PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644914}
6,0 4  oceny
6,0 10 1 4
A Farewell to Dragons
powrót do forum gry A Farewell to Dragons

Plusy:
+ rozwój postaci - dużo umiejętności, ciekawe, perki, cechy, ogólnie miło jest w grze awansować
+ ładne dziewczyny - chociaż brakowało mi jeszcze jakiejś brunetki
+ iluś tam bohaterów do wyboru podczas gry
+ ...no chciałbym jeszcze coś dopisać, ale nie przychodzi mi do głowy...

Minusy:
- inteligencja postaci - no po prostu tu zawiera się wszystko, albo się blokują, zacinają, nie mogą rozbić beczki chociaż stoją przy niej, długo czasu im zajmuje zajęcie się nowym przeciwnikiem po pokonaniu poprzedniego, leczące postacie muszą stać blisko drużyny inaczej nawet nie podbiegną jak są za daleko... po prostu tragedia z tym jest, trzeba ich za rączkę, bo inaczej drogi do kibla by nie znaleźli. A można było się nauczyć od Dungeon Siege
- ijeje, łotydee - ogólnie pojęte jęki dźwięki, po jakimś czasie ściszyłem efekty, bo nie dało się tego słuchać
- fabuła - jakaś taka nieciekawa
- pustka - żeby dali jakieś jaskinie, warownie, ruiny, a tak jest tylko to co ma być i nic więcej, a teren jak w Oblivionie, może nawet nudniejszy
- duże liczby - jak grę zaczynamy postaciami z cechami liczącymi w dziesiątkach, setkach, no to już nie jest fajnie, wolę jak zaczyna się normalnie
- zdejmowanie broni przez jednookie potwory - ależ to wkurviające było, jakby chociaż jeszcze ta broń wracała sama, albo nie była zdejmowana, tylko na czerwono, że nie można używać, a tak po każdej potyczce każdemu bohaterowi z powrotem broń do ręki, męczące
- poziom trudności - niby na początku łatwy, ale z czasem i pod koniec ledwo walka się zaczyna, a tu nagle parę postaci ma już prawie 0 hp, wkurviające, jakby się w ogóle nie rozwijało postaci
- błędy - crashe i inne badziewia
- misja z barierą - zanim wpadłem na najprostsze rozwiązanie, a do tego jeszcze ta nieskończoność przeciwników, tragedia
- walka - to jeden wielki chaos, już o wiele przejrzyściej było w Dungeon Siege

Podsumowując, gra na pierwsze wrażenie pokazuje się od ładnej strony, ale im dalej w las, tym więcej butelek. Na początku myślałem o ocenie 8, potem spadło do 7, a na koniec tej przeciętnej gry z ciekawym rozwojem postaci stwierdziłem, że ta gra na dużo nie zasługuje.