PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=611120}
8,4 16 tys. ocen
8,4 10 1 15766
Batman: Arkham City
powrót do forum gry Batman: Arkham City

Mam taki problem muszę uwolnić talię z rąk jokera, a cała dzielnica arkhan city jest oblężona snajperami próbowałem po cichaczu ale nic nie dało mam poradnik i tez to nic nie daje.

ocenił(a) grę na 10
tomi0001

nie pamietam dokladnie jak to zrobic ale sprobuj po prostu leciec oni mnie nie trafiali albo eliminuj ich powinienes miec juz zaklucacz broni czy cos takiego

ocenił(a) grę na 9
tomi0001

Mieć problemy w Batmanie AC? Gratuluję :3
Toć to prościzna. Wystarczy wypatrywać nieobserwowanych snajperów i ich nokautować. Łatwo to sprawdzić np. miejscem padania wiązek laserowych :F Mi to nie sprawiło kłopotów.

ocenił(a) grę na 10
Wafe7

No to ciekawe na jakim poziomie trudności grałeś, bo akurat ten fragment gry jest trudny. :P

ocenił(a) grę na 9
Juby_

Na normalu. I teraz żałuję, bo mogłem od razu odpalić na "Hard" :<

ocenił(a) grę na 10
tomi0001

Musi ich wszystkich po kolei wyeliminować. Sam szedłem robiąc kółko i tnąc wszystkich od najwyższych budynków. Polecam "zamrażacz", którym powinieneś rzucić w snajpera znajdującego się najbliżej tego, którego masz zamiar zdjąć.

ocenił(a) grę na 10
tomi0001

heh to tej misji trzeba podchodzić spokojnie ... Po cichu Eliminować jak zostanie ci 2 ostatnich - Zakłócacz ( wymagana modyfikacja) i wyłączasz snajperom Broń ... I Mroźny Wybuch także przydatny !

ocenił(a) grę na 10
tomi0001

musisz to zrobić w odpowiedniej kolejności. Ja to zrobiłem za pierwszym razem. Żaden mnie nie zauważył. Zdarza się, że jeden snajper jest pilnowany przez innego, więc najpierw trzeba wyeliminować pilnujących. Zorientuj się, którzy są pilnowani, a którzy pilnujący.

Crackarotto

sory ze tak z innej bezki ale mam problem z odpaleniem arkham city dokladnie wyskakuje mi taki blad wrong disc inserted ..... jaies pomysly ktos ma bo mi juz zabraklo????