PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133834}

Zagubieni

Lost
2004 - 2010
7,6 180 tys. ocen
7,6 10 1 180145
7,1 35 krytyków
Zagubieni
powrót do forum serialu Zagubieni

Czy Sawyer zginął??

użytkownik usunięty

16 października w emitowanym przez TVP1 odcinku 4 serii Sawyer rzucił się z helikoptera do oceanu. Jeżeli ktoś wie, prosiłabym o odpowiedź - czy zginął? Z jednej strony mało prawdopodobne alby przeżył, z drugiej - w jednym z odcinków kiedy pokazywane były sceny z przyszłości i życia bohaterów po opuszczeniu wyspy Kate mówiła że spotkała się z Sawyerem.
Chciałabym się dowiedzieć jak to z nim jest, ponieważ bardzo go lubię i jego serialowej śmierci chyba bym nie przeżyła ;) A tydzień do następnego odcinka nie wytrzymam;)

ocenił(a) serial na 10

A po co chcesz to wiedzieć?;) Ja nie chcę jeszcze wiedzieć, kto przeżyje a kto nie, ale liczę, że Sawyer będzie żył, zwłaszcza (jak już wspomniałaś) był w wydarzeniach z przyszłości.

użytkownik usunięty
Eruaniel

Bo jestem bardzo niecierpliwa;) A w ogóle ile jeszcze odcinków zostało TVP do wyemitowania?? Bo coś mi się obiło o uszy że za tydzień będzie ostatni...

ocenił(a) serial na 10

Sawyer wcale nie pojawił się w przyszłości. Kate tylko wspominała, że robi coś o co ja poprosił... w ostatnim odcinku wyjaśniło się, że prosił ją przed wyskoczeniem z helikoptera.
A jeśli lubisz ten serial, to poczekasz na odpowiedź.

Murdoc

A na zdrowy rozsądek, pomyśl, czy tak genialna postać jak Sawyer mogłaby ot tak sobie umrzeć? ;)

ocenił(a) serial na 8

SPOILER:

Sawyer przed wyskoczeniem z helikoptera powiedzial na ucho Kate najprawdopodobniej cos o swojej curce. A czy przezyl? Tak, spokojnie doplynal do brzegu...

I nie pyskowac ze spoilery bo wystarczy przeczytac temat i odrazu mozna sie domyslec ze zawiera odpowiedz. ;)

użytkownik usunięty

Wyjaśniło się:) Sawyer rzeczywiście dopłynął spokojnie do wyspy... Całe szczęście:D