PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606780}

Gothic 3: Zmierzch bogów

Gothic 3: Forsaken Gods
2008
4,6 3,7 tys. ocen
4,6 10 1 3702
Gothic 3: Zmierzch bogów
powrót do forum gry Gothic 3: Zmierzch bogów

Jako wielki fan serii Wytrzymałem z tą "grą" aż 1h 20min... osobiście nie znam człowieka który by ja przeszedł.

kmil_pl

jakąś godzinę, potem zacząłem siekać całe miasta.

ocenił(a) grę na 2
kmil_pl

Tu się nie da wysiedzieć. Ciężki przypadek. Nie przeszedłem mimo starań

ocenił(a) grę na 1
kmil_pl

Mniej więcej tak 1/2 gry, potem już nie mogłem dalej tego ciągnąć. Czara goryczy przelała się gdy podczas eskorty NIEŚMIERTELNY NPC istotny dla fabuły wlazł mi do wody i się UTOPIŁ!

ocenił(a) grę na 8
kmil_pl

Ja skończyłem całą tą grę :p
Ale polecam wgrać edycje rozszerzoną, dzięki temu jest o wiele lepiej.

ocenił(a) grę na 1
kmil_pl

40 minut... przykro patrzeć na upadek tak wspaniałej serii.

ocenił(a) grę na 3
kmil_pl

Ja przeszłam całą. Jednak z kilkoma dłuższymi przerwami. Bardzo mnie rozczarowała.

ocenił(a) grę na 1
eveline_v

Ja także, ale z każdym zadaniem tego nie dało się wysiedzieć.

ocenił(a) grę na 4
kmil_pl

Tłukłem się, ale przeszedłem całość. Mocny jestem :)

ocenił(a) grę na 8
kmil_pl

Mnie też się udało ukończyć całość :)

ocenił(a) grę na 4
kmil_pl

Wytrzymałem około godziny, później wyczekiwałem edycji rozszerzonej i z nią udało mi się z trudem przejść całość.

ocenił(a) grę na 1
kmil_pl

Ja wytrzymałem około 1h, później utknąłem przy jednej z głównych misji która była zbugowana(npc zamiast iść za mną wbiegał w ścianę i znikał) zdenerwowałem się i odinstalowałem grę.Kompletna porażka, bugów co niemiara.

ocenił(a) grę na 4
kmil_pl

ja wytrzymałem dosłownie 15-20 min. kurde jak można było tak zepsuć serie :(

ocenił(a) grę na 4
kmil_pl

A ja dałem rade w sumie z 2,5h na najnowszy Patchu, bez patcha dałem rade do 25 minut.

ocenił(a) grę na 7
kmil_pl

Na patchu, który był w wersji z CDA przeszedłem do końca i gra nawet, nawet. Co prawda do świetnej trójki się nie umywa, ale na pewno jest lepsza niż wersja premierowa.

kmil_pl

Po ukończeniu "trójki" nabrałem wielkiej ochoty by zabrać się za dodatek, ale wyskakuje mi jakiś błąd CRC. Może to i lepiej...

ocenił(a) grę na 1
sebogothic

Błąd tablicy dysku lub uszkodzone archiwa :)

kmil_pl

przeszedlem cala gre,
fakt jest troche nuzaca glownie przez to ze jest powielany pewien schemat z poprzednich czesci chociazby wkupowanie sie w laski jednej z frakcji, jednakze mialem wrazenie ze mam wiecej swobody niz w poprzednich czesciach, genialna jedynka jest np liniowa az do bolu, i pomimo ze niby mozesz wybrac sobie frakcje do ktorej chcesz nalezec, to tak naprawde na dluzsza mete nie ma najmniejszego znaczenia zupelnie inaczej ma to miejsce w g3

kmil_pl

Kupiłem tę grę, zainstalowałem podjarany, bo lubię trójkę i wyłączyłem to po piętnastu minutach, od tamtego czasu nie mam jakoś ochoty do tego wracać.

kmil_pl

Po patchu 2.0 da się grać :) Może nie arcydzieło, ale da się pograć, lepsze niż Arcania, którą tylko tytuł wiąże z Gothic...

ocenił(a) grę na 6
kmil_pl

Ja wytrzymałem 2 godziny. Dopiero z Edycją Rozszerzoną przeszedłem całą i uważam, że jest niezła.

ocenił(a) grę na 3
kmil_pl

Moja przygoda też nei trwała długo, zacząłem siekać co się dało, aż gra wyręczyłą mnie błędem z Thorem, nie istniało wyjście, dużo błędów :)
Tak więc gra sama wyręczyła mnie i opcja uninstal wygrała zmagania, jak i potwierdziła, że gothic skończył się na 2-ce ;/ Ewentualnie trójka, ale już w 3 częsci brakowało czegoś. Natomiast dodatek tra-ge-dia;/
R.I.P Gothic [*]

kowal1528

Koniec był na nocy Kruka.

ocenił(a) grę na 3
movies_2

Chodziło mi właśnie o dodatek dwójki ;)

ocenił(a) grę na 1
kowal1528

Jak dla mnie Gothic kończy się na części trzeciej. Zmierzchu Bogów i Arcanii dla mnie nie ma.

użytkownik usunięty
kmil_pl

Z najnowszym patchem ukończyłem ZB

ocenił(a) grę na 1
kmil_pl

Ja ją przeszłam z zasady :) i nadal się dziwie dlaczego ma tak wysoką ocenę 4,6?! o.O

ocenił(a) grę na 1
RealnA

Po jej ukończeniu od razu odinstalowałam ^

ocenił(a) grę na 2
RealnA

ocenił(a) grę na 2
kmil_pl

grałem 4 dni z przerwą czyli góra 10h :/

ocenił(a) grę na 1
RealnA

Jeżeli już grać w ten dodatek to tylko i wyłącznie z łatkami.Po ich wgraniu można pograć i nie jest koszmarnie.Jest też dostępne inne intro do gry zrobione na silniku gry lecz jeśli ktoś pytałby o jakość wykonania to...bardzo słabe...Mi zanim wgrałem pathe wywalał też w drodze do jednego miast słynne "where is the guru" :D.

kmil_pl

Parę godzin, ale tylko dlatego, że grałem na patchu. Doszedłem do momentu, gdy trzeba było pogadać z Miltenem. Miał siedzieć w świątyni w Trelis, a nie było go tam. Wpisałem kod, żeby teleportować się do niego i okazało się, że łaził sobie po lesie koło Montery. Grę odinstalowałem i więcej nie grałem.

ocenił(a) grę na 5
kmil_pl

Mi się przed chwilą udało przejść :D