PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=478253}

iCarly

2007 - 2012
6,7 11 tys. ocen
6,7 10 1 10998
iCarly
powrót do forum serialu iCarly

iCarly jest bardzo udanym serialem, a rola grana przez Jennette McCurdy - Sam, jest świetna i chyba najlepsza w całym serialu, taka sarkastyczna i chamska. Sądzę że Sam i Freddie by bardzo do siebie pasowali. ;)

Addie_

Ja mysle tak samo ze sam i freddie by do siebie pasowali :d i tez najbardziej podoba mi sie rola jennete xD

ocenił(a) serial na 8
Addie_

ja mam wiecej lat niz przecietny widz tego serialu (podnosze srednia wieku:-D) i tez ogladam ten serial. lubie go bo bohaterowie sa zabawni i kazdy jest inny: carly - rozsadna ale roztrzepana, sam - tak jak jest napisane wyżej, freddy - madry z urokiem slodkiego chlopca i spencer - wariat na calego.
fajny serial dla kazdego

taka13

Ja też mam wiecej lat niz przecietny widz;p ale iCarly uwielbiam;p

taka13

Dajcie spokój, jestem od tego uzależniona xD I dawno mnie nie jarał tak koleś młodszy ode mnie o dwa lata xD

rowspa

Też uwielbiam ten serial nawet oglądam odcinki w necie po angielsku :P I wole Seddie od Creddie :P

andrea93

mam pytanko kto to Seddie i Creddie

ocenił(a) serial na 8
filmowy_laufer

seddie to polaczenie sam i freddie a creddie to carly i freddie. takie polaczenie imion jako para.

ocenił(a) serial na 10
Addie_

Ja też kocham icarly, a mam już 20 lat, więc według niektórych (których przez grzeczność nie wymienię) dawno powinnam się przerzucić na coś "ambitniejszego", ale jeśli ma to oznaczać coś pokroju "m jak miłość", którego już nie oglądam, bo zrobiło się wyblakłe to już tysiąc razy wolę icarly, bo jest barwne, żywiołowe i kolorowe, i ma ciekawych bohaterów, takich jak właśnie na przykład Sam, którą lubię najbardziej. I też kibicuję Seddie. :)