Obejrzałem 2 odcinki 2 sezonu. Nie rozumiem o co chodzi w tym co robi ten człowiek. Ja to bym nie chciał chyba żadnego remontu gdybym miał skorzystać z tych „metamorfoz”. Jeśli chcecie się podenerwować to polecam do oglądania. Jeśli szanujecie siebie i swój czas to odradzam
No dobra. Dałem sobie szansę. Obejrzałem/ przewinąłem cały sezon. Nie wiem jak skomentować to co ja tam widzę. Gości psuje ludziom mieszkania i gra wielkiego guru designu. Nie śmieszny, nie zna się na niczym. Puszczać coś takiego w telewizji to trochę siara. Żal ludzi którzy dali mu w ręce swoje powierzchnie. Musiałem obejrzeć inne odcinki bo stwierdziłem że musiłem po prostu trafić na jakiś słaby odcinek. Ale nie. Po prostu wszystko tam jest słabe. Każdy odcinek. Ps. Czy oni w blokach przez całą noc hałasują podczas tych remontów? Mają w dupie cieszę nocna czy co?
Pełna zgoda. Te metamorfozy są tak absolutnie, ale to absolutnie fatalne, że trudno uwierzyć, że to nie jest żart... Niby o gustach się nie dyskutuje, ale to jest po prostu złe do szpiku kości.
Obejrzałam 1 odcinek 1 sezonu i yyy myślałam, że to jakiś żart. Z sypialni kobiety zrobił sklejkowy pokój, który wyglądał jak lokum bezdomnego. Oglądałam wiele programów z remontami i oczywiście nie podoba mi się taki czy taki styl, ale u tego megalomańskiego gościa każda realizacja wygląda jak koszmar. Przecież on nie ma pojęcia o projektowaniu wnętrz...