PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=618075}

Wybrani

Person of Interest
2011 - 2016
7,9 13 tys. ocen
7,9 10 1 12659
Wybrani
powrót do forum serialu Wybrani

Wybrani

ocenił(a) serial na 6

emisja tego serialu w Poniedziałek na TVN 23:30 1/23

ocenił(a) serial na 10
metweo

23:30 !? A potem pewnie będą się dziwili że słaba oglądalność i przestaną emitować ...

emce2

ej no przecież trzeba wcześniej puścić Lekarzy, Na Wspólnej, W 11 ;) nie rozumiem po co im ten serial skoro emitują go o takiej idiotycznej godzinie

beatkab87

TVN zszedł na psy a dokładniej na seriale i to polskie.To gówno aż się wylewa z ekranu ..(Na Durnej,Prawo na Przepis,Życie Agaty,Malarze i jeszcze M jak Mdłości na 2.W sobotę w TVN same powtórki a dziennikarze z kanałów informacyjnych liżą dupy PO.Jak PiS był za sterem oj to nadawali a teraz za czopki robią u pana Premiera.Niestety moja rodzina nie podziela moich poglądów i do 22'30 mam spokój z telewizorem (są po studiach i w trakcie więc nie prawda że tylko wiocha ogląda durne seriale)

emce2

Oglądalność o tej porze może i będzie słaba, ale udziały % na pewno wysokie, a to jest najważniejsze i TVN będzie zapewne liderem pasma po 23 dzięki temu serialowi.

ocenił(a) serial na 8
Morgan_94

hahaha... Nic innego poza "zakupami mango" po 23 w telewizji nie ma.

metweo

Swoją drogą beznadziejnie dobrany polski tytuł dla tego serialu. Już lepszym, a na pewno bardziej intrygującym jest stary tytuł czyli "Impersonalni"

metweo

Co za glupota, to wlasnie jest polska i jej stacja telewizyjna. Kupuja prawa do serialu ( geniaLNEGO) i pokazuja go o godzinie , gdzie kaazdy juz niemal spi .?

Karoleer

Bezmyslnosc ludzi w tym kraju przekracza juz wszelkie granice. To wlasnie kolejny przyklad debilizmu .

Karoleer

Genialnie... Ominął mnie pilot, bo tytuł zmienili!;-/

ocenił(a) serial na 10
Anteusz

Oglądanie tego serialu z lektorem to masakra ,bardzo duza rozbiezność pomiędzy lektorem a napisami

Kamil444

co tu się dziwić skoro tytuł zmienili na własny...:/

ocenił(a) serial na 10
GalaQXus

A jak mieli nazwać ? Impersonalni nie mogli bo inna stacja posiada prawa do tej nazwy, a jakby tłumaczyli dosłownie to by wyszło coś al'a "osoba zainteresowania (?)"

emce2

hm, to mam rozumieć że złamali prawo tłumacząc serial "The mentalist" jako mentalista?!...Myśl najpier zanim coś napiszesz!

ocenił(a) serial na 10
GalaQXus

Nie rozumiesz, tytuł "impersonalni" został nadany przez telewizję n która udostępniała w usłudze VOD ten serial.

emce2

tak samo jak mentalista