Dokładnie. Pewnie napisy też wejdą po dłuższym czasie. Lepiej znać angielski i lecieć równo z odcinkami jak wychodzą ;d
W sumie ja oglądam z angielskimi napisami prawie wszystko. W serialach tego typu ten język nie jest zbyt skomplikowany.
Napisy akurat pojawią się już jutro :P - dzień po premierze zawsze już można obejrzeć sobie po polsku.
W kwestii emisji w TV.... pewnie trochę poczekamy, w polskiej telewizji akurat Breaking Bad nie biło jakiejś ogromnej popularności z tego co mi wiadomo.
Saul Goodman to taka kopalnia genialnych tekstów, że kastrowanie go telewizyjnym lektorem to grzech niewybaczalny :)
Ja lubię mieć wybór w życiu, a nie jak typowy leming brać wszystko co mi podstawią. To kwestia nastawiania i podejścia do życia...
Z lektorem i reklamami w pakiecie prawdopodobnie już za kilka lat w TVP. Lub nie. Z odpowiednim podejściem spoko można zaczekać.
W tvp ?? hahah chyba po Ranczo 45 jak się narodowi polskiemu poziom intelektualny zwiększy do poziomu z przed czasów zaborów,komuny i euro kołchozu. Breaking bad leciało na Polsacie zdjęli bo pare osób oglądało(kto miał obejrzeć to czekał na 3 serię :) , teraz w TV6 leci.
O LOL, ściągnij serial i zapłać komuś dychę żeby ci czytał napisy przy oglądaniu :P
nie calkiem, sprawa gnebi mnie od wczoraj; jakby co to moge nagrac mp3 z odczytanymi napisami - do puszczenia podczas seansu jako lektor - 10 pln/odc :D