23:30 !? A potem pewnie będą się dziwili że słaba oglądalność i przestaną emitować ...
ej no przecież trzeba wcześniej puścić Lekarzy, Na Wspólnej, W 11 ;) nie rozumiem po co im ten serial skoro emitują go o takiej idiotycznej godzinie
TVN zszedł na psy a dokładniej na seriale i to polskie.To gówno aż się wylewa z ekranu ..(Na Durnej,Prawo na Przepis,Życie Agaty,Malarze i jeszcze M jak Mdłości na 2.W sobotę w TVN same powtórki a dziennikarze z kanałów informacyjnych liżą dupy PO.Jak PiS był za sterem oj to nadawali a teraz za czopki robią u pana Premiera.Niestety moja rodzina nie podziela moich poglądów i do 22'30 mam spokój z telewizorem (są po studiach i w trakcie więc nie prawda że tylko wiocha ogląda durne seriale)
Oglądalność o tej porze może i będzie słaba, ale udziały % na pewno wysokie, a to jest najważniejsze i TVN będzie zapewne liderem pasma po 23 dzięki temu serialowi.
Swoją drogą beznadziejnie dobrany polski tytuł dla tego serialu. Już lepszym, a na pewno bardziej intrygującym jest stary tytuł czyli "Impersonalni"
Co za glupota, to wlasnie jest polska i jej stacja telewizyjna. Kupuja prawa do serialu ( geniaLNEGO) i pokazuja go o godzinie , gdzie kaazdy juz niemal spi .?
Bezmyslnosc ludzi w tym kraju przekracza juz wszelkie granice. To wlasnie kolejny przyklad debilizmu .
Oglądanie tego serialu z lektorem to masakra ,bardzo duza rozbiezność pomiędzy lektorem a napisami
A jak mieli nazwać ? Impersonalni nie mogli bo inna stacja posiada prawa do tej nazwy, a jakby tłumaczyli dosłownie to by wyszło coś al'a "osoba zainteresowania (?)"
hm, to mam rozumieć że złamali prawo tłumacząc serial "The mentalist" jako mentalista?!...Myśl najpier zanim coś napiszesz!
Nie rozumiesz, tytuł "impersonalni" został nadany przez telewizję n która udostępniała w usłudze VOD ten serial.