PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 48847
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Nie grałem jeszcze w grę i nie wiem czy pogram (mieszkam ze starymi i trudno im wytłumaczyć pewne rzeczy) ale jestem ciekaw tajemnicy góry Chiliad a konkretnie tej mapy z symbolami. Dziwne że jeszcze nikt tego nie rozgryzł. W sieci huczy od informacji że trzeba przejść wszystko na 100%, zdobyć kosmiczne autko, nim wjechać w nocy o konkretnej godzinie na Chiliad, zatrąbić i w tym momencie ma się otworzyć jakieś przejście. Ponoć wnętrze góry kryje wszystkie bronie, kilkadziesiąt milionów dolarów i statek kosmiczny którym można latać. Rozgryzacie to?
Z grafik przestawiających powyższe można dostrzec takie na których widać wpisany w górę trójkąt. Środek tego trójkąta to podobno te sekretne przejście. Ciekawa sprawa:)

Penguin27

http://www.computerandvideogames.com/430910/blog/gta-5-help-us-solve-the-games-b ig-hidden-conspiracy-potential-spoilers/

Tyle w temacie.

ocenił(a) grę na 9
plochol

Mówi się też o ukrytym jetpacku. Może być w górze Chiliad lub w jakimś bunkrze.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

Może nie powinienem pytać, nie moja sprawa, ale o co konkretnie chodzi ze ,,starymi"? Że gra jest brutalna, wulgarna i troche wstyd grać na głównym, domowym TV?

ocenił(a) grę na 9
laxman

Nie, chodzi o to że w moim wieku myśli się o laskach, rodzinie, własnym kącie a nie grach dla szczeniaków.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

ta jest akurat dla dorosłych;)

Penguin27

Ufo się pokazuje

użytkownik usunięty
Penguin27

Tylko ufo się pokazuje. Nic więcej. Wiele graczy na forach poświęconych GTA V badało sprawę i nic ciekawszego nie znaleźli. ;)

ocenił(a) grę na 9

Nie chce mi się wierzyć. Po co więc ta mapa z tymi symbolami? By pokazało się ufo nie trzeba wiele wysiłku w grze.