Jaka jest wasza ulubiona piosenka zespołu RBD ??? Ja uwielbiam "Solo Quedate En Silencio" ma bardzo fajne tłumaczenie....:* ps.myśle że wszystkie ich piosenki są pisane z sercem :)
Moje ulubione piosenki to: "A Tu Lado" "Este Corazon", "Una Cancion" "Un Poco De Tu Amor", "Solo Quedate En Silencio", "Sueles Volver" "Salvame", "No Digas Nada" "Wanna Play" i oczywiście "Cuando El Amor Se Acaba"
Moje : " Salvame, nuestro amor, enamorada, no digas nada, un poco de tu amor, liso y sensual, solo para ti, que hay detras, hoy que te vas itd :) wszystkie cudne :)
No Pares, Money Money i Este Corazon :D moja złota trójca :D
oczywiście lubię też inne piosenki i to bardzo, np. Sueles Volcer czy Trad De Mi ale tamte trzy co wymieniłam na początku są wyjątkowe bo odkąd słucham RBD to jeszcze mi się nie znudziły. A to już ponad dwa lata.
U mnie to taak :D
Salvame , Wanna Play , Plastico , Un Poco De Tu Amor , Que Hay Detras , Fui La nina , Fuego , Este Corazon :):)
Oni maja wszystkie fajne zreszta :D
NO to tak.
Money Money
Carino Mio
Anu Hay Algo
Este Corazon
Tras De Mi
Wanna Play
Quiero Poder
Que Hay Detras
Solo Para Ti
Santa NO Soy
Nuestro Amor
wszystkie ich piosenki są FAJNE!!!!
Salvame, Que hay detras, Solo quedate en silencio, Rebelde, Inalcanzable, I wanna be the rain, Este corazón, Enseñame, Me voy, Un poco de tu amor, No digas nada, Dame...zaraz wymienie wszystkie:) Nie ma piosenki której bym nie uwielbiała:****
hehe ja tam lubię większość ale moje ulubione to :
salvame,te daria todo,tal vez manana,quisera ser,que hay detras,enamorada,aire :D
moje ulubione to:
-Tras de mi
-No pares
-Me voy
-Ser o precer
-te daria todo
-i cała reszta...
Ja kocham wszystkie piosenki RBD:):)inne zespoły maja takie piosenki, że jedna piosenka jest fajna a druga już nie. Ale RBD jest najlepsze!!:):)nie ma piosenki której bym nie lubiła:):):)A taka naj naj najukochańsze to: Que Hay Detras, Era la musica(jest super:), Besame sin miedo, No pares, Lento:):):)w ogóle wszystkie są super!!:):):)
RBD<333333333:*:*:*:*:*:*:*:*
Wybór jest naprawdę trudny, bo jak już dziewczyny wcześniej wspomniały wszystkie piosenki są wspaniałe, ale ja najbardziej lubię słuchać Este corazon, Sueles volver, Futuro ex-novio i najpiękniejsza piosenka przy której aż chce się płakać Adios (ma piękne tłumaczenie)
Tak, masz racje "Adios" ma piękne tłumaczenie... :)
jako jedyny zespół jak dla mnie ma takie piosenki pisane z serca...
<wiecie o co mi chodzi>
aż łezka się kręci jak niektóre piosenki słysze.....
dużo dają do myślenia
Pozdrowienia dla fanów RBD i Rebelde :)
ESTE CORAZON wszystkie są świetne słucham ich od nie dawna nie oglądałam serialu ale muzyka i teksty są niesamowite chodzę i śpiewam ich piosenki wszyscy są super ale ALFONSO HERRERA ahhhhhhhhhhhhhh ŚLICZNY JEST :)
popieram !!! megaaaaaaaaa ciasteczko :] najprzystojniejszy z całego serialiku :]
cóż,ja bardzo lubię większość ich miosenek,aktualnie na myśl mi przychodzi głównie lento,tras de mi,ensename,salvame,money money,me voy,era la musica i hmm... większość ich kawałków przypadły mi do gustu. Niesamowite,trafia do mnie ich muzyka. ;)
mi również podobają się wszystkie piosenki RBD i piosenki wykorzystane w serialu. ale ulubionymi są:
NO PARES
UNA CANCION
QUE HAY DETRAS
SALVAME
Y SOY REBELDE :)
piosenki maja zawsze przesłanie :) dlatego wpadają w ucho :)
pozdrawiam
WSZYSTKIE BARDZO LUBIĘ fajne teksty i muzyka świetna ale moje naj.....
- hace un instante
- algun dia
- gue fue del amor
- eete corazon
- ensename
- solo para ti
- gue hay de tras
- ANAHI DESAPARECIO .....itd
zdecydowanie SALVAME. za kazdym razem kiedy puszczaja ta piosenke w czasie serialu łezka sie w oku kręci:)
ja również najbardziej kocham SALVAME:D
jeszcze Que hay detras, este corazon, fuera, algun dia, besame sin miedo, inlcanzable, hoy que te vas, si no estas aqui, carino mio, całą płytę PARA OLVIDARTE DE MI :)
inalcanzable* miało być;p i jeszcze zgubiłam no digas nada..
wszystkie uwielbiam ale te są takie naj, naj:)
macie racje Salvame jest przepiękne... i ta treść, melodia , głos Anahi ślicznie zgrywają :]
Tak Any przepięknie ja śpiewa. W najnowszym Świecie Seriali jest wywiad z Anahi, gdzie mówi, że kiedy Carlos Lara i Pedro Damian pisali tą piosenkę to od razu wiedzieli, że to właśnie ona musi ją zaśpiewać (chodziło głównie o to co przeszła - anoreksję). Mówi też,że ta piosenka zmieniła jej życie.
Polecam wam przeczytajcie super wywiad ;)
Ja generalnie lubię większość piosenek.. Ale najbardziej lubię: No pares, Me voy, money money, este corazon, solo quedate en silencio, lento. liso y sensual, que hay detras, tras de mi, otro dia que va, besame sin miedo, una cancion, tu dulce voz, the family, y no puedo olvidarte, salvame, quiero poder, tu amor.. Dobra skończę to wymienianie bo wszystko powiem..