PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=605874}
8,1 13 tys. ocen
8,1 10 1 12508
Battlefield: Bad Company 2
powrót do forum gry Battlefield: Bad Company 2

Singiel to jakaś porażka, tak dennych dialogów to dawno nie słyszałem, grafika jak na 2010 rok koszmarna, wszystko zmałpowane z CoDa, fabuła, hmm nie wiem czy jest jakaś, przeszedłem pierwsza misję i stwierdziłem, że nie warto się męczyć, czułem jakbym grał w jakąś kaszankę, grafika i system strzelania, ogólnie wszystkie wrażenia wizualne w tej grze to dno dna. Jedynie multi ratuje sytuację, bo w multi na grafę nikt uwagi nie zwraca, co nie zmienia faktu, że i tak każda część CoDa multi ma lepsze, tak samo singla. Za kampanię musiałbym dać 1/10, ale żeby tak nie zaniżać oceny to wezmę pod uwagę tylko multi, a jemu wystawiam 6/10, nic porywającego ale fajnie się jeździ quadem unikając pocisków z czołgów. Szczęście, że nie kupiłem tego wcześniej, niż promocja gier EA za 25 zł. Jakbym dał za to 50, to chyba bym się pochlastał.

PS. Polski dubbing - tragedia.

ocenił(a) grę na 10
salamandra95pl

ja gram na ps3, wiec sprzedam z mila checia :)

ocenił(a) grę na 6
ocenił(a) grę na 10
0wner2

Cha cha cha cha! Dawno takich bredni nie czytałem- kiepska grafika, kiepski multi, system strzelania gorszy niż w CODzie? Parodia człowieku. BC2 dostał kilka nagród za silnik graficzny i fizykę, ale Cod jest lepszy xD Twoja krótkowzroczność i fanatyzm serią "Kal of djuti" zaślepia Ci trzeźwą ocenę faktów...

maciekson

Nawet za tą serią nie przepadam i uważam, że pod kilkoma względami jest żałosna, także nie mogę być jej fanatykiem, nie posiadam nawet ani jednej części, nie gram w to, bo mam lepsze gry. Za to bardzo żałuję wydania 25 zł na ten szajs BC2 w który pograłem w multi 2 godziny, a w singlu przeszedłem 1 misję i już miałem odruchy wymiotne z powodu szkaradnej grafiki, żałosnego modelu strzelania oraz tandetności bijącej od tego tytułu na kilometr.

ocenił(a) grę na 4
maciekson

ojojoj Titanic też dostał najwięcej oscarów (bodajże najwięcej), a dla mnie jest kiepski, do tego ten wątek miłosny biedaka i panny lekkich obyczajów... DO dyskusji nic mądrego nie wniosłeś, ale nie martw się, twoi koledzy z bc2 też.

ocenił(a) grę na 10
B0sski

Ha! ha! ha! Znowu mnie rozśmieszyliście dawajcie dalej bo czytanie tej dyskusji jest leprze niż oglądanie komedii w telewizji! Czekam na więcej dawek tych śmiesznych bredni bo dawno tak dziwnych wypowiedzi nie słyszałem! Ciekawe czym mnie jeszcze rozśmieszycie...

ocenił(a) grę na 10
B0sski

@B0sski
to oglądaliśmy chyba 2 różne filmy, bo w Titanicu nie było kobiety lekkich obyczajów- pomyśl zanim powiesz coś głupiego. Sam nie wniosłeś wiele do dyskusji- a fakt, że podajesz tak bezsensowny przykład ukazuje twoją prostotę i głupotę poziomu przedszkolaka.
@0wner2
Czytanie ze zrozumieniem się kłania, nie chodziło mi o to, że jesteś fanem BFa, tylko CODa...

