PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611271}
7,4 3,9 tys. ocen
7,4 10 1 3891
Bulletstorm
powrót do forum gry Bulletstorm

beznadziejny design bohaterow, ot jakis koles z giwera i fryzura ala wolverine z ubrankiem porzyczonym od Marcusa Feniksa, cyborg tez za*ebiscie oryginalny, Kano - azjata, jakas panienka o ktorej zapomnialem juz jak wyglada...
przeciwnyci z irokezami, z tatuazami albo umalowani na zielono albo wielkie lyse grubasy z wiadrem mi na lbach
Dalej tworcy wymyslili sobie czym tu przyciagnac ludzi do gry to wymyslili ze bohaterowie beda biegac strzelac, drzec mordy jak niedorozwoje i co 3 sekundy przeklinac, no bo to przeciez sprawia ze sa tacy strasznie za*ebisci...
Dalej glowny bohater jest takim strasznym twardzielem i dupkiem ze ojej, ale jak ta laleczka go obraza i wyzywa od idiotow to zamiast jej z raz przy*ebac w szczene zeby zamknela r*j, to sie z nia cacka, ratuje jej zycie i oczywiscie bardzo ja lubi, nawet jakby na niego n*srala to pewnie by sie oblizal..
Dobra strona gry jest grafika i ciekawy pomysl z tymi skillshotami , ale tylko tyle...
Nasi mogli bardziej sie przylozyc i wymyslic ciekawsza gre, mieli spory budzet i wsparcie Epica..
To nie.. musieli wymyslec tepa strzelanke z tepymi bohaterami z tepymi odzywkami, z tepa fabula..
Ta gra nie ma za grosz stylu, klimatu i jest jedna z najbardziej prymitywnych jakie gralem od 7 lat.. tyle

ocenił(a) grę na 3
Psyhe

to tylko opinia po przejsciu gry

Oswaldd

No w sumie przepraszam za moją wypowiedz
Jakbym kupił grę wydając na nią te 70 zł czy tam ile też miałbym prawo być zły
Aczkolwiek w bardzo łatwy sposób można nie popełniać takich błędów wydając kase w ciemno ;)

Oswaldd

Spadaj grać w call of duty i battlefielda.

Oswaldd

Ta gra jest prymitywna i niepoważna - owszem ale taka ma być, mnie osobiście odpowiada to prymitywne poczucie humoru, ciągłe bluzgi i ta przegięta stylistyka świata przedstawionego, świetnie się przy niej bawiłem, jeśli dla ciebie gra jest zła bo jest idiotyczna to w takim razie tobie brakuje Dystansu

Oswaldd

Tjaaa... Rambo i Commando to też tylko prymitywna rozrywka dla gimbów ;)