Na stronie http://rbd-polonia.com/ napisali:
Na oficjalnym koncie Anahí na portalu Youtube artystka zaktualizowała swoje dane. Wynika z nich, że światowa Anahí World Tour ruszy 8 listopada w Sao Paule, Brazylii i będzie trwała do kwietnia 2010r i odwiedzi ponad 50 miast na całym świecie.
Wielką niespodzianką jest fakt, iż pośród wymienionych krajów jakie Anahí odwiedzi znalazła się Polska!!! Jest to wspaniała informacja dla nas jej idoli.
Jednak pamiętajcie, że już podobna sytuacja była podczas trasy koncertowej grupy RBD, kiedy to Polska znalazła się na liście ich koncertów, jednak z powodu złej organizacji (w naszym kraju) zespół nie przyjechał.
<b>Nie możemy na to pozwolić tym razem, musimy walczyć, aby ten koncert się odbył w na 100%.</b>
Właśnie musimy coś zrobić żeby Anahi przyjechała do Polski!!! Taka okazja może się już nie powtórzyć!!!
Anahí World Tour:
Meksyk, USA, Hiszpania, Słowenia, Rumunia, Chorwacja, Czarnogóra,Polska, Argentyna, Chile, Boliwia, Brazylia, Peru, Ekwador, Kolumbia, Wenezuela, Panam, Kostaryka, Nikaragua, Salwador, Gwatemala, Honduras, Dominikana i Portoryko.
myslę, że jeśli koncert się odbędzie to w wawie, krakowie, chorzowie albo szczecinie. hm.. w sumie bez znaczenia gdzie. Ja już jestem na tym koncercie. ;]
no tak najlepiej no nie:
ode mnie do krakowa-500km
ode mnie do szczecina- 700km
ode mnie do Chorzowa- 400km
fajnie, nie, a tak to do Wrocławia miałabym 100km ;]
Najbardziej to Ja bym chciała, żeby w Rzeszowie był, ale wiem, że to nie możliwe ;(
Więc mógłby być w Krakowie to w tedy miałabym jakąś szanse na to by pojechać... ! ;(
Najbardziej bym chciała żeby był w Warszawie jakoś w grudniu.. Po świętach:D:D
jak dla mnie gdziekolwiek, jestem gotowa jechać na drugi koniec polski, ale najprawdopodobniej bd to warszawa, jak myślicie ile bd kosztować bilety? Bo tak patrzyłam ostatnio to w ameryce kosztowały około 200$ więc u nas to ponad 400 zł. Jak dla mnie najlepiej żeby był po 29 stycznia, bo mam wtedy urodziny i bd miała kase na bilety ;p
Niekoniecznie będzie kosztował więcej, ona podała tylko przykładowe ceny.. Niewydaje mie się żeby aż 400 zł
Też bym chciała zeby było w rzeszowie :) ale to jest niemozliwe... takze mam nadzieje ze bedzie w Krakowie w najgorszym wypadku w Wawie ale nie dalej ....!
ciesze sie i mam nadzieje ze przyjedzie ;D
Ta to miało wyglądać ze Spears.
Miejsca stojące: 120 PLN
Miejsca siedzące: 250 PLN
Miejsca stojące w strefie sceny: 400 PLN
Myślę, że teraz pewnie byłoby podobnie. A że nie doszło do koncertu z B.S., z Madonną też były problemy, to myślę, że nie dojdzie do koncertu Anahi, bo ta pierwsza jest dobrze znana, a Anahi... Ale mam ogromną nadzieję, że odwiedzi nas;pp
hmm.. Britney miała być w warszawie, o ile się nie mylę, madonna była w warszawie. po prostu warszawa ma fatalną organizację. Modlę sie, żeby koncert odbywał się w innym mieście, które będzie potrafiło to zorganizować. A cd biletów. Wszystko jedno ile będą kosztowały. Byleby tylko ten koncert się odbył.. ;]
tak, Madonna była w Warszawie..Koncert odbył się na lotnisku w Bemowie..
Chciałabym żeby Any do nas przyjechała..Ale wydaje mi się że jak przyjedzie to będzie w paru miastach..chyba.;p
a mi się wydaje, że będzie tylko jeden koncert w polsce.. ja teraz tylko wyczekuję kiedy podadzą terminy koncertów.. ;D
A ja myślę, że nas to ominie. Ale mam nadzieję, że przyjedzie. I wolałabym, żeby to byłą Warszawa jak już coś, bo tam mam najbliżej. Kasy też nie będę żałować.;p
też jestem za krakowem, co prawda mieszkam na drugim końcu polski, ale kraków bd lepszy niż stolica. Ej..ludzie wiecej optymizmu. Z nastawieniem 'sądzę, że nas to ominie, ona nie przyjedzie, to się nie uda' na pewno tak będzie, ja wierzę, że sie uda. ;D
To, co mówimy, nie ma nic wspólnego z tym, czy ona przyjedzie, czy też nie;p ale fajnie by było. i żeby to były jeszcze wakacje;pp
Pewnie nie. Chociaż może będą jakieś filmiki w internecie, nagrywane przez uczestniczących w koncercie;p
Ewka_ hmm. jakby się zastanowić ma ;p bo jesli z całych sił się czegoś pragnie i w coś wierzy to w końcu to się spełnia, a jeśli na starcie uważamy, że nic nie wyjdzie to nie warto nic robić, nie? ; ]
no w tv raczej tego nie bd. też sądzę, że bd filmiki przez uczestniczących w koncercie. ;]
słyszałam że Anahi właśnie jest w Brazyli. Tam podobno grała pierwszy koncert. A wiecie może gdzie będzie drugi?? Gdzie ona jest obecnie??
