PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 48841
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Bugi w grze

ocenił(a) grę na 10

Wymieniajcie tu jakie napotkaliście w grze,żeby nie było jeszcze nie grałem ale z chęcią zapoznam
się ze spostrzeżeniami innych graczy.

Wielki_Krytyk_

no właśnie o to chodzi że konsolowa swołocz teraz te bugi wyłapuje, żeby prawdziwa finalna wersja na PC pięknie śmigała mi i innym pecetowcom .

ocenił(a) grę na 7
Rockman92

Fanboy - troll.
A w wersjach PC'owych nie ma bugów ? Jakoś w GTA IV na kompach był błąd chociażby ze znanymi 'strzelającymi' huśtawkami.
W mojej wersji na PS3 - Grand Theft Auto IV Complete Edition nie spotkałem się z jakimiś niedorzecznymi sytuacjami.

ocenił(a) grę na 8
RockyOne

W każdej grze są bugi, czy to będzie wersja na PC, czy konsolę. Widzisz, ja akurat grając w Gta IV na Xbox 360, napotkałem wiele bugów, lecz raczej były to małe nie przeszkadzające w rozgrywce problemy. Błąd ze "strzelającymi" huśtawkami, był nawet na konsolach, nie był to problem gry wydanej na PC.

ocenił(a) grę na 7
forintleader

Wiem, że również był na konsoli bo używałem huśtawek jako katapulty. Ale przecież mógł zostać poprawiony już w wersji PC'owej.
Być może wersja na X360 była bardziej zbugowana bo poważnie na mojej PS3 nie spotkałem żadnego, chyba, że umknął mi jakiś i nie pamiętam.

Wielki_Krytyk_

Trola rockmana nie bierz pod uwage bo zal za dupe sciska jak widze takie wypociny :)
Ja przez 60 godzin gry na ps3 mialem jeden bug mianowicie RAZ po wystrzeleniu z rakietnicy nie została smuga :]

ocenił(a) grę na 10
crystalviper

60 godzin?,tyle ona trwa?

Wielki_Krytyk_

Główny wątek i misje poboczne tzn te ze znakiem zapytania zajeło mi 45 h plus 15 h funu z chaosu :)

ocenił(a) grę na 10
Wielki_Krytyk_

Bugi są zawsze, czy to w konsolowych wersjach czy nie... GTA przeszedłem, może były jakieś małe spięcia, ale nic co by psuło grę...

- raz wychodzę z samochodu, a tam na moim miejscu pojawia się mój syn (Jimmy) i też wysiada :D schowałem go w tyłku, czy co?

A PCtomanów nie słuchaj, bo tylko zazdoszczą. Konsolowcy też będą mieli tą waszą zarypistą wersje PC, tyle że teraz grają sobie wcześniej niż wy :)

ocenił(a) grę na 10
Kulasisko_Pospolite

Tak się składa że jestem zagorzałym konsolowcem więc spoko.

Wielki_Krytyk_

U mnie raz u Michaela pod domem, zamiast jego samochodu stał batyskaf. Nie wiem do dzisiaj co tam robił, zwłaszcza, że nawet nie doszłam wtedy jeszcze do misji z batyskafem. :D

ocenił(a) grę na 10
Wielki_Krytyk_

Znikające pojazdy,co jak co ale tego się nie spodziewałem,przykład-odstawiłem autobus na parkingu,poszedłem ukraść inny pojazd,wsiadam do niego,odpalam ruszam,rozglądam się a autobusu nie ma....Takie coś było nie do pomyślenia w GTA 4,irytowało mnie to np w Saints Row 2 i 3 ale żeby napotkać to w GTA5?