Wymieniajcie tu jakie napotkaliście w grze,żeby nie było jeszcze nie grałem ale z chęcią zapoznam
się ze spostrzeżeniami innych graczy.
no właśnie o to chodzi że konsolowa swołocz teraz te bugi wyłapuje, żeby prawdziwa finalna wersja na PC pięknie śmigała mi i innym pecetowcom .
Fanboy - troll.
A w wersjach PC'owych nie ma bugów ? Jakoś w GTA IV na kompach był błąd chociażby ze znanymi 'strzelającymi' huśtawkami.
W mojej wersji na PS3 - Grand Theft Auto IV Complete Edition nie spotkałem się z jakimiś niedorzecznymi sytuacjami.
W każdej grze są bugi, czy to będzie wersja na PC, czy konsolę. Widzisz, ja akurat grając w Gta IV na Xbox 360, napotkałem wiele bugów, lecz raczej były to małe nie przeszkadzające w rozgrywce problemy. Błąd ze "strzelającymi" huśtawkami, był nawet na konsolach, nie był to problem gry wydanej na PC.
Wiem, że również był na konsoli bo używałem huśtawek jako katapulty. Ale przecież mógł zostać poprawiony już w wersji PC'owej.
Być może wersja na X360 była bardziej zbugowana bo poważnie na mojej PS3 nie spotkałem żadnego, chyba, że umknął mi jakiś i nie pamiętam.
Trola rockmana nie bierz pod uwage bo zal za dupe sciska jak widze takie wypociny :)
Ja przez 60 godzin gry na ps3 mialem jeden bug mianowicie RAZ po wystrzeleniu z rakietnicy nie została smuga :]
Bugi są zawsze, czy to w konsolowych wersjach czy nie... GTA przeszedłem, może były jakieś małe spięcia, ale nic co by psuło grę...
- raz wychodzę z samochodu, a tam na moim miejscu pojawia się mój syn (Jimmy) i też wysiada :D schowałem go w tyłku, czy co?
A PCtomanów nie słuchaj, bo tylko zazdoszczą. Konsolowcy też będą mieli tą waszą zarypistą wersje PC, tyle że teraz grają sobie wcześniej niż wy :)
U mnie raz u Michaela pod domem, zamiast jego samochodu stał batyskaf. Nie wiem do dzisiaj co tam robił, zwłaszcza, że nawet nie doszłam wtedy jeszcze do misji z batyskafem. :D
Znikające pojazdy,co jak co ale tego się nie spodziewałem,przykład-odstawiłem autobus na parkingu,poszedłem ukraść inny pojazd,wsiadam do niego,odpalam ruszam,rozglądam się a autobusu nie ma....Takie coś było nie do pomyślenia w GTA 4,irytowało mnie to np w Saints Row 2 i 3 ale żeby napotkać to w GTA5?