Beast Games
powrót do forum 1 sezonu

Luźne, w sumie można pooglądać dla samego doświadczenia tego ile ludzie wytrzymają. Sam pewnie w obliczu 1000 rywali bym wziął pewne $500k, które oferuje za odejście i wyeliminowanie członków swoje drużyny. Why not?

ocenił(a) program na 5
Aaron_Rashel

Dokładnie. Za miesiąc nie będą o tym programie pamiętać a milion dolarów ustawiłby całą rodzinę. Głupi amerykanie myślą, że ktoś będzie pamiętać o ich szlachetności:D

Bad_Maestro

koles odrzuca 1 mln zeby odpasc w nastepnym odcinku :D , ale rozumiem go. jesli ktos przyszeld tam by wziac udzial w tym reality do konca albo dazy do 5mln $ i to jego granica to nie rezygnuje... chociaz odrzucic 1 mln dolkow to ciezko wg mnie.

w tym programie mozesz odpasc w kazdej chwili , nawet nie ze swojego bledu. 100k dolcow bylo by moja 1 granica :) a zabranie 500k-1mln to pewniak

ocenił(a) program na 5
dawid_sererere

Tym bardziej, że biorąc ten milion dalej by mogli uczestniczyć w programie bo odpadła by tylko grupa której był przedstawicielem :D

Bad_Maestro

Chłopie Ty wierzysz ze to nie była ustawka ? xD

ocenił(a) program na 8
Aaron_Rashel

Ja bym wziął już te 20k na początku hahah

ocenił(a) program na 8
Aaron_Rashel

Też bym nie wziął tego miliona po tym jak drużyna obdarzyła by mnie zaufaniem.

Aaron_Rashel

Rozumiem, że mamy czasy kiedy chcemy odmieniać przez płcie różne funkcje, ale bądźmy szczerzy, graczka to jest zabawka po śląsku, a nie gracz płci żeńskiej

ocenił(a) program na 5
Gonersera_Roxy

polecam się douczyć na temat języka polskiego, bo forma graczka jest równie stara co nauczycielka, pojawia się w słownikach Doroszewskiego. W moim rejonie (małopolska) mówi się tak od zawsze, jest to forma często używana. Nie jestem zwolennikiem sztucznych feminatywów (od "gościni" chce mi się wymiotować) i sam wolę np. sformułowania Pani Prezydent, Pani Marszałek, Pani Minister niż nowomowę typu prezydentka. Szanujmy się.