PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606348}
7,8 12 tys. ocen
7,8 10 1 11730
Fallout 3
powrót do forum gry Fallout 3

Dobre mody

ocenił(a) grę na 9

Witajcie, już raz przeszedłem Fallout 3, ale postanowiłem się jeszcze raz zabawić.
Znacie może jakieś ciekawe mody godnie polecenia?

ocenił(a) grę na 10
Gandalf777

Przeszedłeś z dodatkami DLC czy bez? Jak bez nich to polecam je sprawdzić ;)

ocenił(a) grę na 9
mapet97

Z dodatkami, nawet się pochwalę że mam oryginalne ;P

ocenił(a) grę na 10
Gandalf777

To niestety nic ci nie mogę poradzić - nie korzystam z modyfikacji fabularnych, tylko z różnych umilających i urealniających rozgrywkę :P

ocenił(a) grę na 9
mapet97

To może którąś z umilających i urealniających mi poradzisz? ;)

ocenił(a) grę na 10
Gandalf777

Uhuhu, dużo tego było :D Leciałem od góry listy najlepszych modów do Fallouta 3 na nexusie (link: http://fallout3.nexusmods.com/mods/top//?) i brałem to co mi się podobało :P Mnóstwo tego jest, każdy chyba znajdzie coś dla siebie :D

ocenił(a) grę na 9
mapet97

Haha! :D Ja tak samo robię z Oblivionem, a jak mi braknie listy to szukam w kategoriach i tagach ;)

ocenił(a) grę na 10
Gandalf777

No no, pierwsze co robię po zakupie jakiejś gry która ma potencjał modów to sprawdzam, czy ma ona stronę na nexus :P

ocenił(a) grę na 9
mapet97

A może mi polecisz coś co byłoby się nie gryzło z pełną polską wersją językową? ;)
Jest w ogóle coś takiego?

ocenił(a) grę na 10
Gandalf777

Hmmm, kilka modów do Skyrima miało spolszczenia - może Fallout też tak ma? To jest w sumie powód dla którego nie gram w fabularne mody - pół gry PL a pół ENG :D

ocenił(a) grę na 8
Gandalf777

FWE - Fallout Wanderers Edition
Absolutnie najlepszy mod jeśli chodzi o zwiększanie realizmu. Bogate możliwości konfiguracji. Chłopaki włożyli w to mnóstwo pracy. Jest kompatybilny z wszystkimi dodatkami, ale nie gwarantuję działania z polską wersją (nie wyobrażam sobie biegać po Waszyngtonie i słuchać ojczystego...).
Jest też dużo nowych przedmiotów - także unikalnych, a także bronie z Fallout'a 2, co jest gratką dla fanów. Są też prawdziwe bronie, w tym karabiny maszynowe z Drugiej Wojny Światowej.

link:
https://sites.google.com/site/fo3wanderersedition/