hej, uwielbiam spiewac piosenki RBD pewnie jak większość z was. chciałabym poznać waszą opinię i moim śpiewaniu, zajrzyjcie tu i ocencie sami!;p http://paloma17.wrzuta.pl/audio/76xM9fez1c7/rbd_solo_quedate_en_silencio
a masz moze jeszcze jakies piosenki w Twoim wykonaniu.?
bo jestem ciekawa jak spiewasz reszte.;pp
na razie dodałam jeszcze Y SOY REBELDE ale postaram się coś jeszcze;p cieszę się że Tobie się przynajmniej podoba jak śpiewam;d
hmm hej :) chciałam sie zapytać o tytuł piosenki ;p gdy zaczynaja sie zbyntowani na początku leci piosenka ;D i czasem w jednym odc jest inna a w innym inna ;p czy ktos mogłby mi napisac te wszystkie ktore zna ?;>
hej. najpierw leciała- Y soy rebelde, później Salvame, Solo quedate en silecio; Nuestra amor; Aun hay algo; i chyba na razie tyle było;pp
chcialabym uslyszec jak spiewasz "salvame"..;pp
a moze "ensename" albo "una cancion" ?
albo jakas ich piosenke, ktora spiewali po angielsku.? na pewno bedzie Ci latwiej ... tak sadze.;ppp
tu kolejna piosenka zaaśpiewana przeze mnie http://paloma17.wrzuta.pl/audio/7ff00qhTBqz/rbd_ser_o_parecer
zapraszam
to pierwsze mi nie wchodzi a co do drugiego to na zwrotki śpiewasz bardzo ładnie ale nie zbyt podoba mi się refren ale podziwiam cię za odwagę ja bym się nie odważyła tak zaśpiewać i oczywiście bez obrazy ;]
przesyłam kolejny link do piosenki RBD w moim wykonaniu tym razem No digas nada i znajdziecie też Cuando el amor se acaba
http://paloma17.wrzuta.pl/audio/0BMtPtUADer/no_digas_nada_rbd
a mi się nie podoba ;) sorki ale tak myslę;p
1. nie zamulaj tak < czyt. nie zaciągaj,nie przedłużaj>
2. jak śpiewasz piosenki gdzie jest 6 głosów to śpiewaj tylko swoim a nie że próbujesz śpiewać np. jak Christian bo to okropnie brzmi;/
3. Nie krzycz tak!
jak weżniesz sobie moje rady do serca to może bedzie lepiej ;p
powodzenia;p
ps. nawiazujac do 1 postu ja tez lubie spiewac piosenki rbd;)
_)))proponuje ci piosenke Te Daria todo<mysle że tak to sie pisze;p
pzdr:)
okay, rozumiem twoja opinia i za to dziękuje;d ale czy mogłabym wiedziec gdzie tak zamulam? albo w ktorym momencie krzyczę? a co do christiana to nie chciałam spiewac jego głosem, wlasnie tu swoim spiewalam, ale przyznam ze jak spiewam zwrotki dziewczyn to troche zmieniam głos;p
no skoro to był twój głos to śpiewaj cały czas swoim bo jak zmieniasz to głupio brzmi ;p albo zmieniaj tym jednym zmienionym;)
a przeciągasz np. w ser o parecer <gdy piosenka sie zaczyna czuje jakbyś trochę się spóźniła ze wstępem, w 0:06 ze słowem 'ser' w 0:26 do 0:35 zaciągasz a w okolicy 0:30 "wyjesz".w 1:09 zamuliłaś? w 1:35 strasznie zmieniłaś głos ;/ w 1:37 do 1:40 za mocno przeciągnęłaś ;p
2:11 ten fragment mi sie tylko podobał i trwało to chyba 2 sek;p w 2:21 do 2:34 koszmar 'aaaaaaaa'
w 3:24 <końcówka> podoba mi się twoja barwa głosu jeśli to jest twój 'naturalny' to nim śpiewaj ;)
No to na tyle ;p skomentowałam 'ser o parecer' :)
ojjj musiałam to z 10 razy przestudiować ;))
a jeszcze coś;)
Podoba mi się ta piosenka;http://www.youtube.com/watch?v=HulFsv72h3Y
Nie jest ona z repertuaru RBD ale jest fajna. Ciekawa jestem czy sobie z nia poradzisz ;)
Gdyby wpadła ci w ucho to poćwicz troche i wrzuć nam ok?:)
Nie moge sie doczekac ;DD
Na yt.widziałam wiele fajnych wykonan ,wiem ze ta piosenka nie jest za łatwa ale pasuje do twojej barwy:) tak mi sie zdaje:P powodzenia ;)
ta PIOSENKA jest o niebo lepiej zaspiewana ;))
wstep ma tylko pare 'niedoskonałosci' ktore moge przezyc , a refren mogłabys mocniej zaśpiewać ;p i co najważniejsze nie zmieniasz głosu!! ;;D środek już gorzej no ale trudno ;p
nagraj piosenke którą spiewa 1 osoba ;p np. salvame<to tak prawie 1 os;p> fuego, te daria todo , itd ;p
omg chyba za szybko to napisałam bo sam koniec 'przeciagany i wyty' byl okropny!!
ser o parecer to wiem ze niezbyt dobrez zaspiewalam i jeszcze na dodatek bardzo zla jakosc dzwieku wyszla. a co do nuestro amor to te koncowki to dobrze brzmia ale oddzielnie, nie moglam tego podlozyc inaczej i przez to ze nachodza na siebie slowa to kiepsko slychac i brzydko brzmi;p ale caly czas sie ucze;d i dziekuje Tobie za szczera opinie, na pewno wezme ja do serca;)
Fajnie.;p
Chciałabym usłyszeć Cię, jak śpiewasz jakąś piosenkę RBD po angielsku.;]
Jak dla mnie to jest całkiem fajne. Masz ładny głos, ale nie "wytrenowany", i wiem, że trudno jest śpiewać piosenki w ich języku.
