Takiej męczarni to nigdy nie widziałem, najgorsza instalacja i najgorsze odpalanie gry ever. W dodatku sama gra jest bardziej zabugowana niż beta i jakoś miejscami dziwnie się zacina, ale nie w sposób taki jak przeważnie się gry zacinają, nie wiem jak to wytłumaczyć, takie dziwne klatkowanie to miałem tylko w Duke Nukem Forever. W dodatku grafika na Ultra nie jest taka dobra jak zapowiadano, niektóre tekstury odrzucają (podobnie jak w grze Rage, na szczęście w o wiele mniejszym stopniu), kampania jest żałośnie oskryptowana, odejdziesz 5 metrów od miejsca w którym twórcy postanowili cię ustawić to od razu się włącza komunikat, by wracać na pole bitwy, ale przynajmniej jest klimat i grafa w miarę realistyczna, a nie takiego komiksowe, brzydkie i nudne gówno jak BC2. Co do multi to jak na razie lepiej grało mi się w betę i mam wrażenie, że strzelało się nieco inaczej. Po becie stwierdziłem, że to będzie najlepszy FPS internetowy, a teraz mam duże wątpliwości i zaczynam żałować wydanej stówy. W dodatku ten Origin co podobno kompy szpieguje...
jaki origin ? przeciez niedawno wychwalales ta gre, a teraz jak zwykle jedziesz po battlefieldach. nudne sie to zaczyna robic.
Haha, jak ty nie grasz na PC to się ciesz, bo nie wiesz co to jest Origin. Beta była świetna, a finalny produkt to jakiś niesmaczny żart.
Mam konsolę, ale nie używam, bo konsole to jest gówno z żałosną grafiką, a na padzie niewygodnie się strzela.
Ale teraz to ja oczekuję fotorealistycznej grafiki, od gry, która miała rewolucję graficzną wprowadzić.
Wyjdź sobie na dwór to ją zobaczysz. Gra zawsze będzie grą i nigdy graficznie nie będzie podobna do realizmu
moze i bedzie ale nie za twojej kadencjii
poza tym ja zawsze rozroznie grafe od reala ty masz z tym problem ??
Rewolucję graficzną wprowadził Crysis ( i to tylko ten pierwszy) i na razie pozostaje ten fakt bez zmian, nie ma gry z lepszą grafiką niż ma Cysis 1, nawet wasze battlefieldy na ultra, hiper, super, boom, boom nie są takie dobre. Ja miałem okazję grać tylko w kampanię w battlefielda 3 ( całej gry nie oceniam, bo battlefield ma oczywiście multi) i stawiam jej ocenę 6/10, ani grafa nie jest super, nawet na ultra, plus strasznie liniowa tak jak wspomniałeś.Fizyki też tutaj nie zauważyłem... Podsumowując gra miała świetną reklamę i na tym koniec. Może to multi jest rzeczywiście takie zajebiste jak wszyscy biadolą (a może nie i też przereklamowane), ale kampanie mogli sobie darować skoro, taki chłam wypuścili.
Jaki znowu zart ? Multi jest swietne, wiec o co ci znowu chodzi ? Gry nie umiesz zainstalowac, czy co.
Żadnych jaj nie ma, wszyscy znajomi z jakimi gram (około 40 osób) nie ma żadnych problemów, tylko jedna osoba miała i wystarczyło odinstalować i ponownie zainstalować grę i wszystko się naprawiło, ale ty nawet tego nie potrafisz...
Mnie doprowadza do szału to pie*dolone odpalanie gry przez zjeb*nego Origina i potem taką ch*jnie battleloga, co to za debil wymyślił, by grę odpalać ze strony internetowej? W dodatku nie zawsze się łączy i długo się czeka. A instalacja to porażka, raz ściąga z płyty, by po chwili zacząć ściągać z neta i trzeba kompa resetować, żeby z powrotem szło z płyty.
Powiem tak: może i rzeczywiście powinno się grę odpalać normalnie a nie przez stronę internetową no ale trudno mi to nie za bardzo przeszkadza, a co do instalacji to ja nie miałem żadnych problemów, zainstalowało mi się wszystko z płyty, a z internetu pobrał się tylko patch.
coz, jestes jedynym, ktorego znam majacym problemy z instalacja i odpalaniem tej gry.
