PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=808407}
6,4 2,1 tys. ocen
6,4 10 1 2149
Battlefield V
powrót do forum gry Battlefield V

Dużo gadania, mało efektów. Baby na froncie już mnie tak nie rażą. Ale kampania to jakaś żenua. Krótka, mało fajerwerków. Multi? Co oni zrobili z tymi operacjami? 4 mapy do tego mega monotonne. Narwik to jakaś totalna padaka, Hamada? Piasek, piasek i piasek. Holandia ok ale też nie zwala z nóg no i kampania we Francji to też nie jest cud miód i malina. Grafika jest trochę lepsza od BF1, gra jest faktycznie trudniejsza (szybciej się ginie) Sporo już się pojawiło cheaterów, którzy strzałem z ckmu z 200 metrów jednym pociskiem zabijają. Chociaż dzisiaj ze 100m trafił we mnie koleś z pistoletu i jednym strzałem posłał na ziemię. Wracając jednak do samej gry to załamałem się małą ilością map, brakiem Polski, nie ma Rosji (pewnie dodadzą) no i ten tryb rozgrywki. Nie zniszczyłeś artylerii i co? I nic. Gdyby chociaż ona nawalała następnego dnia podczas desantu ale cisza, nic się nie dzieje jak w czeskim filmie. Dobrze, że mam premium. Pogram sobie w Fife i sobie daruje na jakiś czas abonament, bo wg mnie BF1 jednak był bardziej dopieszczony.

ocenił(a) grę na 10
arasik

a jakie były ważne bitwy w Polsce podczas 2 Wojny Światowej?

ocgsil

Dokładnie... mam wrażenie, ze ludzie jada po tej grze bo teraz jest to na czasie. Gra nie jest idealna, ale jesli chodzi o multiplayer to jest to poezja.

ocenił(a) grę na 10
conti01

szczerze brakuje mi takiego na prawdę dobrego singla, bo bf pod względem technicznym jest genialny a jakby dorzucić do tej mechaniki fajną historię to byłoby git

ocenił(a) grę na 7
ocgsil

dobry był singleplayer w BF1

ocgsil

Na pewno ważniejszy był atak partyzantki w Norwegii.

ocgsil

Kampania wrześniowa i powstanie Warszawskie na przykład.

ocenił(a) grę na 9
arasik

najlepszy bf od czasów trójki

ocenił(a) grę na 3
arasik

Nie tylko - mniej map, pojazdów, trybów - jeszcze wiekszy nacisk na drózynę (w której z reguły trafiają sie indywidualisci albo durnie - wiec i cała gra robi sie durna) - zatrzesięnie bab (i ich jęków) - ogólnie gra wyprana z kilmatu a przez to mocno tandetna -