Przy każdym kolejnym bugu myślę sobie, że gorzej już być na pewno nie może. Wtedy FIFA zaskakuje (szkoda, że tylko tak potrafi zaskoczyć) i udowadnia, że jednak może być gorzej. Ten błąd jednak wychodzi poza wszelkie granice i jak na grę, na którą wydałem prawie trzy stówki - no nie powinno to się w ogóle zdarzyć.
Kariera -> mecz -> 80 minuta. Wykorzystałem wszystkie trzy zmiany. Po tym akcja, mój piłkarz leży na boisku. Oczywiście nie mogę cofnąć zmian (które jeszcze nie weszły w życie), żeby wymienić kontuzjowanego. Dobra, dogram tym zawodnikiem do końca, zostało przecież 10 minut. Zawodnicy się zmieniają i dopiero wtedy gra odsyła mnie do menu każąc zmienić kontuzjowanego piłkarza. Zmiany wykorzystane, zmienić - no nie zmienię. Utknąłem, bo FIFA 15 jasno daje do zrozumienia, że dopóki go nie zmienię, nie wrócę do gry.
To chyba absurd. Jedyne, co zostało to wyłączenie konsoli i poważny pomyślunek, czy warto się szykować na numer 16.
grajac w kariere takie bzdury jeszcze mozna przebolec a co powiesz na mioch 20 z rzedu przegranych meczy w FUT'a ?? po awansie do div3 moi przeciwnicy mieli conajmniej kilkanascie hendicapow ( uwiez mi na slowo po 300 meczach umiem ocenic kto potrafi w to grac ) tylko kilku bylo lepszych odemnie .Moi zawodnicy co chwila sie zagapiali , mieli spoznione ruchy , nie wystawiali sie na pozycje w oczywistych sytuacjach , nie skakali do glowek , zwalniali kiedy trzymalem sprint , kopali nie na tych pilkarzy ktorych wskazywalem , strzelali po slupkach i w koncu strzelano mi 6x bramke w 90 min jako ta decygujaca .CZY KTOS POTRAFI WYTLUMACZYC TEN FENOMEN ?????????
Do Ultimate Team się dopiero przymierzam, bo najpierw trzeba sobie załatwić Plusa za naprawdę dużo. Jakoś nigdy nie zagłębiałem się w fora na temat FIFY, dlatego nigdy też nie brałem pod uwagę handicapów, ani nic w tym stylu. Oczywiście, mnóstwo razy miałem wrażenie, że coś jest nie tak, ale koniec końców usprawiedliwiałem to sobie tym, że nie potrafię przegrywać.
Teraz (niestety) na większość porażek będę patrzył przez pryzmat tego. Jestem bardzo ciekawy, czym gra mnie zaskoczy w trybie Ultimate Team.
teraz znowu zaczalem wygrywac po zakupie 3 nowych graczy ( 7 mecz z rzedu) ......ta gra jest popier....a
Ja w FUT mam tak że 25 strzałów na bramkę na 4-5 przeciwnika, posiadanie piłki 60% na moją korzyść, a i tak przegrywam. na bramce mam Wojtka Sczęsnego, testowałem już wilu innych o podobnym lub wyższym Overallu, a i tak puszczają takie babole że w polskiej lidze takich nie ma. a przeciwnym bramkarz się teleportuje po piłke czasami, i 20 celnych strzałów a on i tak wyjmuje.