PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 48847
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Na czym lepiej się gra w GTA 5 ? I jeszcze jedno pytanie: który emulator lepiej chodzi na PC?

ocenił(a) grę na 7
trancefan1986

Świat może poszedł do przodu, ale z tego co pamiętam to pecety mają problemy z emulowaniem nawet PS2.

użytkownik usunięty
trancefan1986

Lepiej na PS3, ale jeśli chcesz grać na emulatorze to... przygotuj się na nerwy :D.

ocenił(a) grę na 9

Jak masz ps3 to ci się lepiej gra na ps3 proste, jak masz xboxa to lepiej na xboxie, Dla mnie to nie ma różnicy na obu konsolach pograsz :)

użytkownik usunięty
mich145

Mój błąd. Tak mi się napisało, bo mam PS3. A na X360 trzeba żonglować płytami i płacić za możliwość pogrania w multi, więc... :)

Nie trzeba żonglować płytami. Jedna jest tylko do instalacji. Mimo, że grałem na PS3 to wiem to.

użytkownik usunięty
neo_angin

Mówię ogółem. A jeśli mówimy ogółem o PS3, to za tą konsolą przemawia też PlayStation Plus. Ogólnie, ta konsola jest bardziej przystępna dla graczy. Nie mówię, że X360 jest złe, ale PS3 ma więcej atutów, które można wykorzystać i cieszyć się z grania :D. W październiku ściągam praktycznie za free Far Cry 3 ;).

użytkownik usunięty
neo_angin

Już nie wspominając o tym :D http://www.cdaction.pl/news-34945/grand-theft-auto-v-wysypuje-sie-na-starszych-x boksach-360.html

trancefan1986

Jedna z niewielu gier przy których nie ma różnicy.

Do emulatora żeby chodziło płynnie to musiałbyś mieć komputer z NASA :)

ocenił(a) grę na 10
trancefan1986

Właściwie na obu platformach gra wygląda prawie identycznie.Na PS3 wygląda minimalnie lepiej ale na Xboxie trochę mniej przycina.

ocenił(a) grę na 9
iniesta019

Xbox360 ma akutalnie lepsze parametry graficzne niż ps3, wiec nie wiem gdzie ci lepiej wyglądą :)

Zależy od kabla hdmi jakiego masz :)

mich145

Chyba coś Ci się pomyliło :)
XBOX 360 - Układ graficzny: ATI (10 MB DRAM; 500 MHz; 48 potoków renderowania)

PS3 - NVIDIA (RSX; 256 MB GDDR3, 700 MHz; 48 potoków renderowania)

ocenił(a) grę na 10
mich145

miałem pisać to co 44michal44 :) Xpudło jest słabsze od ps3

ocenił(a) grę na 10
sadzik444

minimalnie rzecz jasna

ocenił(a) grę na 10
mich145

kabel hdmi przesyła sygnał zero jedynkowy... innymi słowy to czy masz taki za 200 czy 20 zł nie ma różnicy, różnicę zrobi tv/monitor