A więc chodzi o to , że gdy wykonuję misję w Bag End już u Bilba w domu jak cała wesoła gromadka
się zebrała , kiedy oni tym talerzem rzucają , to wszystko jest ok do momentu gdy talerz dolatuje do
Gloina , wtedy znika i gra staje w miejscu .. -.- muzyka gra można wykonywać uderzenia lecz misja
nie skończona a talerza nie ma .. co z tym zrobić ?! Pomóżcie xd Jak coś mogę podesłać screena jak to wygląda ..
Hmm. Może spróbuj zmienić rozdzielczość na 800 x 600. Nie jestem pewny czy to zadziała, ale warto spróbować.
Nic nie dało zmienienie rozdzielczości ani zmienienie formatu obrazu .. ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?
Nie mam pojęcia. Próbowałeś kilka razy? I za każdym razem to samo?
Ja mialem bug w jaskiniach goblinów, rozwalony kamień przez Gandalfa powinien rozwalić stojące gobliny tak by można było przejść dalej, ale kilka zostalo i nie mogłem dalej iść. Każda próba przeskoczenia ich kończyła się rozwaleniem postaci. Po restarcie gry, było to samo, ale za którymś razem próba przeskoczenia ich udała się.
Z ciekawości pytam kto niszczy srebrne klocki? Baby Smaug umie, ale chodzi mi jeśli ktoś nie ma dlc. Bo Berserker nie ma bomb.
Miałem taki sam problem. Tych goblinów nie trzeba przeskakiwać. Można przejść obok nich. Z ich prawej strony.