze wolę zwierzęta...