PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=697645}

Zadzwoń do Saula

Better Call Saul
2015 - 2022
8,4 87 tys. ocen
8,4 10 1 86675
8,7 32 krytyków
Zadzwoń do Saula
powrót do forum serialu Zadzwoń do Saula
ocenił(a) serial na 10
qwerty6662

Wątpię, czy będzie :)

ocenił(a) serial na 10
qwerty6662

A jeśli już to pewnie tak jak z Breaking Bad, czyli 2-3 lata po premierze.

ocenił(a) serial na 8
Verterain

Dokładnie. Pewnie napisy też wejdą po dłuższym czasie. Lepiej znać angielski i lecieć równo z odcinkami jak wychodzą ;d

ocenił(a) serial na 10
Praks

W sumie ja oglądam z angielskimi napisami prawie wszystko. W serialach tego typu ten język nie jest zbyt skomplikowany.

ocenił(a) serial na 10
Praks

Napisy akurat pojawią się już jutro :P - dzień po premierze zawsze już można obejrzeć sobie po polsku.
W kwestii emisji w TV.... pewnie trochę poczekamy, w polskiej telewizji akurat Breaking Bad nie biło jakiejś ogromnej popularności z tego co mi wiadomo.

ocenił(a) serial na 7
qwerty6662

Oglądanie seriali z lektorem, to jest dopiero masochizm.

ocenił(a) serial na 8
Kiken_

Co mają powiedzieć Niemcy którzy mają dubbing :D

ocenił(a) serial na 9
qwerty6662

oby nigdy

qwerty6662

Juz jest na seansik.tv z napisami i lektorem ZA DARMO.

ocenił(a) serial na 8
qwerty6662

Oby nigdy

ocenił(a) serial na 9
qwerty6662

Saul Goodman to taka kopalnia genialnych tekstów, że kastrowanie go telewizyjnym lektorem to grzech niewybaczalny :)

ocenił(a) serial na 10
qwerty6662

Z lektorem? Serio?? Oby nigdy.

GonZala

Ja lubię mieć wybór w życiu, a nie jak typowy leming brać wszystko co mi podstawią. To kwestia nastawiania i podejścia do życia...

ocenił(a) serial na 10
qwerty6662

Z lektorem i reklamami w pakiecie prawdopodobnie już za kilka lat w TVP. Lub nie. Z odpowiednim podejściem spoko można zaczekać.

ocenił(a) serial na 9
GonZala

W tvp ?? hahah chyba po Ranczo 45 jak się narodowi polskiemu poziom intelektualny zwiększy do poziomu z przed czasów zaborów,komuny i euro kołchozu. Breaking bad leciało na Polsacie zdjęli bo pare osób oglądało(kto miał obejrzeć to czekał na 3 serię :) , teraz w TV6 leci.

ocenił(a) serial na 10
heam

To żart był.

heam

Zgadzam się w 100%.

ocenił(a) serial na 8
qwerty6662

O LOL, ściągnij serial i zapłać komuś dychę żeby ci czytał napisy przy oglądaniu :P

rozkminator

ulżyło ci?

ocenił(a) serial na 8
qwerty6662

nie calkiem, sprawa gnebi mnie od wczoraj; jakby co to moge nagrac mp3 z odczytanymi napisami - do puszczenia podczas seansu jako lektor - 10 pln/odc :D

rozkminator

Hmm;)
Zastanowię się. Bez urazy za wcześniejszy post.

ocenił(a) serial na 8
qwerty6662

Spoko, czlowiek z poczuciem humoru nie zna slowa "uraza" :)

rozkminator

oj ryzykowna odpowiedź - nie prowokuj byśmy to sprawdzili ;-)
Wesołych Świąt

ocenił(a) serial na 10
bestek87

Co do tematu, to najprędzej w telewizji Fox polska, lub Sundance, choć w tej drugiej mniej się tego spodziewam.