PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=656671}
7,0 2,2 tys. ocen
7,0 10 1 2185
Dead Island Riptide
powrót do forum gry Dead Island Riptide

Rozczarowanie

ocenił(a) grę na 9

Gra DI Riptide zawodzi po paru godzinach gry stwierdzam, że nie jest to co powinno być. Grafika została praktycznie ta sama. Mam nadzieje, że w dalszym etapie gry zmieni się na przynajmniej słabą 7. W chwili obecnej oceniam tytuł na Słabe 5. Pogramy zobaczymy.
70 dych czy to cena odpowiednia ? Raczej nie. Grałem w jedynkę sporo pamiętam jak miałem zajawkę. Przykro mi to mówić ale tutaj to umarło.

Kzmez

Uważam niemal tak samo. Dodam tylko, że to przemieszczanie się po mapie do najprzyjemniejszych nie należy - mnóstwo ogrodzeń, przeszkód. Komunikacyjny koszmar :-). Wątpię aby gra się rozkręciła.

ocenił(a) grę na 9
STAMiNA

A coś Ty chciał? Mieć full wypas wygody w przemieszczaniu sie po wyspie pełnej zombiaków itp? A przeszkód dużo nie było.

ocenił(a) grę na 6
STAMiNA

Pływanie łódką to masakra. Gra po wydostaniu się z wyspy nie tyle się rozkręca co nie ma już takich zadań typu ganiaj z jednej strony mapy na drugą. Większość zadań to dotrzyj na miejsce i gdzie czeka cię wiadomość ze to jednak nie tu i idź gdzie indziej. Ogólnie o tak jedna z lepszy gier z zombi.

tihomax

zobaczymy czy potem sie polepszy

ocenił(a) grę na 9
The_Fallen

Dodam tylko iż pograłem troszkę dłużej i stwierdzam, że gra robi się ciekawa dobre w tym są martwe strefy.

Kzmez

niom..... to akurat tez jest fajne jest przmierzanie terenów pelnych zombi. Uwielbiam gry o zombi.

tihomax

Wk*rwia mnie to nienaturalnie szybkie zużywanie się broni białej. To mega przegięcie. Okładam zombiaków takimi kosami, które zużywają się jak wysuszony patyk. W jedynke grało mi się o wiele lepiej. Tutaj jakoś emocje opadły na ryj.

Kzmez

Grafika ta sama, ale chyba nie czytałeś zapowiedzi, twórcy mówili, że to będzie to samo co jedynka, tylko inna fabuła.

ocenił(a) grę na 6
Damix22

Nie tyle inna co kontynujacja

ocenił(a) grę na 8
Kzmez

Przecież to jest identyko to samo, co Dead Island, nawet twórcy tak to zapowiadali, wiec nie rozumiem, o co pretensje. Mi tam gra się w to bardzo fajnie.

Kzmez

w/g mnie jedynka nadal wygląda zajeb***e a co do grywalności i wykonania to jest to nadal najlepsza zaraz po Walking Dead gra z zombie na rynku

ocenił(a) grę na 6
Kzmez

Zabrakło nawiązania do Yeremy i tego więźnia, fabularnie słabiej od 1.