PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684014}
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6553
FIFA 14
powrót do forum gry FIFA 14

A więc tak, miałem skauta taniego i wyszukiwał tanich piłkarzy, po kilku sezonach za 7 000 000 kupiłem skauta który ma 9/10 gwiazdek czyli bardzo dobry. Problem polega na tym, że np szukam środkowego obrońcy, zaznaczam że ma być silny, mocny w obronie i pracowity.. I co? nie znajduje mi curva nikogo.. dobra zmieniam wytyczne na to że ma być mocny w obronie i silny, 2 cechy tylko.. i co? curva znajduje mi 1 może 2 patałachów za 100 tysięcy...Dobra, zaznaczam, że ma mi znaleśc środkowego obrońce (bez zaznaczonych jakichkolwiek atrybutów, co jest bez sensu bo nie mogę przez to znaleść piłkarza jakiego chcę dokładnie) I co się dzieje? Znajduje mi multum środkowych obrońców, każe ich obserwować. Na koniec wychodzi, że ci wszyscy obrońcy to je*ani amatorzy, patałachy itd, > Mój klub stał się po 7 sezonach bogaty, startowałem z drugiej ligi, powoli budowałem potęge, celuję w obrońce za 4-7 milionów a ten profesjonalny skaut znajduje mi zasranych amatorów, i tak jest przy każdej pozycji piłkarza jakiego szukam, ma ktoś też tak?

Rockman92

Niestety mam takie same odczucia, kwestia transferów jest całkowicie po bani. Już nie mówię o graniu w karierze na Klasie Światowej, grałem Leeds Utd 23 kolejki 20 zwycięstw 3 remisy bramek straconych tyle co nic CPU oddawał nie raz zero strzałów przez cały mecz teraz rozpocząłem karierę Newcastle Utd i jakaś kpina z gracza 1 mecz z MC po tyle samo strzałów ale dostałem 4:1, drugi mecz remis 2:2 każda bramka CPU to albo akcja sam na sam albo podanie górą i gol. Trzeci mecz porażka 3:2 czwarty znów 2:2 jakaś masakra te poziomy gry. Na zawodowcu nie ma zabawy a na Klasie Światowej to sobie mogę popatrzeć jak mi CPU bramki wali.

ocenił(a) grę na 8
Artur88Tupac

w innym temacie pisałem jak grać na Legendarnym. Uwierz, można grać. Można się nauczyć. Zaczynam sezon 2022 (wszystkei sezony na legendarnym) i mój zespół ma wreszcie 5 gwiazdek a na początku kariery miał 2. Satysfakcja gwarantowana. Powiększaj poziom i próbuj - w końcu się przyzwyczaisz.

Rockman92

Moim zdaniem jeśli jest taka kolosalna różnica między Zawodowcem a Klasą Światową powinni wprowadzić jakiś poziom pośredni. Grałem i posiadałem wszystkie Fify od 98, z 13 byłem bardzo zadowolony co do 14 mam mieszane uczucia. Fajnie gra się z przyjaciółmi ale reszta to już lekka lipa.