PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697560}

LEGO Hobbit

LEGO The Hobbit
2014
7,5 1,9 tys. ocen
7,5 10 1 1903
LEGO Hobbit
powrót do forum gry LEGO Hobbit

A więc chodzi o to , że gdy wykonuję misję w Bag End już u Bilba w domu jak cała wesoła gromadka
się zebrała , kiedy oni tym talerzem rzucają , to wszystko jest ok do momentu gdy talerz dolatuje do
Gloina , wtedy znika i gra staje w miejscu .. -.- muzyka gra można wykonywać uderzenia lecz misja
nie skończona a talerza nie ma .. co z tym zrobić ?! Pomóżcie xd Jak coś mogę podesłać screena jak to wygląda ..

bastus321

Ale niespodzianka! Kolejny bug w grze lego... jak będę miał grę to zobaczę o co cho

ocenił(a) grę na 10
bastus321

Hmm. Może spróbuj zmienić rozdzielczość na 800 x 600. Nie jestem pewny czy to zadziała, ale warto spróbować.

bastus321

Nic nie dało zmienienie rozdzielczości ani zmienienie formatu obrazu .. ma ktoś jeszcze jakieś pomysły ?

bastus321

Nie mam pojęcia. Próbowałeś kilka razy? I za każdym razem to samo?
Ja mialem bug w jaskiniach goblinów, rozwalony kamień przez Gandalfa powinien rozwalić stojące gobliny tak by można było przejść dalej, ale kilka zostalo i nie mogłem dalej iść. Każda próba przeskoczenia ich kończyła się rozwaleniem postaci. Po restarcie gry, było to samo, ale za którymś razem próba przeskoczenia ich udała się.

ocenił(a) grę na 6
Anakin_Skywalker

Z ciekawości pytam kto niszczy srebrne klocki? Baby Smaug umie, ale chodzi mi jeśli ktoś nie ma dlc. Bo Berserker nie ma bomb.

ocenił(a) grę na 10
Rafalino_1000

Saruman potrafi.

ocenił(a) grę na 10
Anakin_Skywalker

Miałem taki sam problem. Tych goblinów nie trzeba przeskakiwać. Można przejść obok nich. Z ich prawej strony.

bastus321

obniż wszystko na najniższy poziom. potem możesz zmienić jak już przejdziesz talerze.

bastus321

Może ktoś podpowie jak przejść motyw z tymi talerzami?

bastus321

DOBRA LUDZIE!!! NAPISAŁEM TO SAMO PYTANIE!!! I ZNAM ROZWIĄZANIE! USTAWCIE WSZYSTKIE USTAWIENIA GRAFICZNE NA NAJNIŻSZE! WTEDY ZADZIAŁA!