Widzę, że faktycznie nie ma tu z kim prowadzić dyskusji...

ocenił(a) grę na 10
maciekson

oj nie ma, nie ma. tylko posmiac sie mozna :)

ocenił(a) grę na 4
damian_filmweb

Róbta co chceta, ja wracam do grania z typami w lidze, a wy gnijcie grając w gnioty :) 2@up nie wcale nie było, bo to, że dała dupy dla biedaka mając kogoś czyni ją szlachetną haha, po za tym właśnie się z typami z was śmiejemy, że tak wychwalacie BC2 uhaha

ocenił(a) grę na 10
B0sski

dobra koles czytajac twoje posty zaczynam watpic czy ty wg grales w jakies gry.. a teraz juz chyba czas na ciebie.

ocenił(a) grę na 9
B0sski

Naucz się poprawnie pisać a dopiero potem się udzielaj...

maciekson

maciekson czytanie ze zrozumieniem się kłania, nie pisałem o BC2 tylko o CoDzie, że nawet w tą grę nie gram, nie mam ani jednej części i nie zamierzam, bo są o wiele lepsze gry na świecie, tak więc jak mogę być jej fanem? A jako, że nie jestem fanem żadnej z tych gier to moje zdanie jest jak najbardziej obiektywne i to je powinno się w pierwszej kolejności brać pod uwagę.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Wydaję mi się że Owner2 jest w wieku 14lat ponieważ tak samo jak w mass effect 2 udzielasz się iż grafika jest zła. W takim razie mam do Ciebie pytanie człowieku co jest dla Ciebie dobrą grafiką? Jeżeli odpiszesz żę krajzis to zrobisz z siebie totalnego idiotę. Pozostaje jeszcze druga opcja mianowicie masz starego kompa i dlatego masz słabą grafikę. Mass Effect ma grafikę świetną biorąc pod uwagę wymagania sprzętowe...Stosunek sprzęt/wygląd wynosi 9.5/10. Ktoś w innym temacie napisał iż jest to konsolowy gniot. Generalizując to tak... 75% gier to gnioty... Tak samo CoD. Konsole mają ograniczone możliwości obliczeniowe i gry są robione pod konsole. Teraz się to zmieni gdyż BF3 będzie robionty przedwszystkim na PC a CoD pozostanie dalej na tym samym silniku :( A Black Ops został wydany tylko po to aby zarabiać...

"A co niby jest złego w multi CoDa, prócz tego, że Black Ops jest kiepsko zoptymalizowany?"

Bah!?! Kiepsko zoptymalizowany... on nie jest wogóle dopracowany... Napalm Cię spali w budynku, last stand, zostaniesz zabity prędzej z noża nawet jeśli wystrzelisz kilka pocisków w typa...spawn i wiele wiele więcej..

Do Multi BC2 przyczepić się mogę do M60, naprawdę noobska broń :>; też nooby ale mniej niż w codzie... Czity, też mniej niż w codzie... no i shotgun... Strzelbą lubię bardzo snajpić na atakama desert :)

Pider

Mass Effect jest słaby z tego względu, że nie ma klimatu, jest kompletnie niewciągający, słaba fabuła i koszmarna grafika na tym znienawidzonym przeze mnie sztucznym i nadmiernie plastikowym Unreal Engine 3. 75% gier to konsolowe gnioty? Zgadzam się i staram się ich unikać, dlatego nie gram ani w CoDa, ani w BC2. Obecnie pykam w pierwszego Deus Exa, Thiefa i przechodzę ponownie Wiedźmina. To są prawdziwe gry, a nie ten konsolowy chłam którym się jaracie.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Mass Effect ma swój klimat oraz fabułę tak samo jak fallout itd. CoD,BF,MoH, te gry praktycznie jej nie posiadają, są to tylko i wyłącznie naparzanki. Owszem w 1 częsci mass effecta grafa była przeciętna ale w 2 jest bardzo dobra.Jakie ta gram ma wymagania... pójdzie CI nawet na 5letnim pcecie. Poza tym każda gra sci-fi jest plastikowa... To nie jest gra z kucykami łąką i dziećmi gdzie nie trzeba tworzyć całego świata... A jaki Twoim zdaniem jest najlepszy silnik? Hmm, niech zgadnę-IW engine...

"To są prawdziwe gry, a nie ten konsolowy chłam którym się jaracie."

Ja się żadnym chłamem nie jaram, irytuje mnie tylko bycie fanboyem oraz krytykowanie bez żadnych podstaw.
Poza tym to ty założyłeś ten temat więc powiedz mi proszę po jakiego chuja zakładasz temat jeżeli gra ta jest dla Ciebie chłamem? Chcesz się wyżalić czy miałes problemy w dzieciństwie i chcesz aby zwrócono uwagę na zapłakaną osóbkę którą biła mamusia?