Anahí wróciła już z Brazylii, obecnie przebywa w Miami, potem odwiedzi Portoryko. W Brazylii koncertowała w dniach 3-7 listopada. Obecnie ma miesięczną przerwę w koncertach, więc zajmie się promocją płyty Mi Delirio.
Następne koncerty będą w:
04/12/09 - Asunción, Paragwaj (Conmebol)
05/12/09 - Buenos Aires, Argentyna (Luna Park)
06/12/09 - Santiago de Chile, Chile (Teatro Oriente)
,,Anahi World Tour w polsce'' to moze byc tez moja zasluga. plyta ,,mi delirio'' bedzie na moja czesc to znaczy to dla anhani zrobilam,aby miala jakas piosenke i wiele innych. te amo RBD!
uwielbiam pomagac osobom,ktore tego potrzebuja. nawet gwiazdy. Daniela_Lujan sliczna jestes na zdjeciu.pozdro dla ciebie:)
mam znow jakas piosenke. kombinuje jakas sliczna piosenke.
Jeszcze nie wiesz,ze jestem inteligentna,poniewaz pomoglam pewnej kobiecie,ktora zmarla w szpitalu na atak serca.brakuje mi ciebie w trudnych chwilach mego zycia.daj znak,ze przeczytalas te wiadomosci od de mnie.cial Daniela_Lujan.mam nadzieje,ze zawitasz w my home.ta wiadomosc jest dla ciebie tylko dla ciebie.
tylko tym razem masz mnie przytulic mocno,ale nie w tylek mi dawac.okey Chcialabym przejechac z toba limuzyna jesli sie zgodzisz.. :) okey
Ja na Ciebie czekam, razem z psychiatrą, od razu Cie zbada i sprawdzi czy kwalifikujesz się do szpitala, ale na pewno.
Buziaczki :)
tym razem nie dam sie wrobic do szpitala. 1) wiem,ze wykorzystalas moja nie uwage i dalas mi zastrzyki do snu.jestem tego pewna.tym razem bedzie inaczej juz..te dziecinne igraszki dla mnie nie dzialaja.
po za tym na estakadzie widzialam dwoch,ktorzy mnie znali. powiec mi co tu jest grane.dlaczego to mnie spotyka.gdy pewien stary komputer sie zepsul to bylo dziwne. ktos nawet mnie obserwowal w czarnym aucie. wytumacz to laluniu.odpisz na to.przypadtkiem to nie bylas ty?
przytul mnie bardzo mocno tym razem,bo bede zazdrosna. nie pozwole tym razem jej sie dac uspac. niespodzianka dla ciebie czeka.uwazaj na torbe. ,,kochaj i nie opuszczaj'' dalej dam ci jak przyjdziesz do mnie.wystrasze cie pamietaj o tym kotek
Co sie ze mna dzieje,nie wiem sama.Ciagle cofam sie do tylu,zamiast isc na pszud.Ugiekam od milosci chlopakow.Moze nie chce byc zraniona przez nich.
Moja ty slodtka nie uciekaj od de mnie wiesz przeciez,ze cie kocham i nie zranilbym zadnej dziewczyny.Choc do mnie sliczna.przytul sie do mnie i pocaluj mnie.
Ale ja nie umiem sie zatrzymac i przyjsc do ciebie.Poniewaz boje sie,ze taki ja ty moze mnie zranic.
Dziewczyno poszluchaj swojego serca i nie uciakaj od de mnie.Prosze cie daj sie calowac w usta.
Wybacz mi,ale moje serce mowi mi,ze bardzo cie kocham.Lecz fakty mowia mi co innego.
Nie wazne co mowia fakty.Liczy sie tylko serce daj sie poderwac i pocalowac.
Badz moja dziewczyna z moich marzen na zawsze juz.Kocham cie nie przestane cie kochac juz.Wiem o tym wiec zgoda badz moim chlopakiem z moich marzen na zawsze juz.Nie bede wiecej uciekac od tej milosci twojej juz sie nie boje twojego uczucia do mnie.Kocham cie.