Dlaczego TV4 nie wyemituje starych telenowel? Tyle wspomnień z nimi jest. Nie wiem czy pamiętacie, ale np. Miłość i nienawiść, Biały welon, Gorzka zemsta, Prawdziwa miłość itd.
No cóż, szkoda. Jednak myślę, że chyba TV4 nie miałoby większych problemów wykupić od TVNu tych telenowel. Ale pewnie woli emitować nowsze, niż te starsze ;)
Tak Stare Dobre Czasy Pamiętam Wszystkie Które Wymieniłaś :) Ale Tak Jak Przed Mówczyni Wątpię By Zostały Jeszcze Kiedykolwiek Wyemitowane. Zwłaszcza Przez 4
To ja nie pamiętam, bo wtedy nie oglądałam. Z tytułów kilka telek kojarzę, ale tylko tyle. Mi się bardzo podobała Paulina i Yo soy betty, la fea, Brzydula Betty, chyba w Polsce, ta wersja oryginalna, kolumbijska. Jednak raczej tv4 będzie emitował nowe telki...
Ja wolę oglądać nowsze produkcje wiadomo telewizja woli nadawać nowe telki a wiadomo że to co nowe przyciągnie widza:))
Nie wiem czy zależy to już od mojego wieku, czy nie, ale pamiętam , że kiedyś bardziej telenowele mnie wciągały, nie mogłam wytrzymać bez jednego odcinka i bardzo zżywałam się z bohaterami. Teraz dla mnie, to już nie to samo. Chociaż Zakazane uczucie zrobiło na mnie wrażenie. Może dlatego, że grają tam bardzo znani aktorzy z tych starszych telenowel.
Tak, gdzieś koło 20 odcinak, tzn. na pewno po 19... To będzie jakiś układ. Rogelio wyciągnie Miguela z więzienia, albo zaoferuje AP dużo kasy za ten ich ślub.
Tak myslałam, że bedzie chodzic o kasę.
Tak sie zastanawiam po co jest z Vanessą? Wystawia ja na próbę?
Chyba nie :) Rogelio jest villianem i z tego, co kojarzę to Rogelio zaręczy się z Vanessą, a później na jakimś spotkaniu rodzinnym, czy coś takiego zerwie te zaręczyny z Vanessą. Jak coś doczytam to napiszę, gdybym się pomyliła ;)
Pewnie chciał się na niej zemścić ;) A w AP pewnie się zakochał, bo gdyby wciąż kochał Vanessę to nie spaliłby jakiś czas temu jej zdjęcia...
Wiem wiem!!!:) ślub odbędzie się w 26-27 odcinku:)) A Rogelio zerwie zaręczyny z Vanessa z zemsty za to co kiedyś mu zrobiła:))
Ale szkoda, że namieszał przy sprawie Miguela. To on namówił Davida, by tak powiedział o kradziezy samochodu.
Hej Kochani nie piszmy tu co bedzie dalej prosze :) jest specjalnie zalozony temat z SPOILEREM :))))
Czy Wam tez sytuacja w której zaginal Gustavo przypomniala scene kiedy w podobny sposob został potraktowany Jeronim z CME? :)) mi odrazu sie to przypomnialo :))))
mnie to cieszy... Gustavo nie jest zły, ale powiedzmy sobie szczerze... nie dorasta Rogelio do pięt...
Ja mam to samo w stosunku do G. :D Wydaje mi się taki ciapowaty i nie potrafiący walczyć o swoje... a R. to gosciu z charakterem, pewnie dla tego tak go lubię :)
Ja na samiutkim początku tez byłam za Gustavem, bo jeszcze nie znałam profilów bohaterów. Myslałam sobie :"o jaki super gość". Potem tracił w notowaniach, by kompletnie sie pogrążyć, gdy zadał się z Cinthią.
Teraz jestem murem za Rogeliem.
Ja od momentu jak zobaczyłam jak Ana stawia się Rogelio podczas kiedy cała reszta tchórzy, wiedziałam, że oni są sobie pisani (choć wtedy pewnie jeszce nie byli xDD)
biały welon to z chęcią bym raz jeszcze obejrzała, bo oglądałam go dawno jak miałam chyba 10 lat:D teraz to mam o 15 więcej i czasami mam jakieś urywki z tego serialu i ciekawi mnie gdzie go można zobacyzć;)
Jeśłi ktoś nie może żyć bez telenowel, to mam dobrą wiadomość :)
http://www.novela.pl/novela-tv-startuje-14-maja/
http://proca.pl/pokaz/6324/petycja_o_emisje_telenoweli___amo...
Witam,
Pojawiła się petycja z prośbą o wyemitowanie telenoweli Amor Bravio. Zainteresowanych (oraz fanów Silvii Navarro) proszę o podpis:)
Blab to tylko spekulacje fanów, wszystko zależy od tv4. Ale miejmy nadzieję, że wyemitują:)
To wiem ,ale wszystko jest możliwe. A słuchaj jest jakaś telenowela w której Jessica Coch jest protagonistką?
Amor Bravío ... cuando manda el corazón. W skrócie AB. Telka, w której protagonistami są : Silvia Navarro i Cristian de la Fuente.
Te wszystkie telenowele stare i nowe można oglądać w necie i te które były emitowane w Polsce są po polsku, a resztę w wersjach oryginalnych :), Ja zaczęłam teraz oglądać telenowele
Floricienta. polecam dla tych którzy lubili Zbuntowanych, nie jest może o tym samym, ale trochę podobna. Polecam naprawdę fajna, ale niestety jest w języku hiszpańskim, nie wiem czy była w Polsce emitowana, ale chyba raczej nie :(