Procesor: Intel Core 2 Duo 1,8GHz lub tej samej klasy, firmy AMD Karta graficzna: 256MB RAM, Pixel Shader 3.0
RAM: 1GB (Windows XP), 2GB (Vista i Windows 7)
15GB wolnego miejsca

wymagania mass efecta 2.

ocenił(a) grę na 10
Pider

on dalej bedzie walil te swoje glupotki. ale dobrze, ze ty rowniez starasz sie cos wytlumaczyc naszym mlodyszym kolega :)

Pider

A co mnie gówno obchodzą wymagania mass effecta 2? Mam taki komputer, że jak na razie jedyną grą, która jest dla niego katorgą to Metro 2033 na detalach Ultra wysokich ale ta gra to jest przesada. Mass Effect to chłam dla konsolowców i tyle. Oczywiście mówię o jedynce, bo w dwójkę nie grałem, ale nie wydaje mi się, by te gry jakoś znacząco się od siebie różniły.

"Poza tym każda gra sci-fi jest plastikowa"

Dobry żart. System Shock 2, Deus Ex, Red Faction, Alien vs Predator, Half Life, słyszałeś o takich grach? Czy mam wymieniać dalej?

"Poza tym to ty założyłeś ten temat więc powiedz mi proszę po jakiego chuja zakładasz temat jeżeli gra ta jest dla Ciebie chłamem?"

Po to, by wyrazić swoje odczucia dot. tego gniota. Chyba po to jest stworzone forum tak?

"A jaki Twoim zdaniem jest najlepszy silnik? Hmm, niech zgadnę-IW engine... "

Nawet nie wiem co to jest ten IW Engine. Nie orientuję się w silnikach, bo nie interesuje mnie to, ostatnio wrażenie zrobił na mnie RED Engine ten od Wiedźmina 2. A tak w ogóle to ch*j z silnikiem, gra ma być dobra, ma mieć fabułę i być wciągająca, czego niestety Mass Effect nie oferuje.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Chłopie tylko potwierdzasz że jesteś ociężały umysłowo... Jeżeli nie grałeś w mass effecta 2 tylko jedynkę i na podstawie pierwszej części osądzasz drugą, nie ma sensu z Tobą dyskutować. Poza tym napisałeś w temacie dotyczącym mass effect 2 w którego nie grałeś. Trochę logiki człowieku.... Jeżeli wymagania sprzętowe i jakość oferowanej grafiki jest dla Ciebie gówno warta jesteś gównianym opiniotwórcą -trollem.

"Nawet nie wiem co to jest ten IW Engine. Nie orientuję się w silnikach, bo nie interesuje mnie to"

Jeżeli Cię to nie interesuje to dlaczego twierdzisz że UE3 jest plastikowy jak nie znasz się na silnikach... kolejne brednie wyssane z palca... To czy gra jest dopracowana bądź nie, zależy od optymalizacji kodu. W mass effect biorąc pod uwagę wymagania sprzętowe i jakość oferowanej grafiki utwierdza nie tylko mnie ale 95% ludzi w przekonaniu iż jest to gra zoptymalizowana.

"Po to, by wyrazić swoje odczucia dot. tego gniota. Chyba po to jest stworzone forum tak?"

Tak od tego jest forum aby wyrazić swoją opinię na temat gry bądź filmu ale Twoja ocena jest nic nie warta bo nikt (poza oczywiście trollami) nie ocenił tej gry poniżej 7. Każdą grę ocenia się pod względem fabuły, dźwięku, grafiki, optymalizacji, wymagań itd itd. Ty twierdzisz że gra nie ma fabuły.. Zastanów się... gdyby nie miała fabuły to by wogóle nie powstała... Ogar...

". A tak w ogóle to ch*j z silnikiem, gra ma być dobra, ma mieć fabułę i być wciągająca, czego niestety Mass Effect nie oferuje."

Mass Effect 1,2 i nadchodząca 3 mają fabułę. Każda gra ma fabułę nie ważne czy chłam czy nie to po pierwsze.
Po drugie gra jest bardzo dobra w porównaniu z np. Lost Planet. Wystarczy spojrzeć na recenzję. Owszem o gustach się nie dyskutuje ale nazywanie gry chłamem jest bezwartościowe. Moim kolegom też nie podoba się mass effect ale nie nazywają tego chłamem. Tak samo Black Ops też nie jest chłamem... Jest grą gorszą od BC2 jeżeli chodzi o multi dlatego ma niższe oceny ale nie jest chłamem.