Więc masz mało znajomych mających bf3 na pc....
Z moich 12, jednemu gra wogóle nie odpala, 3 również wnerwia cholernie Origin+Battlelog choć na trochę normalniejszym poziomie niż 0wnera, 7 stara sie o tym zapomnieć ale też i ich wkurza ten system. Tylko jednemu to odpowiada ale to czysty fanatyk BFa (dokładnie BC2 gdyż w stare nigdy nie grał), i tylko jemu rozgrywka wyjątkowo przypadła do gustu. Jedynie grafika sie cieszy takim entuzjazmem jaki był przez te miesiące.
to wspolczuje ci znajomych. I nie pisz mi tu, ze multi jest slaby i jedynie grafika ma powodzenie, bo pelkne ze smiechu.
Jak na "rewolucję" jaka miała być to sory ale Bf3 to prócz grafy porażka. Gra jest bardzo dobra i finito.
Hehehe, w tym jednym muszę ci pogratulować, świetnie potrafisz wyjść z niebezpiecznej sytuacji. Ja tam wiedziałem od wiosny że BF3 to wielki balon co w końcu pęknie, i w końcu to się stało.
ale jaki balon ? dostalem to czego oczekiwalem, a to, ze DICE wychwalalo swoj produkt pod niebiosa, to juz inna bajka. Jedyne czym moglbymbyc zawiedziony to kampania, ale nawet to mi sie podobalo.
Na tej samej podstawie powinien ci się podobać BO ale w końcu to CoD i pewnie faktycznie wersję konsolową sknocili ale na PC trzymał pełen poziom. A co do kampanii to powiem tak, pozbawili ją jednego z największych, jeśli nienajwiększego plusa, humoru, to ją wyróżniało. Ale kampania BF3 to jeden wielki Epic Fail, fabuła to najzwyczajniejszy Ctrl-C--->Ctrl-V z BO i MW2.
black ops powinien mi sie podobac ?? Eee dziwna filozofie przedstawiles. Kampania byla dobra, nie powiem, ale grafika jak z ps2, zabugowane do granic mozliwosci i slaby multiplayer skopiowany z poprzednich czesci, ale i tak w gorszym wydaniu + kilka dodatkow. Jeszcze tryb zombii mi sie podobal. Fajnie sie gralo z kolegami na dzielonym ekranie. I juz nawet nie wspomne ( a jednak ! ) jak bardzo zabugowany byl ten zombii...
Z Coda skopiowali tylko przesluchanie, wiec o co ci znowu chodzi ?
"Z Coda skopiowali tylko przesluchanie, wiec o co ci znowu chodzi ? " ..........
CoDy sobie odgrzeb.
Zamach stanu na bliskim wschodzie+pomoc ruskich-MW1
Śmierć przed kamerą-MW1
Prowokacja wojny między USA a Rosją-MW2
Przesłuchania i rektospekcje które są kręgosłupem fabuły BF3- BO
Finał-MW2
Cofam wszystkie zarzuty wobec BC2 bo jednak przy BF3 single był całkowcie orginalny.
ty, no. lubie cie i wg, ale prosze nie pisz juz takich rzeczy, bo naprawde sie osmieszasz teraz. Jestes jedynym, ktoremu grafika w bc2 sie nie podobala. Lepiej grac z tym przestarzalym gownem w black ops ? Bo co do tego, to nikt nie ma watpliwosci.
taak. Jeszcze napisz, ze skopiowali strzelanie i cztery pistolety. Wojna miedzy Ruskimi ,a USA i tym podobne dzialania to dzisaj standard w takich grach - poczytaj na temat dzisejszej sytuacji politycznej.
Jak juz mowilem, skopiowali przesluchanie, ale moze i znalazo sie kilka innych podobnych rzeczy, ktore nie byly celowo skopiowane.
"Wojna miedzy Ruskimi ,a USA i tym podobne dzialania to dzisaj standard w takich grach - poczytaj na temat dzisejszej sytuacji politycznej. " np? no właśnie jeden HAWX 2 może i tyle.
