PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611534}
7,0 3,3 tys. ocen
7,0 10 1 3314
Just Cause 2
powrót do forum gry Just Cause 2

ukończyłem główny wątek i przeszedłem w tryb Mercenary,mam jakieś 42% gry ale za Chiny nie
mogę odblokować kolejnych misji,odkrywam nowe miejsca,rozwalam co się da ale następnych
misji brak-jak je odblokować?,ktos wie?.

ocenił(a) grę na 9
Supernaturall

z tego co mi się wydaję to teraz już żadnej misji z frakcji nie będzie. Niestety jeśli w pierwszej kolejności zrobiłeś misje od agencji czyli główny wątek fabularny to później pozostaje tylko zabawa w przejmowanie wiosek i poszukiwanie tych różnych pierdół. Ja najpierw robiłem misję od frakcji (nie mają żadnego wpływu na fabułę, ani nie ma żadnej nagrody za ich ukończenie) odnalazłem wszystkie czarne skrzynki, czaszki i walizki (za to również nie ma żadnej nagrody) przejąłem wszystkie wioski (prócz 3 gdzie widniej mi napis 100% ale się nie "odfajkowały"). Ogólnie szkoda czasu chyba że po prostu dla zabawy :)

Mikel82

O w mordę aż taka lipa?,jeżeli chodzi o mnie to nie ma opcji żebym przez kolejne 60% gry po prostu łaził po wioskach lub posterunkach ,po prostu mi się nie chce.Może pokusze się o to żeby zagrać ją od nowa.Tak czy siak wielkie dzięki za odp-pozdrawiam.

Supernaturall

Ja grę ukończyłem w 96 % z hakiem, ale po 147 godzinach tez mam dość, nie chce mi się nawet szukać reszty której na mapie nie ma, odhaczyłem wszystkie lokacje znajdujące się na mapie, wyzbierałem skrzynki czaszki i narkotyki a także zabiłem 50ciu pułkowników, oczywiście wyzwania wszystkie też się udało.