Podsumowując bo wątpię abyś przeczytał cały post ponieważ w Twojej odpowiedzi na
mój ostatni wpis pokręciłeś pierwsze zdanie co sugeruje że dostałeś palpitacji serca... albo żyłka pękła..

Jesteś trollem gdyż napisałeś w temacie Mass Effect 2 swoją opinię nawet w tę grę nie grając. Pozdrawiam trollu...

Pider

Po pierwsze nie ocenię ME2, bo w niego nie grałem, a nie grałem bo nie skończyłem jedynki, a nie skończę jej, bo nie mam czasu na tandetę. Nie oceniłem tej gry na 1, tylko na 5, żeby aż tak oceny nie zaniżać, ale dla mnie jest to konsolowy chłam dla otyłych amerykanów siedzących całe dnie przed konsolą i myślących, że grają w ambitne RPG, a tak naprawdę latają z karabinem i strzelają do kosmitów. Oczywiście, że każda gra ma fabułę, ale ty w ogóle nie rozumiesz mojej intencji. Pisząc, że gra nie ma fabuły mam na myśli, że fabuła jest bardzo słaba i kompletnie nie wciągająca, przez co wygląda tak, jakby jej nie było. Widzę, że trzeba ci to łopatologicznie tłumaczyć, no ale dobra, może teraz załapałeś. Nie wiem co to IW Engine, bo mnie silniki nie interesują, ale znam te najważniejsze, a UE3 jest plastikowy i każda gra zrobiona na nim wygląda mega sztucznie, co mi bardzo się nie podoba, mam do tego pełne prawo. Nie wiem czy ME2 jest dobrze zoptymalizowany, czy nie, bo na moim komputerze i tak działałby na maxa, także ten argument jest kompletnie nietrafiony, mnie nie dotyczy. A na forum ME2 napisałem o tej grze, by wkurzyć tobie podobnych fanbojów.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Ale oceniłeś w temacie o ME2... W mass effecie strzelasz do kosmitów, wolfensteinie do nazistów, COD/BC do Rosjan.... Wszędzie gdzieś strzelasz. Nie podoba Ci się fabuła ja to rozumiem jak napisałem w którymś poście iż każdy ma swój gust. Na tej samej zasadzie mogę ocenić StarCrafta2 że ma gównianą fabułę bo niebo. Żadnych konkretnych argumentów tylko chłam, szajs i coś tam jeszcze. Powtarzasz się.
Nie mam problemów z rozumieniem tekstu w porównaniu do CIebie a o tej fabule też napisałem aby Cię sprowokować.

Twierdzisz żę znasz te najważniejsze a nie znasz super pro silnika CoD-a :) Mniejsza z silnikiem bo to jak gadać do słupa.

Jak pisałem wcześniej jest dobrze zoptymalizowany, wystarczy sobie porównać 1oraz 2 tak więc mój argument jest jak najbardziej trafny a to żę masz dobry komputer oznacza iż możesz zobaczyć cudo graficzne w grze ME2 :> Mi poszedł na laptopie na full i uważam to za sukces producenta gry.

"A na forum ME2 napisałem o tej grze, by wkurzyć tobie podobnych fanbojów."

Mnie nie wkurzasz tylko rozśmieszasz swoją głupotą? Nie chcę Cię obrażać ale inaczej tego nazwać się nie da. Piszesz specjalnie w wątku o grze ME2 a w nią nie grałeś! Mało tego! Przyznajesz się aby sprowokować ludzi a to znaczy żę jesteś TROLLEM!Szczerze powiedziawszy to na polskich forach występuje plaga trolli. Nie mam pojęcia czy nie masz innego zajęcia ale na zagranicznych od razu trolle dostają dożywotniego Bana. Nie ma sensu z Tobą dyskutować bo zniżę się do poziomu trolla i się zaraże. Pozdrawiam koniec Offtopa.