Sytuacja polityczna jest prosta, Europa i Stany podpadają, Chiny rosną na sile, Rosja?? ani słowa.
Prawda jest taka że w BF3 (na serio BC3) za nic nie wykazali się kreatywnością, jak miałem misję w nowym jorku to doznałem deża wi. Bomba atomowa, szaleniec bez większych powodów, czyżby Peacemaker? Po prostu panowie z DICE całkowicie na odwak się zrobili singla, zamiast wymyśleć własną orginalną fabułę (jak z poza gigantów Crytek) po prostu wzięli ile się da z innych produktów i to wymieszali.
Aha. Pogrywam właśnie sobie w to twoje MW3 i... to jedna ze słabszych gier tego roku. Fabuła krótka, multi to to samo co w MW2, BO i MW1, no i ten IW 4.0... tragedia. Jedyne, co bardzo podoba mi się w tej grze, to kooperacyjny tryb survival.
"BF3 (na serio BC3) "
Weź się nie ośmieszaj już.
widzisz ? i nie rozumiesz. Tak, Chiny rosna w sile, wiec dlatego nikt nie odwazy sie do nich podskakiwac nawet poprzez glupie gry. Ruskie coraz mniej znacza.
Wiec tak jak napisalem, gry wojenne robi sie tylko z Niemcami, Ruskimi lub z pakistancami. Nie wyszukuj na sile argumentow, bo twoj caly cod tez nie jest orginalny. Nie bede wymienial przykladow, bo ich nie pamietam, ale taka jest prawda.
Masz racje, jest wielki problem z odpaleniem tej chorej gry.... EA rozwalilo wszystko z p.... Originem. Potrafi sie wogole nie wlaczyc.... Znam sporo ludzi z tym samym problemem a co nie ktorzy zwracaja gre bo nie chce sie uruchomic, tylko proponuje zakup gry..
ej ten zas.....y owner2 to jest poto tutaj aby rzeźbić ten temat w nieskończoność i aby człowiek się wkur........ł
Nie za bardzo cię rozumiem, ja też gram na PC i nie mam żadnych problemów czasami tylko przy włączaniu gry nie chce wejść mi za pierwszym razem na serwer ale za drugim i każdym kolejnym już normalnie mi wchodzi, co do porównania go z betą to stwierdzam że jest dużo lepiej niż w becie, tam była masa bugów i innych niedociągnięć a tutaj zauważyłem najwyżej kilka. Rozgrywka internetowa jest zajebista, singleplayer oskryptowany jak w prawie każdym FPS, a grafika jest jak na razie najlepsza za rynku więc nie ma co narzekać.
PS. "grafa w miarę realistyczna, a nie takiego komiksowe, brzydkie i nudne gówno jak BC2."
- Powiem tylko jedno jesteś żałosny...
Ale ja naprawdę miałem nadzieję, że to będzie gra, której walnę z czystym sumieniem 10/10. Tak to zapowiadały zwiastuny i tak to zapowiadała beta. A jest po prostu dobrze.
to z czystym sumieniem mozesz walnac 8 i sprawa zalatwiona, bo tak czy inaczej to bardzo dobra gra. nie spelnili wszystkich obietnic, ale nie na tej podstawie oceniamy gry, prawda ?
Ma racje kupiłem bf3 i stówa poszła w dupę chodzi na ultra noi co z tego jak i tak po jakimś czasie gra sama się wyłącza.Po prostu Origini i bf3 to jedno wielkie gówno
No to może zmień komputer albo zejdź z ultra na niskie, w końcu na kompach sprzed 6 lat gra na pewno się wywala...
Nie mam siły wszystkiego czytać (do połowy już przeczytałem) - ale muszę stwierdzić, że ten Origin to POP***DOLONE g**no które wymyślił chyba jakiś gość z najbardziej zje***ym brainem.dll jaki tylko może istnieć. Żal mi wydanej kasy na gry pod ten shiet, kupiłem dajmy na to BF3, i uruchamianie gry ze strony WWW? WTF? Ja***rdolę! Jak trzeba być zje**nym żeby takie g**no wymyśleć >.<
Po prostu bez komentarza......