PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611927}
7,2 15 tys. ocen
7,2 10 1 14811
League of Legends
powrót do forum gry League of Legends

Oj marzenia

ocenił(a) grę na 7

Gram w LoL'a od ponad dwóch lat. Czytam historie czempionów i większość zapamiętuję.
Uwielbiam takie ciekawostki jak np. bitwa o Ionię, dzięki której zwycięstwu mam Ioniańskie
buty na cooldown.
Bardzo chciałbym ujrzeć serial, który opowiada o League of Legends. Jak wg mnie miałby
wyglądać? Otóż wybrałbym coś w stylu Lost - pokazywana jest teraźniejszość w Lidze i
Runeterrze oraz przeszłość danej osoby.
Jeśli podzielacie moją opinię... Tutaj można znaleźć azjatycki fanfik o LoL'u
http://www.youtube.com/show/lalalademacia?s=1

Jim22

No ja wlasnie od niedawna gram w LoLa i tez chcialbym aby powstal jakis serial LoLa. Ale ja bardziej myslalem by taki serial byl w klimacie Mortal Kombat. Pierwszy sezon cos jak Legacy, ale dluzsze odcinki (np 1 odcinek - 50 min), a w kazdym odcinku by byla przedstawiona historia kilku bohaterow powiazanych ze soba (np jeden odcinek poswiecony Ioni, drugi Noxus, trzeci o pojedynku Ionia vs Noxus, pozniej kolejny, inny watek np jak Graves zostaje wykiwany przez Twisted Fate... itd), tak zeby w pierwszym sezonie poznac wszystkich bohaterow. Nastepne sezony zeby przedstawialy te wszystkie koflikty, pojedynki problemy, sukcesy i porazki, zeby wszystkie postacie sie przewijaly przez odcinki i zeby oczywiscie odcinki byly ze soba powiazane. A gdyby doszla do gry nowa postac, tym samym pjawila by sie w serialu. Ale tak jak mowilem, fajnie jakby to bylo w takim mrocznym klimacie jak Mortal Kombat. W MK wszystkie te postacie byly z innej czesci swiata lub innego wymiaru, ogolnie byly one zroznicowane ale mimo wszystko napotykaly sie w spolnym miejscu i byly albo sojusznikami albo wrogami, podobnie jest w LoLu.

ocenił(a) grę na 7
Jim22

jak narazie to riot ostro leci w ch*ja i lol strasznie sie psuje...duzo obiecuja i mało robia...tak wiec raczej predko nic fajnego nie powstanie..ale jak jest ktos zainteresowany to tutaj jest link to ciekawych anime:
http://www.youtube.com/watch?v=YM1rva0wwIA&feature=relmfu
jest to link do pierwszego odcinka jest ich około 5-6...w lato rusza nowy sezon...

ocenił(a) grę na 8
mortiaris

Płacisz, więc wymagasz, co?

homilka

Tak, płacę i wymagam i nie podoba mi się, że lecą schematem: - new champ = op
- 2 tygodnie po wejściu jak ci co mieli kupić za rp to kupili >>> nerf
To samo dzieje się bo wyjściu legendarnych w większości przypadków.

mortiaris

No własnie ogladam to anime, ale odcinki sa bardzo krotkie i wychodzą raz na jakiś czas. A szkoda, że tak mało i rzadko, akurat GP (jeden z moich ulubionych championów, razem z Gravesem i Olafem) czesto sie teraz przewija :)