Nie będę Cię krytykować, bo ani się nie znam na śpiewaniu, ani też lepiej bym tego nie zaśpiewała.
Więc życzę Ci powodzenia i śpiewaj dalej.
Też chciałabym usłyszeć Cię jak śpiewasz salvame.;]]
Jestem Wam bardzo wdzieczna za te szczere komentarze;d
Chciałam tylko dodać że uczę się hiszpańskiego i spiewanie w tym języku sprawia mi bardzo więlką przyjemność w porównaniu ze spiewaniem po angielsku;p
moze zapisze się na jakies lekcje spiewu od przyszłego roku, jak nie zabraknie mi odwagi;P
A Salvame raczej nie zaspiewam bo moze bedziecie uwazały ze "wyję" bo najprawdopodobniej tak zabrzmi w nagraniu;d ale tę piosenkę Don`t forget sprobuję zaspiewać choc jej nie znam, ale slyszę, że jest bardzo fajna no, ale przede wszystkim trudna do zaspiewania;/
To do mnie skierowane było?
Nie potrzebuję zapisywać się na żadne lekcje, ani tym bardziej do szkolnych zespołów, bo śpiewaniem nie zamierzam się "bardziej" interesować. Nie mam jakiegoś dobrego głosu, ale też nie wyję, więc jest ok.
niby czemu to mialo byc do ciebie ?;D
to bylo do zalożycielki tematu xD
bo skoro spiewa i widac lubi spiewac to moglaby sie szlifowac;)
nie pękaj:)
napewno sobie poradzisz ;))
Albo chociaż spróbujesz ;))
Gdy się ją śpiewa którys raz to już nie jest taka trudna na jaką 'wygląda?'
http://paloma17.wrzuta.pl/audio/9tK27zpl4Mz/don_t_forget
Dodałam tylko dlatego bo chciałaś bym spróbowała:) Wyszło mi średnio....
wow czuje sie jakby to byla piosenka dla mnie ;P
Nie jest tak zle ;)
I wiadomo orginał lepszy ale to tez jest ok ;)
thx za piosenke ;P;D
Hej wszytskim! Dawno nic nie dodawalam na wrzute i pomyslalam ze juz czas:P Tym razem spróbowalam swoich sił w Me voy ;) Na połmetku robimy karaoke i chcialabym zaspiewac te piosenke, dlatego zalezy mi na szczerej opinii!
Pozdrawiam:)))
http://paloma17.wrzuta.pl/audio/aGOSWE2uaOD/me_voy
Aham;) a ogólnie Twoim zdaniem bardzo nie fałszuje? moge zapsiewac to dla niewielkiej publicznosci?:P
Nie, nie fałszujesz strasznie. Myślę, że ta piosenka tylko trochę jest za trudna.;p Ale mi ogólnie podobają się Twoje wykonania.;)
Słyszałam w twoim wykonaniu piosenkę Sobre fuego i zaśpiewałaś naprawde super. Ja kiedyś próbowałam ją spiewać ale mi nie uhodziło;(
nie chcę być nie miła ale piosenka Me Voy nie za ładnie Ci wyszła. Moim zdaniem trochę nie trafiałaś w podkład..ale głos masz ładny:)
Wybacz, nie chce żeby wyszło, że jestem jakaś wredna czy coś, ale mi się nie podoba Twoje wykonanie. Nie jest źle bo słyszałam gorsze. Powinnaś spróbować z inną piosenką, bo ta nie jest dla Ciebie.
Spróbuj zaśpiewać jakąś solówkę na tym występie.
I podpiszę się pod Dominiką.. Masz bardzo ładną barwę głosu. Bardzo mi się podoba:)
Nie wiem co Ci poradzić, ale spróbuj zaśpiewać FUEGO albo EMPEZAR DESDE CERO.
Wstaw tu potem i posłuchamy. I nie przeciągaj tak... Śpiewaj swoim głosem, bez wycia. Przecież możesz zapodać swoją interpretacje, piosenka nie musi brzmieć identycznie jak w oryginale. :)
Pozdr.
Powodzenia :)
chciała bym cię prosić czy mogła byś zaśpiewała piosenkę Este Corazon lub inną ale w wersji po polsku. Mogła byś??
Ale po polsku śpiewać? Oj nie bardzo, nie lubie po polsku śpiewać bo czuję że brzydko mi wychodzi. Spróbuję, ale nic nie obiecuje :P
Fuego mi brzydko wychodzi, bo za bardzo glos zmieniam ;P - co do wczesniejszych propozycji, ale moze sprobuje jeszcze nagrać Empezar desde cero;))