P.S. Pisz dalej w kolejnych grach że są to chłamy... A nawet w nie niegrasz trollu.

ocenił(a) grę na 10
Pider

ja tylko dodam, ze black ops jest czwarta gra z serii call of duty, zrobiona na tym samym silniku, wiec... tak grafika na pewno jest swietna, nie mowiac o bledach i bugach.

damian_filmweb

Nigdzie nie napisałem, że w CoDach grafika jest świetna.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Nikt Cię o to pytał ani nie prosił abyś to napisał. Damian tylko stwierdza fakty. Jeżeli twierdzisz że UE3 jest plastikowy a grafika w BC2 na Frostbite też jest zła to masz coś z głową. Masz posążek modlitewny z wygrawerowanym napisem Call of Duty?

Też jesteś fanboyem nvidii? Nie ważne żę gorsza karta, ważne że zielona i będzie szpan na osiedlu....

Pider

Nvidia zawsze była lepsza, a serię CoD mam w dupie, ile można powtarzać, że w to nie gram i nie mam ani jednej części? Kiedyś zapoznałem się z obydwoma grami i stwierdzam tylko obiektywne fakty. A jeśli twierdzisz, że UE3 nie jest plastikowy to musisz mieć coś z głową, KAŻDY zapoznany w temacie ci tak powie.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

no tak. nie masz tej gry, a ciagle porownujesz black ops z bc2... logiczne.

damian_filmweb

Bo grałem w nią na innym koncie steam.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

Kretyn, hipokryta... W CoD nie gra a komentuje, w ME 2 nie grał a komentuje.... dawno takiego trolla nie widziałem...

P.S. nvidia była najlepsza do czasu radeonów serii HD4xxx, a teraz gtx590 ssie radkowi hd6990...

ocenił(a) grę na 10
Pider

zaraz, mowa tu o mnie ? nie gram w black ops, bo juz w to gralalem. tak samo z ME 2. tylko wyjasniam dla pewnosci.

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

Mowoa tu po trollu Owner2. Sorki źle odpowiedziałem :p

Pider

W CoD grałem wystarczająco długo, chyba nie muszę grać w niego bez przerwy, żeby móc komentować? W ME1 grałem, a dwójkę obrzydziły mi screeny, które wyglądają identycznie, oraz komentarze, w których ludzie piszą, że jest tam jeszcze więcej strzelania niż RPG. Tak więc doskonale wiem, czego się spodziewać, nie mam zamiaru marnować na to czasu i kasy.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Jak najbardziej Cię rozumiem że nie lubisz takiej tematyki. Irytowało mnie tylko Twoje podsumowanie gry ponieważ wszyscy recenzenci na świecie wystawili określone oceny. Fakt bc to nie jest super odjechana w kosmos gra ale jest grą dobrą. Pomijając BC2, chłamem nie można nazwać gry Mass Effect która znajduje się w światowej czołówce. Rozumiem że może Ci się nie podoba albo nie lubisz tego klimatu ale nazywanie tego chłamem i badziewiem jest głupie i niewartościowe. Mi się nie podoba Tomb Raider, ta seria działa mi na nerwy ale nie nazywam tego chłamem bo jest grą bardzo dobrą z ciekawą fabułą. Nie trolluj bo w ten sposób pokazujesz że nie warto z Tobą dyskutować.Pozdrawiam

Pider

Dla mnie to jest bezwartościowy chłam, jak porównam go np. z takim klasykiem jak System Shock 2.

