PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Polska wersja ??

ocenił(a) serial na 7

A co byście powiedziały, jakby nakrecono polską wersję. Kogo byście obsadziły w głównych rolach? Co byście zmieniły w polskiej wersji ?

michela81

jako ze polskie podroby zagranicznych produkcji nigdy nie wychodza to lepiej ze nikt nie probuje krecic polskich telenowel. moim zdaniem polska telka to bylby niewypal

ocenił(a) serial na 7
Blab

Zdaję sobie z tego sprawę. To raczej taka zabawa. W stylu "Jak ja bym to nakręciła?"

michela81

to by nie przeszło

michela81

Główne role: Marcin Korcz i Klaudia Halejcio. Zmieniłabym to, że na koniec serialu mógłby chodzić. Ale polska na pewno nie równałaby się meksykańskiej.

ocenił(a) serial na 7
nm_1996

Co do Klaudii Halejcio to może być, ale Marcin Korcz jest jak dla mnie za młody na polski odpowiednik Rogelia.

christinearron

ale przystojniak z niego :)

ocenił(a) serial na 7
nm_1996

I co z tego?

użytkownik usunięty
michela81

w POLSCE NIE POTRAFIĄ GRAĆ POLSCY BRZYDALE, AKTORZY NADAWAJĄ SIĘ TYLKO DO WYWALANIA GNOJU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

michela81

Coś mi się wydaje, że zagrałby tam Filip Bobek. :D

ocenił(a) serial na 10
stara_ciotka_lulu

Zgadzam się, że polska wersja to byłaby porażka, ale jak zabawa to zabawa. :)
A więc moim zdaniem nadawaliby się:
Ana Paula - Katarzyna Glinka najbardziej, Marta Żmuda-Trzebiatowska, Agnieszka Włodarczyk, Edyta Herbuś, Laura Samojlowicz
Rogelio - Wojciech Medyński, Paweł Deląg,
Gustavo - Przemek Cypriański, Marcin Korcz, Michał Lewandowski.

ocenił(a) serial na 10
Monia17

Piszecie, że Klaudie Halejcio byście obsadzili w roli Any Pauli, a ja bym jej dała rolą pięknej, młodej Consuelo :)

Monia17

Pobawić się można, więc i ja swoje typy wymyślę:
Rogelio- Marcin Dorociński
Ana Paula- Agnieszka Więdłocha
Gustavo (czyli w założeniu ktoś kto ma byc nieco irytujący)- Jakub Wesołowski lub Mikołaj Krawczyk
Daniela- Anna Kaczmarczyk ( tu się zasugerowałam podobną uroda pań)
Bruno-Rafał Mohr
Cynthia- Katarzyna Glinka
Klaudia Halejcio pasowałaby do roli Consuelo

użytkownik usunięty
stara_ciotka_lulu

Twoje propozycje są w sumie najtrafniejsze :) Aczkolwiek polemizowałabym jeśli chodzi o Bruna. Rafał Mohr?! Hm, raczej nie...

Oj, obaj panowie mają coś szalonego w spojrzeniu :D

użytkownik usunięty
stara_ciotka_lulu

A może Marcin Hycnar?

No właściwie, chociaż kojarzę go z takich "milusich" ról, to w Ogrodzie Luizy udało mu się zagrać niezłego drania. Też by pasował.

ocenił(a) serial na 9
michela81

Gdyby Żmuda-Trzebiatowska nie była takim drewnem to mogła by być bo jest piękna, ale to ją dyskwalifikuje. Katarzyna Glinka jak najbardziej, choć nie przychodzi mi nikt inny do głowy...

michela81

Jak mozna telenowele oglądać
Ja Klan oglądam zeby sie posmiaź
A wy lejecie w majty z podniety

michela81

polską wersję???? chyba żartujesz?????? Polacy nigdy nie będę umieli kręcić seriali na takim poziomie jak meksykanie. Co oni zrobili z brzdulą betty w polskim seriali brzydula ula??? to profanacja, popełnili harakiri;

SYLFUSHIA

wyglądem miało być...

ocenił(a) serial na 7
SYLFUSHIA

Tylko że obecne meksykańskie telenowele to raczej są telenowele najniższych lotów. "Zakazane uczucie" to taki mały wyjątek. Więc ten zachwyt nad produkcjami z Meksyku, jest moim skromnym zdaniem, trochę na wyrost. Mój temat to tylko taka zabawa. I jedno widać, że na rolę Pauli jest wiele kandydatek. Ale na Rogelia to raczej nie bardzo.

michela81

nie wiem jaką telenowele widziałam najwyższych lotów...podasz przykład? każda meksykańsatlcia coś w sobiema, kazda jest o czymś innym, ale jednak czasami tematyka jest podobna do poprzednich seriali, brakuje czego nowego...o czymś nowym jest
Ja , oa i eva...nie widziałam takiej drugiej podobnej telci, w której facet przebiera się za kobietkę:) a meksykańscy aktorzy mają coś pociagjącego i przyciągającego, że jak się patrzy na pl. aktorów, którzy mieliby zagrać daną postać,to nie wiem, chce mi się śmiać, może dlatego, że w pl królują, Karolaki, Szyce, ten co zagrał Papieża(nazwisko mi wyleciało z głowy:d haha, jedne i te same gęby za przeproszeniem), a meksykanie sypią nowymi postaciami jak z rękawa, mają duży wybór wśród aktorów,a o polakach nie wspomnę...amerykanie również zrobili brzydule jakąś tam i tez im to nie wyszło....może dlatego, że to co wyszło jako pierwsze jest nie do podrobienia...

ocenił(a) serial na 7
SYLFUSHIA

A co powiecie na Mateusza Dewere w roli Rogelia?

michela81

Wszystko, co polskie z licencji zagranicznej wychodzi parszywie. Jedynie, co mi się podoba to Kuchenne Rewolucje, bo jest tam napięcie. Reszta, jak np. Perfekcyjna pani domu, to naciągane tandety, nudne i kłamliwe... Więc myślę, że wyszedłby badziew.

ocenił(a) serial na 7
marry222

Z tym to się niestety zgodzę. "Rodzinka.pl", "Komisarz Alex" niewypały. Ale na serio, nie w Polsce jakichś przystojnych aktorów, którzy mogli zastąpić Salinasa w polskiej wersji?