PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625219}

Zakazane uczucie

La que no podía amar
2011 - 2012
7,3 1,4 tys. ocen
7,3 10 1 1353
Zakazane uczucie
powrót do forum serialu Zakazane uczucie

Informacja z ostatniej chwili! Od 2. kwietnia "Zakazane uczucie" będzie emitowane od
poniedziałku do czwartku po dwa odcinki, o 17 i 18, a "Eva Luna" od poniedziałku do
czwartku jeden odcinek o 19. info świat seriali facebook ;d

virginia_virgi

Wiesz, właśnie o tym przeczytałam... I nie cieszy mnie ta informacja..;(

virginia_virgi

super :)

ocenił(a) serial na 10
nihooya

świetnie :)))))))

ocenił(a) serial na 8
Ewka85

Mnie tez za bardzo nie cieszy bo w sumie 2h to troche czasu i nie kazdy znajdzie tyle wolnej chwili ;/ moglby chociaz leciec 18 i 19

virginia_virgi

To chyba nie nadążę z oglądaniem ...buuuu.

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Z jednej strony fajnie ale z drugiej strony bardziej by mi odpowiadała ta pora co jest obecnie czyli 19:00, od pn-piatku :) Coz bede musiała nagrywac i ogladac wieczorami :)

roxana112

beznadziejnie nie będę mogła oglądać bo lekcje mam do 18 kto to wymyślił żeby pisać do stacji TV4 o zmianę godziny !!!

marichuy94

A ktoś pisał????

jagodajulia

Tak właśnie bo oni chcieli mieć po dwa odcinki

marichuy94

Tak, a kto chciał??? Jeju, ja sądziłam, że to tv4 tak zamienił, aby obie telki w podobnym czasie się skończyły...

ocenił(a) serial na 10
roxana112

Nic nie musisz nagrywać na stronce dailymotion.pl są odcinki wrzucane ;)

Wiolus1988

za darmo ???

marichuy94

Tak. Za darmo taki jeden chłopak dodaje. Jest świetny, bo to go kosztuje dużo pracy, a odcinki, LQNPA są dodawane w tym samym dniu, po emisji na tv4.

jagodajulia

Aha dzięki :D

ocenił(a) serial na 10
Wiolus1988

Tak wiem, tylko troche jakosc tych odcinków jest kiepska ale doceniam sam fakt :)

I my tez mozemy zacząc pisac do TV4 zeby wrócili z tela na 19:00 od pn- do piatku :D
Hahahah biedne tv4 zgłupieje :P

roxana112

hmm... tylko, że nie leciała ona od poniedziałku do piątku, tylko do czwartku - przykładowo dziś - nic nie leciało;)

ocenił(a) serial na 10
Nadia2

Własnie dlatego napisałam ze powinnismy pisac azeby puszczali od pn do PIATKu o 19 (wiem ze tela nie leci w piatek ) :)

Mi tam żadne Galileo do zycia potrzebne nie jest , mam rodzine meza dzieci i pracuje zawodowo i nie mam czasu spedzac 2 h dziennie przed tv i tak juz spedzanie tej jednej to dla mnie kłopot :D

Wiem ze wszystkim się nie dogodzi i jedni beda zachwyceni zmiana inni nie , jesli o mnie chodzi to 19:00 była idealna :)

Ale co zrobic .........

roxana112

Zgadza Się. A Na Dodatek Wcale TV4 Nie Puszcza Teli od 17 Tylko Od 18 I To Odc Do Przodu :/ Specjalnie Dzisiaj Czekałam o 17 Dali Telewizje Regionalna TEDE Wiec Jeśli Ktoś Umie Niech Napisze Aby Zakazane Uczucie Było Z Powrotem o 19 !!

użytkownik usunięty
Oficerka

Ja niestety nie będę mogła oglądać :(

Oficerka

To bardzo dziwne co piszesz, bo ja ogladałam od 17 i były emitowane 2 odcinki.

telimena79

To Nie Możliwe... U Mnie Leciała TV Regionalna TEDE

Oficerka

Lepiej jak by telka leciała po dwa odcinki ale 18-19 a nie 17-18

loczek0660

O Jeszcze Lepiej Zgadzam Się Z Tobą W Całej Rozciągłości :)

Oficerka

To może ktoś by złożył petycję o przestawienie emisji o 18-19

loczek0660

Hmm. Świetna Myśl Ja Niestety Nie Mam Pojęcia Jak I Gdzie To Się Składa :/ Inaczej Bym Złożyła.

ocenił(a) serial na 8
Oficerka

Nie wiem dlaczego u Ciebie nie lecial o 17 ale u mnie był i o 17 i 18. Osobiscie nie podobaja mi sie te godziny zabardzo... lepiej jakby lecial chociaz juz o tej 18 i 19 albo poprostu pozostal tak jak byl ;/ Te wczesne godziny nie pozwalaja na zrobienie rzeczy waznych a tak jak lecial o 19 to mozna bylo juz w spokoju obejrzec... ale coz ;/ co zrobic, trzeba bedzie jakos znalezc czas :))))

Oficerka

Odcinki dwa leciały na pewno. Oficerka, może jesteś ze Śląska? albo z jakiegoś innego miejsca, gdzie o 17 jest jakaś regionalna telewizja. Wiem, że coś takiego jest, bo czasem już ktoś o tym wspominał i był ze Śląska....

Ta zamiana mi się nie podoba, ale już kolejnych nie chcę. Eva Luna tylko o 17 to bardzo zła godzina. Dla mnie i tak najlepiej było na początku, ale proszę Was już koniec zamian.

jagodajulia

jagodajulia. Trafiłaś Jestem Z Dolnego Śląska I Właśnie Nie Rozumiem Dlaczego Wszyscy Oglądają Sobie Po 2 Odc. Spokojnie. Podczas Gdy Ja Jestem Jeden Odc. W Plecy Strasznie Nie Sprawiedliwe :/ I Właśnie Dla Tego Jako 1 Sza Jestem Za Tym By TV 4 Zmieniła Godz Emisji Na 18 I 19 Lub Wrócili Do Starej Emisji O 19!! Bo Tak Jak Jest Być Nie Może !!