Pider

Szczerze to ja nawet nie pamiętam w którym wątku na forum ME2 cokolwiek napisałem. Teraz się z tobą droczę, bo mam taki kaprys. Co nie zmienia faktu, że uważam ME za jeden z najbardziej przereklamowanych produktów naszych czasów. W jedynkę pograłem może ze 2 godziny i po prostu nie dałem rady grać w coś tak nudnego. Nie wiem, może gra się potem rozkręca, ale ja się już o tym nie przekonam, bo nie mam czasu na takie badziewie. Jeśli gra jest dobra to powinna chwycić za gardło od pierwszej minuty i nie puszczać do końca. Z ME tak nie jest. Czytałem nawet komiks wydany u nas z tego uniwersum, wynudziłem się strasznie. Cały ten świat, cała ta historia, wszystko wygląda jak wymyślone na kolanie, ME jest niczym w porównaniu z takim uniwersum Gwiezdnych wojen. To jest chłam, tandeta, kicz i badziewie i zdania nie zmienię, jest zbyt dużo dobrych gier by marnować czas na takie coś.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Słaba pamięć w wieku 14 lat :( I znowu to samo... trollujesz..."Teraz się z tobą drocze, bo mam taki kaprys." -nic dodawać nie trzeba ponieważ w ten sposób pokazujesz tylko jakim jesteś bezwartościowym trollem. Jeżeli twierdzisz że przeszedłeś tylko pierwszą misję w BC2 to nic dziwnego że Ci się nie spodobała... Mi też się nie podobała, dopiero po czasie się rozwinęła ale mimo wszystko w MW2 kampania mi się bardziej podobała. Black Opsa pomijam bo to jest naprawdę tandeta. Mówi mi to każdy kolega fanboy CoD a to świadczy że jesteś zapatrzonym tylko w jedną firmę dzieckiem z klapkami na oczach. O porównaniu Mass Effect do Gwiezdnych Wojen nie wspomnę. Trzeba być naprawdę ociężałym umysłowo aby porównać tak różne gry do siebie. W star warsie toczysz walkę o republikę i wolność z siłami zła i L. Vaderem a w ME odwiedzasz wiele lokacji aby zebrać drużynę i ocalić ludzkość przed zagładą. Całkiem różne fabuły i motywy a ty to porównujesz. W ten sposób utwierdzasz mnie w przekonaniu że jesteś niegodnym partnerem do dyskusji. Ale muszę przyznać poszerzyłeś swoje słownictwo-kicz,tandeta i badziewie,uuu widzę wytoczyłeś ciężkie działa. Dla mnie Black Ops jest gówno warty ze względu na błędy i ggrafikę któa jest gorsza niż w BC2. No ale skąd Ty masz to wiedzieć trollu?

Pider

Pewnie nawet tępaku nie wiesz co to znaczy uniwersum, a ja właśnie to porównywałem. Z tego co tu przeczytałem wnioskuję iż jesteś tak głupi, że nie zasługujesz na rozmowę ze mną.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Hehe zbłaźniłeś się, wkońcu :) TO była czysta prowokacja i się udało. Rozjebałem trolla haha. Życzę powodzenia na nowej ścieżce życia trollu :)

Pider

Hahahah jeżeli to nazywasz rozje-baniem trolla to życzę powodzenia na nowej ścieżce życia trollu hahahhahah.

ocenił(a) grę na 9
0wner2

gra wymiata ! grafa cudna :)

ocenił(a) grę na 10
0wner2

trzeba nie miec oczu zeby mowic ze grafa tej gry jest slaba na rok 2010....... przetrzyj oczu trollu

Armirion

Weź trollu zagraj w nowego Wiedźmina, albo Crysisa z 2007 roku to zobaczysz co to znaczy ładna grafika.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

troll nazywa innego trollem...interesujace.

damian_filmweb

Ja trollem nie jestem z całą pewnością.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

to w jakim celu piszesz na temat gry w ktora nie grales ? w jakim celu gadasz w kolko, ze bc2 to gowno, wiedzac, ze to jedna z najlepszych gier? tak robi troll.

damian_filmweb

Ty naprawdę myślisz, że ja robię sobie jaja? Przecież ta gra to jest najzwyklejszy gniot i chłam, nie ma w tym co pisze cienia ironii.

ocenił(a) grę na 10
0wner2

hehe. aha. gorzej niz myslalem.

damian_filmweb

Lepiej jest.

ocenił(a) grę na 8
0wner2

No widzisz. Polski dubbing zawsze psuje klimat, ja mam tak z inną grą. Co najgorsze, gdy raz wybrałem język gry przy instalacji, zawsze już mi ją w nim instaluje i w opcjach nie ma zmiany języka (dubbing do gry podkłada m.in. fisz, a są to same epitety typu "k***a, dostałem; ja p******e. Wolałbym słuchać epitetów po angielsku ;)

ocenił(a) grę na 9
0wner2

Prowokator marny, bo niestety fan CoD-a, który przy najnowszych odsłonach Battlfield'a wypada słabiutko. Zresztą widać to po ocenach w każdym większym magazynie o grach, że COD jest oceniany niżej niz wspaniałe BAD COMPANY 2:)

ocenił(a) grę na 10
Adaskop

przeciez pan Owner wie lepiej niz redaktorzy z NEO PLUS :)

ocenił(a) grę na 9
damian_filmweb

O innych małych czasopismach typu "CD-Action" nie wspominajac:)