Industria to dla mnie mega niewykorzystany potencjał. Byłby z tego fajny FPS, ale kilka rzeczy irytuje. Przede wszystkim fabularnie gra nie spina się i wychodzi bełkot. Do tego wolno się rozkręca i w sumie potem się okazuje, że wcale się nie rozkręca. Jest to dość powolny FPS, któremu brakuje dynamiki, co dla wielu będzie zarzutem. Mi to nie przeszkadzało, ale gra trwa max 3 godziny, podczas których odczuwamy nieraz monotonię.
Poza tym dostajemy całkiem ładną grafikę, przyjemne strzelanie, kilka dobrze wplecionych łamigłówek i bardzo dobry voice acting. Ogólnie dla mnie takie 6/10. Polecam, ale w promocji.
Z tą ładną grafiką się nie rozpędzaj bo jest ona strasznie nierówna - od widoków których mogą pozazdrościć gry AAA do kadrów rodem z jakichś cinematiców z PSX-a
p.s. nie sądziłem że ktokolwiek w to zagra tutaj XD
Fakt, grafika nierówna, ale zła nie jest jak na FPS robiony przez kilka osób, który nie jest retroshooterem. Brakowało pewnie budżetu i zasobów a może i umiejętności, czy czasu, aby grę bardziej dopieścić.
Na filmwebie gracze nawet oceniają gry, o ile są dostępne do oceny na dzień premiery...