na mapie ani w Śródziemiu nie ma umnie Orc Berserker Necromancer i Bree peasant :( Co mam
zrobić?
Orc Berserker pojawił mi się chyba po wykonaniu zadań dla jakiegoś trolla na przełęczy Caradhras.
On naśladuje twoje ruchy. Jeśli będziesz biec w prawo to on też, a jeśli w lewo, to on też w lewo. W ten sposób musisz go nakierować na ogień.
http://lego.wikia.com/wiki/LEGO_The_Hobbit:_The_Video_Game
Tu jest Vacation Saruman :)
Żebyś odblokował Wieśniaka z Bree to musisz wykonać wszystkie questy w Bree a Czarnoksiężnika to jak wykonasz misję z duchem króla krasnoludów to wejdź do jaskini wyżej tam też będziesz miał zadanie jak je przejdziesz to ci się wyświetli Czarnoksiężnik.
Już wiem musisz wypełnić wszystkie trzy misje dla niebieskiego trolla dwie nocą jedną za dnia
Jakie 3 qesty najbardziej ci się podobały?
dla mnie
1.Zadania z Trollem w garniturze
2.Zadania z Trollem w jaskini z Orc Berserk
3.Zadania z tą krasnoludzką kobietą i kradnoludem w Dale
1.Zadania z krasnoludem w mrocznej puszczy pojedynek z pająkami
2.Zadania z krasnoludzką kobietą i krasnoludem w Dale
3.Zadania z Krasnoludem z Bree
Aby przejść grę na 100% chciałem zacząć od minizestawów, a tu nagle qesty tak mnie wciągnęły że zacząłem od nich!
Ja też od questów zaczołem w shire zostały mi tylko dwa questy w bree trzy w rivendell parę a w dol guldur dwa w leśnym królestwie dwa w mrocznej puszczy jeden w lorien jedno a poziomów do przejścia na swobodnej grze 6 poziomów a raczej 5 i 1 puszka a klocków parę tam a dodadków sporo
Dla mnie na plus że będzie 3 część w DLC gdy ukończę tą poczekam trochę i będzie znowu zabawa