Hej! Które trzy piosenki RBD lubicie najbardziej? Tak, wiem, wiem, wszystkie są super, ale proszę napiszcie, które według was są najlepsze :)! Pozdrawiam fanów RBD :*
ja najbardziej lubie piosenki takie jak: "no pares" , "Quiza" i "Este corazon" ale i tak wszystkie ich piosenki są super :)
faktycznie, trudny wybor.
tak na szybko to te 6:
No Digas Nada
Ensename
Una Cancion
Por Besarte
Besame_Sin_Miedo
Otro Dia Que Va
Heh, wstyd się przyznać, ale niektórych piosenek, które podajecie nie znałam wcześniej. Muszę powiedzieć, że są naprawdę dobre i bardzo mi się podobają, szczególnie "Por besarte" - piękna :)
1.no digas nada
2.el mundo detras
3.por besarte
4.desaparecio
5.este corazon
nie potrafię wybrać trzech:):)
wszystkie ich piosenki są fajne:>
Me Voy, Inalcanzable oraz Quién Te Crees.
A utwór Por Besarte nie należy do RBD, lecz do Lu. Nie wiem czemu tyle osób myli te utwory, głos Paty i Mario nie przypomina mi głosów członków RBD.
a no ale w zyciu bym nie powiedziala ze to nie rbd na wielu stronkach pisze tez ze to rbd ;/ a ja tam slysze jakby anahi i maite;/ i to tak dokladnie ze wierzyc mi sie nie chce;P
Może mam coś ze słuchem, ale jak mówiłam nie słyszę tam głosów RBD. Na wielu stronach RBD przypisane są utwory, które do nich nie należą. Wystarczy wpisać na Youtube, Lu - Por Besarte, wyskoczy kilka występów live i teledysk.
1. "Solo Quedate En Silencio" =]
2. "Salvame" - piękna ! Mmm ^^
3. "Que Hay Detras" =D
Bardzo cieżko było wybrac ... Ufff ^^ ale się udało :P
:)
HmmM :)
ja Lubięę :
Tu Quien Te crees :)
Este donde este :)
Salvame xD
:)
^^,
Ja uwielbiam "Tu amor" <33 To była pierwsza piosenka RBD jaka usłyszałam i od razu mi się spodobała ;] Inne no to jeszcze np. 'Enamorada' i No 'Pares' ;]
no wszystkie są superrrr ;***********88 ale ja lubię que hay detras, nuestro amor i tras de mi... ale inne też są boskieee ;)
1) Money money
2) Lento
3) Asi soy yo
4) Fuera
5) Salvame
6) Tu dulce voz
7) Feliz Cumpleanos
8) Futuro - ex nivio
9) Aburrida y sola
10) Por bestarte
11) Que hay detras
12) Tal vez manana
13) Tal vez despues
14) Lagrimas perdidas
15) Hay una algo
16) Camino al sol
17) El mundo detras
i tyysiąc innych :]
Trzy?? Ojejku. Ja kocham wszystkie.! <3 ;D
Ale niech będzie.. ;P
1. Un Poco De Tu Amor
2. Aun Hal Go
3. Tras De Mi
i "Mirame", "Era la musica", "Lueve en mi corazon", "Si no estas aqui",
"I wanna be the rain" ;D
Ja też kocham ich wszytskie piosenki, ale jak miałabym wybrac te najfajniejsze to:
Me voy
Ser o parecer
Tal vez despues
Aire - jest boska, szczególnie na żywo, jak Dulce śpiewa, polecam;p
Ich piosenki są super bo każda jest inna i zadna nie przypomina poprzedniej, dlatego trudno wybrać;d
"Wanna play", "Es por amore", "Dos enamorados" i "El baile del sapo" - śmiechowa taka ;D
Jeszcze do swoich dodam "Lento", "A rabiar", "amor fugaz", "amiga gaviota", "Cuando baja la marea", "tal vez manana" :)
No to ja jeszcze dodam, że lubię CARINO MIO, TE DARIA TODO, MEXICO MEXICO, DAME, CINCO MINUTOS, Y No Puedo Olvidarte,FUERA , ME VOY, SOLO PARA TI, SALVAME. . .
Wszystkie piosenki ich lubię, mam 2 płyty, a reszta ściągnięta;p