PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40268}

Zbuntowany anioł

Muñeca Brava
1998 - 1999
7,0 39 tys. ocen
7,0 10 1 39093
4,2 4 krytyków
Zbuntowany anioł
powrót do forum serialu Zbuntowany anioł

Jestem pewna, że gdyby Polsat znów zaczął emitować Milagros to mieliby wysoką oglądalność, zamiast 'dlaczego ja', które jest identyczne jak 'trdudne sprawy, więc jest to bezsnesowne, mogłaby być powtórka z dzieciństwa.
ogromna prośba, przywróćcie Zbuntowanego Anioła!

paulinaa_123

Podzielam Twoje zdanie, też chciałabym zobaczyć ,,Zbuntowanego Anioła", kolejny raz.Chociaz oglądam go teraz na youtube, ale to nie to samo. Super gdyby puśćili w TV;-)!!!

Mila2021

boshe, musiałem oglądać ten syf przez kuzynkę, co to były za czasy !

ocenił(a) serial na 10
taksido

Aż się uśmiechnęłam ;)

ocenił(a) serial na 10
Mila2021

przypomnial bym wtedy sobie dawne czasy !!

ocenił(a) serial na 7
paulinaa_123

Również chętnie bym obejrzała

debra_filmweb

Jestem tego samego zdania,ja np oglądam serial na stronce http://serialnet.pl/ :),wszystkie odc tam są :)

ocenił(a) serial na 10
paulinaa_123

tez bylbym za ponowna emisja ale od samego pie***lenia sie nic nie stanie znajdz z 3 osoby do pomocy albo jesli umiesz to sama przygotuj petycje czy cos zeby sie ludzie mogli zglaszac do tego jesli zbierzecie kilkadziesiat tysiecy podpisow to moze sie udac i pomysl jaka satysfakcje bedziesz czula w przypadku aprobaty twej prosby :)

KonroPL

Trzeba przyznać że serial dobry, ale co było to już nie wróci, chcąc czy nie trzeba się z tym pogodzić, dla wielu to był serial który oglądali będąc dziećmi i pewnie bardziej w ten sposob chcieliby wrócić choć na chwilę do właśnie do dzieciństwa ..

ocenił(a) serial na 10
SzymonS1

to też moja ulubiona telenowela z dzieciństwa.

kinomanka_13

I moja!:)

ocenił(a) serial na 10
paulinaa_123

Ja rowież jestem za! Fajnie byłoby przypomnieć sobie czasy z dzieciństwa, kiedy specjalnie udawałam chora zeby nie isc do szkoly i moc obejrzec zbuntowanego aniola ;D kurcze, to byly czasy!

ocenił(a) serial na 8
paulinaa_123

Bożee tak niech go przywrocą , gdy to oglądałam to byłam jeszcze dzieciaczkiem :) Taki serial (pierwszy )dzieciństwa :)
A najlepsze to było to :
http://www.youtube.com/watch?v=QWPbtDpGOmc

Zajebistee :P Możee kiedyś to jeszcze puszczą ale wątpię :'(

paulinaa_123

nie mieliby bo telenowele przeminęły z wiatrem