Na czym lepiej się gra w GTA 5 ? I jeszcze jedno pytanie: który emulator lepiej chodzi na PC?
Świat może poszedł do przodu, ale z tego co pamiętam to pecety mają problemy z emulowaniem nawet PS2.
Lepiej na PS3, ale jeśli chcesz grać na emulatorze to... przygotuj się na nerwy :D.
Jak masz ps3 to ci się lepiej gra na ps3 proste, jak masz xboxa to lepiej na xboxie, Dla mnie to nie ma różnicy na obu konsolach pograsz :)
Mój błąd. Tak mi się napisało, bo mam PS3. A na X360 trzeba żonglować płytami i płacić za możliwość pogrania w multi, więc... :)
Mówię ogółem. A jeśli mówimy ogółem o PS3, to za tą konsolą przemawia też PlayStation Plus. Ogólnie, ta konsola jest bardziej przystępna dla graczy. Nie mówię, że X360 jest złe, ale PS3 ma więcej atutów, które można wykorzystać i cieszyć się z grania :D. W październiku ściągam praktycznie za free Far Cry 3 ;).
Już nie wspominając o tym :D http://www.cdaction.pl/news-34945/grand-theft-auto-v-wysypuje-sie-na-starszych-x boksach-360.html
Jedna z niewielu gier przy których nie ma różnicy.
Do emulatora żeby chodziło płynnie to musiałbyś mieć komputer z NASA :)
Właściwie na obu platformach gra wygląda prawie identycznie.Na PS3 wygląda minimalnie lepiej ale na Xboxie trochę mniej przycina.
Xbox360 ma akutalnie lepsze parametry graficzne niż ps3, wiec nie wiem gdzie ci lepiej wyglądą :)
Zależy od kabla hdmi jakiego masz :)
Chyba coś Ci się pomyliło :)
XBOX 360 - Układ graficzny: ATI (10 MB DRAM; 500 MHz; 48 potoków renderowania)
PS3 - NVIDIA (RSX; 256 MB GDDR3, 700 MHz; 48 potoków renderowania)