PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608238}

Diablo II: Pan Zniszczenia

Diablo II: Lord of Destruction
2001
8,9 21 tys. ocen
8,9 10 1 20751
Diablo II: Pan Zniszczenia
powrót do forum gry Diablo II: Pan Zniszczenia

Dojście do 50 na normalu kosztowało mnie mnóstwo czasu i dalej już nie dało rady. O kolejnym poziomie trudności nie ma co wspominać

ocenił(a) grę na 10

Nabijanie lvl na singlu jest powolne i bardzo żmudne. O dojściu w okolice 90lvl nie ma co myśleć (oczywiście da się, ale zajęło by to wieczność). Najłatwiej nabija się poziom na battlenecie, gdzie przy pomocy jednej wysoko lvl postaci można dojść na „piekło” w jeden dzień, a tam na ballrunach dobijasz do 90+ lvl bez problemu.

Coen_3

Na singlu zależy od postaci, ale ciężko jest bo trudno się dorobić. Ogólnie grając samemu (ale na BN) łatwo się leci sosą. Z dobrym mercem i z static nie ma immunów;]
Tak to:
1-ok 18 tristram
20-25 katakumby
25-26 starzy
26-40 brn
Koszmar
40-60 brk
hell
60-99 brh
Oczywiście wątpię, żebyś mógł od razu biegać np na 40lvl samemu baala tłuc. Progi są naprawdę bardzo orientacyjne i z drużyną spokojnie można tak pobiegać. Jeżeli nie przypadła Ci do gustu atmosfera BN to jest sporo prywatnych realmów. Ja od siebie mogę zaproponować realm DOT. Genialna atmosfera, BN się chowa:)

Coen_3

wystarczy /players 8 wpisać i exp leci szybciej

ocenił(a) grę na 9
Dammoni

Dokładnie ja jak wychodziłem z Normala miałem moim nekro coś około 60 poziom.
Ale to jednak psuje trochę grę jak jest się takim supewrmanem....

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Z tym players 2-8 to jest tak że działają tylko do wyjścia z gry czy do końca postaci, u której się wpisze?

ocenił(a) grę na 9

Polecam chodzić na ''gwardie balla'' nawet przy players 1 exp leci jak szalony(wymaksyliizowałęm trąbę w ten sposób:D).

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

No co Ty proroku? Nie wiedziałem, gram od 2001.
A na moje pytanie odpowiesz?

ocenił(a) grę na 9

Do wyjścia z gry, po ponownym wczytaniu należy wpisać ''chat'' ponownie.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

Ale z gwardią miałeś rację. Gram na patchu Valhalla, mam 160 lvl i jestem w środku kosz-u a za wybicie gwardii dostaję cały next lvl. I też wszystko idzie na trąbę.

ocenił(a) grę na 9

Teraz moim hardcore necro skończyłem kosz i robię sobie ''runy na trójcę'' i chyba się tak pobawię do 75 poziomu:D.
Necro rox:D.